Październik Grupy Trójmiasto
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Chlopaki oczywiscie macie oboje racje, ale w sercu zal, ze nadchodzi poprzez nieprzyjemne oznaki jesieni - nieublagania zima i dzis robiac poranno-dlugi bieg dopadla mnie melancholia
Wieczorny usmiech dla was
Wieczorny usmiech dla was
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
No dobra to trochę zmienię temat.
Którym dziewczynom z GT zrobiłam zdjęcia na trasie maratonu w Poznaniu?
Powiem szczerze, że zazdroszczę, bo po pierwsze SzGB jest bardzo zindywidualizowana i u nas ciężko ze spotkaniami, jak są to w małych grupkach. Po drugie u nas dziewczyn jak na lekarstwo, ja zaprzestałam namawiania do biegania, bo w końcu nie muszę nic za karę jak Syzyf.
Pozdrawiam.
Karola
P.S. Zdjęcie dziewczyn jest na razie w depozycie.
Którym dziewczynom z GT zrobiłam zdjęcia na trasie maratonu w Poznaniu?
Powiem szczerze, że zazdroszczę, bo po pierwsze SzGB jest bardzo zindywidualizowana i u nas ciężko ze spotkaniami, jak są to w małych grupkach. Po drugie u nas dziewczyn jak na lekarstwo, ja zaprzestałam namawiania do biegania, bo w końcu nie muszę nic za karę jak Syzyf.
Pozdrawiam.
Karola
P.S. Zdjęcie dziewczyn jest na razie w depozycie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Karola robi bardzo fajne zdjęcia. Uzbierała mi się już kolekcja. :)
biegowa recydywa
- krzysztofbaran
- Dyskutant
Witam wszystkich:)
Moze jeszcze ktos mnie pamieta..choc wizualnie jestem wiekszy...efekt olbrzymiej ilosci godzin spedzonej przed komputerem...taka praca..mam ochote jutro sie pojawic..i rozruszac kosci. Od niedawna jestem zmotoryzowany, wiec mozemy ruszyc biegi na Karwinach? Niestety do konca tego roku bedzie to wszystko nieregularne. Dajcie mi znac czy jutro ktos biega..od razu mowie..ze pol roku nie biegalem wiec wiecej niz 15 km nie przebiegne..
pozdrawiam
kb
Moze jeszcze ktos mnie pamieta..choc wizualnie jestem wiekszy...efekt olbrzymiej ilosci godzin spedzonej przed komputerem...taka praca..mam ochote jutro sie pojawic..i rozruszac kosci. Od niedawna jestem zmotoryzowany, wiec mozemy ruszyc biegi na Karwinach? Niestety do konca tego roku bedzie to wszystko nieregularne. Dajcie mi znac czy jutro ktos biega..od razu mowie..ze pol roku nie biegalem wiec wiecej niz 15 km nie przebiegne..
pozdrawiam
kb
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jutro jest bieg lightowy - 9.15 przed AWF
Ja prawdopodobnie dołączę do ekipy na trasie - bieg grupowy będzie dla mnie fragmentem długiego wybiegania.
Możemy pogadać o biegach z Karwin - nie ma na razie jakiejś ekipy, ale mozna coś zorganizować. W każdym razie ja biegam regularnie - zwykle w porze południowej.
..................
Co do Twojej formy to zdaje się masz zwyczaj mocno ściemniać in minus ;)
Ja prawdopodobnie dołączę do ekipy na trasie - bieg grupowy będzie dla mnie fragmentem długiego wybiegania.
Możemy pogadać o biegach z Karwin - nie ma na razie jakiejś ekipy, ale mozna coś zorganizować. W każdym razie ja biegam regularnie - zwykle w porze południowej.
..................
Co do Twojej formy to zdaje się masz zwyczaj mocno ściemniać in minus ;)
biegowa recydywa
- krzysztofbaran
- Dyskutant
Hehhhe z tym sciemnianiem in minus, waze 88 kg...co Ty na to:)? Co do Karwin to cos pomyslimy...realna godzina to 16 moze 16.15, tak jak juz pisalem wyzej na razie to bedzie nieregularne..ale cos sie ruszy napewno.
pozdrawiam i ciesze sie, ze jutro sie z Wami spotkam.
pozdrawiam i ciesze sie, ze jutro sie z Wami spotkam.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
88 kg i pewnie 7% tłuszczu - no zobaczymy - przypomniało mi się tempo nadawane przez Ciebie - podczas zimowych biegów Sopot - Brzezno.
biegowa recydywa
- krzysztofbaran
- Dyskutant
heheh Olek jak zawsze mily...77% tłuszczu to juz bliżej.
Tempo w zime..oj jak to bylo dawno temu..
Pojaw sie jutro to pogadamy. pozdrawiam
Tempo w zime..oj jak to bylo dawno temu..
Pojaw sie jutro to pogadamy. pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam już alergię na deszcz.
Rozminąłem się trochę z grupą, ale złapalem kontakt koło Łysej. Spora gromadka biegowych ekstremistów ciamkała w tym cholernym błocie - aż miło popatrzeć.
Koło żródelka mijałem się z jakąś biegaczką, ale w tym deszczu musiałem zdjąć okulary i nie rozpoznałem, ale najprawdopodobniej był to ktoś od nas i jakby co to ja przepraszam.
(Edited by Olek at 2:14 pm on Oct. 30, 2004)
Rozminąłem się trochę z grupą, ale złapalem kontakt koło Łysej. Spora gromadka biegowych ekstremistów ciamkała w tym cholernym błocie - aż miło popatrzeć.
Koło żródelka mijałem się z jakąś biegaczką, ale w tym deszczu musiałem zdjąć okulary i nie rozpoznałem, ale najprawdopodobniej był to ktoś od nas i jakby co to ja przepraszam.
(Edited by Olek at 2:14 pm on Oct. 30, 2004)
biegowa recydywa
-
- Dyskutant
soczysta wiązanka;)Quote: from CASH on 6:04 pm on Oct. 28, 2004
liscie, bloto, deszcz, glebokie kaluze, smutne oskubane drzewa, silny przenikajacy do kosci wiatr, brak nieba, jakas pierzyna szarych przytlaczajacych chmur, mysli w czasie dlugiego biegu posepne i nudne - jesien i to wcale nie widze dzis zlota
.....................................
(Franek jednak lubi jesień)