SUUNTO Salomon Team
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Oj mocny skład, mocny.
W końcu jest w Polsce rywalizacja marketingowo-sprzętowa. Fajnie bo to determinuje zawodników w dużym stopniu.
Więc PR-owa walka na górskich szlakach bezie szczególnie widoczna między Salomon Suunto team, a RMD Montrail Team i z tego co wiem na ultra nie zabraknie Inov8 Team-u. Drużynówka może byc dla tych drugich ze względu na ilość zawodników.
W końcu jest w Polsce rywalizacja marketingowo-sprzętowa. Fajnie bo to determinuje zawodników w dużym stopniu.
Więc PR-owa walka na górskich szlakach bezie szczególnie widoczna między Salomon Suunto team, a RMD Montrail Team i z tego co wiem na ultra nie zabraknie Inov8 Team-u. Drużynówka może byc dla tych drugich ze względu na ilość zawodników.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
...chyba zmienię ksywkę na "Gracie Hunter"...
jednego salomona i jednego inov-8 już mam na koncie.
bilans zasadniczo psuje te 1,5 h, które mi Jędrek włożył na Elbrusie...ale to jest do nadrobienia
zdrówko
jednego salomona i jednego inov-8 już mam na koncie.
bilans zasadniczo psuje te 1,5 h, które mi Jędrek włożył na Elbrusie...ale to jest do nadrobienia
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
No to do kolekcji brak Ci Montraila...
piszesz się?
piszesz się?
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
Sleczek:
Nie. i wcale im się nie dziwię.
Ja za słaby jestem to raz. dwa że za mało reprezentacyjny
trzy, że jeśli już miałbym biegać w jakimś teamie, to chyba tylko w takim:
------------------
Jarkovsky - jak dla mnie możesz startować nawet w barwach bieganie.pl.
pościgamy się na Karkonoskim, a jak się chłopaki z Montraila nadarzą to i lepiej.
zdrówko
Nie. i wcale im się nie dziwię.
Ja za słaby jestem to raz. dwa że za mało reprezentacyjny
trzy, że jeśli już miałbym biegać w jakimś teamie, to chyba tylko w takim:
------------------
Jarkovsky - jak dla mnie możesz startować nawet w barwach bieganie.pl.
pościgamy się na Karkonoskim, a jak się chłopaki z Montraila nadarzą to i lepiej.
zdrówko
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
No napewno na Karkonoskim bede tylko nie wiem czy nie grozi mi zmiana barw.
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
A tak na serio to teraz nie wiem w jakim teamie biedzie nasz the best-mountrunner
- marcin.swierc
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 31:33
- Życiówka w maratonie: -----
- Kontakt:
Jarkovsky pisze:No napewno na Karkonoskim bede tylko nie wiem czy nie grozi mi zmiana barw.
7 GNIEWEK JAREK POL -klub PUMA RACING TEAM 01:12:32
wow gratulacje Jarku za super wynik w Żywcu na półmaratonie, trasa nie należy do łatwych.
jeszcze raz gratulacje
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Czuje, że pijesz to mojego teamu ale dzięki Marcinie. To nie jakiś tam wyczyn, bywało lepiej. Jeszcze chce mi się gonić także się boj!
- marcin.swierc
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 31:33
- Życiówka w maratonie: -----
- Kontakt:
konkurencja jest wskazana, również trenuję w miarę możliwości, tak jak mi studia na to pozwalają. Ty masz przewagę -masz góry pod nosem. a co do teamu -puma tez ma podobno fajne buty, sam pisałeś ze konkrecja sprzętowa jest dużaJarkovsky pisze:Czuje, że pijesz to mojego teamu ale dzięki Marcinie. To nie jakiś tam wyczyn, bywało lepiej. Jeszcze chce mi się gonić także się boj!
montrial, salomon, inov i niech bedzie puma, a moze i nike dołączy... chodzi o to ze by biegi górskie i przełajowe sie rozwijały.
- wojtekwydmuch
- Wyga
To może jeszcze jakiś brand niech dołączy do rozwijania CaniCrossu tam też biegają nieźli zawodnicy, a target to bardziej biegów górskich i przełajów niż szosy więc i CaniCrossowcy chętnie pościgaliby się w przerwie sezonów z teamami z suunto rmd czy puma
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
coś dla mnie:
kulawy pies w pedigree pal team.
idę na to.
-----------------------------------
Jarkovski, ja na twoim miejscu jakbym miał taki ogień w nogach, wziąłbym jakiegoś kota na smyczy do plecaka i pod banderą Puma Whiskas opędzlował mistrzostwa Polski w canicrossie.
Fame na cały związek kynologiczny.
zdrówko
kulawy pies w pedigree pal team.
idę na to.
-----------------------------------
Jarkovski, ja na twoim miejscu jakbym miał taki ogień w nogach, wziąłbym jakiegoś kota na smyczy do plecaka i pod banderą Puma Whiskas opędzlował mistrzostwa Polski w canicrossie.
Fame na cały związek kynologiczny.
zdrówko
- wojtekwydmuch
- Wyga
To wpadnij kulawy psie na jakieś zawody i opędzluj drogi kolego co tam będziesz potrafił z kotem psem czy pumą
Tak BTW to fame być może będzie wtedy w Ministerstwie Sportu nie u Kynologów
Tak BTW to fame być może będzie wtedy w Ministerstwie Sportu nie u Kynologów
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
ech kulawy kulawy...dobre
Ja wyczuwam lekki żal canicrossowców o brak wsparcia. Znam te problemy bo biegam z ME w canicrossie. To wszytsko kosztyje. Ale pozostawiłbym tę dysciplinę jako hobby, bo nie wiem jak rozpatrywac bieg za psem, gdzie 90% zależy od kondycji człowieka. Wydaję się mi, że jak jak bym podlączył do zwykłego kundla dobrego biegacza taka para miała by powodzenie. A propos głównego wątku - czyli teamów. Młody Góral z RMD trenuje właśnie pod canicross...
Kulawy myslę że moglybyśmy niezły duet stworzyć na canicrossie
Ja wyczuwam lekki żal canicrossowców o brak wsparcia. Znam te problemy bo biegam z ME w canicrossie. To wszytsko kosztyje. Ale pozostawiłbym tę dysciplinę jako hobby, bo nie wiem jak rozpatrywac bieg za psem, gdzie 90% zależy od kondycji człowieka. Wydaję się mi, że jak jak bym podlączył do zwykłego kundla dobrego biegacza taka para miała by powodzenie. A propos głównego wątku - czyli teamów. Młody Góral z RMD trenuje właśnie pod canicross...
Kulawy myslę że moglybyśmy niezły duet stworzyć na canicrossie