Z piłkami jest słabo i pozostają tylko sklepy internetowe. Przynajmniej w Krakowie.
Bogil - komentarze
Moderator: infernal
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
- Życiówka w maratonie: brak
Kupiłem w sklepie internetowym który sąsiaduje z biurem w którym pracuje. Superwnetrze.pl, po prostu miałem taniej tam 
Z piłkami jest słabo i pozostają tylko sklepy internetowe. Przynajmniej w Krakowie.
-
jacekj
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 44:36
- Życiówka w maratonie: 3:48:21
- Kontakt:
Dzięki za info, po nazwie sklepu nie spodziewałbym się że mają w ofercie coś takiego.
A propos jakiś roczek temu miałem okazję uczestniczyć w kilku treningach z piłkami, nawet te kilka razy wystarczyły żeby poczuć że coś dają. Tyle że ćwiczyło się dwójkami rzuty w różnych konfiguracjach, wychodziło coś koło 300x i nie nudziło się, a że we dwójkę na zmianę to odpocząć między seriami można było. Widać było, że ten sprzęt ma wzięcie bo w hali był magazynek/wypożyczalnia tychże, nawet zawodowcy jakieś sztuki z piłkami wyczyniali.
A propos jakiś roczek temu miałem okazję uczestniczyć w kilku treningach z piłkami, nawet te kilka razy wystarczyły żeby poczuć że coś dają. Tyle że ćwiczyło się dwójkami rzuty w różnych konfiguracjach, wychodziło coś koło 300x i nie nudziło się, a że we dwójkę na zmianę to odpocząć między seriami można było. Widać było, że ten sprzęt ma wzięcie bo w hali był magazynek/wypożyczalnia tychże, nawet zawodowcy jakieś sztuki z piłkami wyczyniali.
-
koreek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Bogil moze masz jakiegos rodzaju przemeczenie? organizm moze miec ochote odpoczac a Ty chcesz pocisnac... mysle ze zmniejszenie kilometrażu po to by pobiegac troche szybciej to dobra droga...
. pozdro..
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach

Dokładnie tak jest a przed chwilą przeczytałem w papierowym bieganiu o treningu na podtrzymanie w formy w okresach gdy brakuje czasu. 3 razy w tyg po 6 km na BNP proponuje Darek Kaczmarski.koreek pisze:organizm moze miec ochote odpoczac a Ty chcesz pocisnac...
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
i tak dostaniesz po dupieBogil pisze: EDIT: Od poniedziałku zaczynam BPS do Biegu Skawińskiego, będzie plan McMillana tylko trochę okrojony.
-
justmario
- Stary Wyga

Z tego co widzę, to będzie się działo.Raul7 pisze:i tak dostaniesz po dupieBogil pisze: EDIT: Od poniedziałku zaczynam BPS do Biegu Skawińskiego, będzie plan McMillana tylko trochę okrojony.
Może się wypróbujcie na Groblach na bieżni
Trzydzieści kółek i wszystko będzie jasne
A ja zorganizuję zaprzyjaźnioną komisję sędziowską
Oczywiście stacjonarną
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach

Spoko, spoko nie rywalizuje z młodszymi bezrobotnymi. Chociaż pewnie 19 tego może się wywiązać rywalizacja. ;D Mariusz biegasz dziś po południu?
-
justmario
- Stary Wyga

Jak chcesz to się możemy umówić, ale moje tempo raczej Cię zniechęci 
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
jakieś dwa lata po rozpoczęciu własnej działalności.Kiedy nadejdzie czas, gdy będzie chociaż to 8 h na sen i zmieszcze się z wszytskimi obowiązkami??
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach

Własna działalność, hmmm.... Ktoś potrzebuje zrobić jakąś wizualizacje? Albo dokumentacje techniczną? Projektuje wszystko od ogródków po maszyny!
Freelancerzy w mojej branży to jednak rzadkość. Pozostaje zmiana branży.
Ostatnio znajomy opowiadał mi o pracy na akord przy skręcaniu rowerów. 5 zł sztuka, przychodzisz kiedy chcesz, nie siedzisz za biurkiem , zarobisz ile wyrobisz, treningi poustawiane jak tylko się podoba. Tylko jakoś tak ciężko samemu świadomie sobie spaść z posadki i nie wiem czemu, to chyba ten sławetny wpływ społeczny... czas na bunt!!! :P
Freelancerzy w mojej branży to jednak rzadkość. Pozostaje zmiana branży.
Ostatnio znajomy opowiadał mi o pracy na akord przy skręcaniu rowerów. 5 zł sztuka, przychodzisz kiedy chcesz, nie siedzisz za biurkiem , zarobisz ile wyrobisz, treningi poustawiane jak tylko się podoba. Tylko jakoś tak ciężko samemu świadomie sobie spaść z posadki i nie wiem czemu, to chyba ten sławetny wpływ społeczny... czas na bunt!!! :P
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach

Bogil, ile Ty ostatecznie kółek podczas treningu nabiegałeś? Bo ja na pewno jedno mniej, a chciałabym mieć jakieś wyobrażenie co do dystansu
. Czy do rozgrzewki zaliczasz tylko te trzy kółeczka z całą grupą, czy może coś więcej się rozgrzewałeś?
I dziękuję za wspólne bieganie. Gdyby nie Ty, to byłoby znacznie wolniej. A jak się okazuje jestem w stanie tak szybko biec. Niewiadomo, gdzie jest kres naszych mocy
.
I dziękuję za wspólne bieganie. Gdyby nie Ty, to byłoby znacznie wolniej. A jak się okazuje jestem w stanie tak szybko biec. Niewiadomo, gdzie jest kres naszych mocy
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach

Ja nabiegałem trochę więcej niż rozgrzewka ale moje główne danie dzisiejsze to 6,9 km więc twoje 6,6 km 
Kres jest dalej niż się nam wydaje
Kres jest dalej niż się nam wydaje
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach

Dzięki. Tak właśnie wahałam się pomiędzy 6,300 a 6,600. Nie mogłam się doliczyć.
-
justmario
- Stary Wyga

No to jesteś twarzą portalu bieganie.pl
I to pierwszoplanową. Graty.
Jednak warto biegać
I to pierwszoplanową. Graty.
Jednak warto biegać