Szczecin też biega
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A do Lasku na kolejny bieg zapraszam w imieniu organizatorów w niedzielę 17 października o 11:00. Start jak zwykle sprzed wejścia na kąpielisko Arkonka.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Pogoda zapowiada się parszywa, zimno i może padać, ale zachęcam.
Ja będę tempem niezbyt zawrotnym zwiedzać trasę, więc zapraszam tych którym się nie spieszy.
Ja będę tempem niezbyt zawrotnym zwiedzać trasę, więc zapraszam tych którym się nie spieszy.
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ech - odpuscilem Lige, bo kolega ktorego wyciagam dosc systematycznie boi sie startowac.Quote: from Karola on 12:15 pm on Oct. 18, 2004
No i padało. Po 11-tej padało mniej i wtedy ja się wybrałam pobiegać, ale do mojego lasu. Czy ktoś był w Lasku?
Za to obieglismy Glebokie i i dalej Laskiem na Jasne Blonia. Musze powiedziec ze Glebokie o tej porze roku ,mimo siapiacego deszczu, jest wystarczajacym powodem zeby chciec mieszkac wlasnie w Szczecinie
PS.
Karola, na Lidzie biega sie dwie duze petle czy duza i mala?
kaktus
GG: 1251017
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Własnie to mi się myli, bo jedno to Liga a drugie GP i jedno to mała z dużą pętle, a drugie to dwie duże petle. Które są które jak już tam ide to nie jest takie ważne, bo i tak się biegnie. Trasa tam jest piekna.
Ja też wczoraj biegłam po deszczu w lesie i było bardzo, bardzo ładnie, pachniało jesienią.
Jutro rano powtórzę bieganie, bo ma nie padać, a do wieczora pracuję.
Ja też wczoraj biegłam po deszczu w lesie i było bardzo, bardzo ładnie, pachniało jesienią.
Jutro rano powtórzę bieganie, bo ma nie padać, a do wieczora pracuję.
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Slyszalem o (pewnie pokrecilem nazwe) Pucharze Prezesa Spoldzielni Mieszkaniowej Dąb - cyklu biegow w Puszczy Bukowej. W zeszlym roku byl tutaj watek (poszukaj "Puszcza Bukowa") .Quote: from skoraf on 9:04 am on Oct. 19, 2004
A czy na Prawobrzeżu też są jakieś pobieganki?
kaktus
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam nadzieje, ze cos znajdziesz.Quote: from skoraf on 9:19 am on Oct. 19, 2004
dzięki serdeczne....
Jak troche sobie wzmocnie nogi krosem to chetnie sie wybiore do Puszczy bo tam pieknie jest tylko ze boje sie kontuzji na stromiznach...
kaktus
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Ula jest też z prawobrzeża i pisała chyba o tym co tam się dzieje, ale to było faktycznie w zeszłym roku.
Przez komunikację, bo to daleko to faktycznie są jakby dwa światy, a trasy są tam piękne, pamietam z WF-ów.
Przez komunikację, bo to daleko to faktycznie są jakby dwa światy, a trasy są tam piękne, pamietam z WF-ów.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Już czwartek, a orgowie naszego ulubionego cyklu biegowego nie dali znać czy jest w najbliższą niedzielę bieg.
Ja prawdopodobnie w ten weekend będę pracować więc i tak nikła szansa jest bym się w Lasku pojawiła. W tej sytuacji liczę na moją starą trasę "domową", może kiedyś rano przed pracą uda się pobiec.
Ja prawdopodobnie w ten weekend będę pracować więc i tak nikła szansa jest bym się w Lasku pojawiła. W tej sytuacji liczę na moją starą trasę "domową", może kiedyś rano przed pracą uda się pobiec.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Szczecinianie biegający, zatrzymajcie się w głównej bramie Cmentarza Centralnego, gdzie wystawę ma nasz kolega startujący, a jeśli nie to niezawodnie kibicujący. Półmaratończycy z ostatniego startu pamietają pewnie najbarwniejszego rowerzystę w pilotce?