Wspólne bieganie - Rzeszów!!!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hm czemu tak ciezko sie z kims umowic na to bieganie. Ja biegam w okolicach Wisłoka ale samemu smutno jakos biegać, milo by bylo jeszcze pogawędzić z kims. Bieglem wczoraj sniegu napadalo było super - duzo biegaczy biegało:-) Czekam na jakies odpowiedzi moim drodzy jestem chetny na wspolne bieganie:-)
-
- Rozgrzewający Się
Chyba ze mna nie pobiegasz, bo nabralas uprzedzenia do mnie - choc nie wiem czemu? ja moge pobiegac i biegam bo mam akurat wolne. Ty sie jakos do mnie uprzedzilas choc zupelnie nie wie czemu. jak masz czas i ochote towyslij wiadomosc na numer 885618713 - choc i tak wiem ze tego nie zrobisz
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
W kwietniu będę przejazdem w Rzeszowie - czy trasą wzdłuż Wisłoka od mostu Karpackiego lepiej pobiec w kierunku centrum (na północ), czy w kierunku peryferii (południe)? Którą stronę Wisłoka wybrać? Podpowie ktoś?
-
- Stary Wyga
Na pólnoc masz odcinek ok 2,5 km - do czwartego mostu - Lwowskiego, dalej może być problem z biegiem wzdłuż Wisłoka. Na południe do końca ścieżki rowerowej masz ok 3,5 km.PATATAJEC pisze:W kwietniu będę przejazdem w Rzeszowie - czy trasą wzdłuż Wisłoka od mostu Karpackiego lepiej pobiec w kierunku centrum (na północ), czy w kierunku peryferii (południe)? Którą stronę Wisłoka wybrać? Podpowie ktoś?
Ja osobiście wolę ten południowy kawałek, ta okolica bardziej mi odpowiada. Ze znajomymi biegam tam regularnie ale wracamy nie wzdłuż Wisłoka (zalewu) tylko drogą o małym natężeniu ruchu, biegnącą najpierw wśród luźnych zabudowań a później wzdłuż WSK, dla urozmaicenia jest tam kilka podbiegów. Daje to "zgrabną" pętlę ok 7,2 km.
I jeszcze jedno - jeśli będziesz biegał po zmroku to południowy kawałek jest oświetlony tylko na długości ok 2 km od zapory (mostu Karpackiego).
To co napisałem dotyczy lewego (zachodniego) brzegu
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Dzięki za wyczerpujące info! Będę kombinował - ale faktycznie południowa strona fajniejsza. Pozdrawiam!
-
- Stary Wyga
W sobotę 7 maja po południu odbędzie się III Rzeszowski Bieg Majowy. Dystans - 5km, lokalizacja - osiedle Nowe Miasto, start - godzina 15:55. Szczegóły: http://www.ruchdlazdrowia.org/239.php