GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!
- Groda
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Do Magdy i Stanleja.
Nie macie się, co martwić. Można przyjść w tę sobotę. Jest grupa zupełnych nowicjuszy. Na poprzednim i w sumie pierwszym treningu truchtaliśmy jak lebiegi. Tak więc Magdo nic nie straciłaś i nie będziesz odstawała.
Przebiegliśmy kilka okrążeń stadionu.
Są też lepsi. I oni osobno biegali.
Zresztą każdy może robić, co mu się podoba. Po spytaniu trenerów, co i jak. Czyli można indywidualnie biegać.
Tak to wygląda.
Pozdrawiam
Nie macie się, co martwić. Można przyjść w tę sobotę. Jest grupa zupełnych nowicjuszy. Na poprzednim i w sumie pierwszym treningu truchtaliśmy jak lebiegi. Tak więc Magdo nic nie straciłaś i nie będziesz odstawała.
Przebiegliśmy kilka okrążeń stadionu.
Są też lepsi. I oni osobno biegali.
Zresztą każdy może robić, co mu się podoba. Po spytaniu trenerów, co i jak. Czyli można indywidualnie biegać.
Tak to wygląda.
Pozdrawiam
Mój sposób na życie: http://grodagroda.blogspot.com/
- MadziaZ
- Rozgrzewający Się
Dzięki za info:) Jak pisałam wcześniej, w tę sobotę niestety nie mogę, ale w następną planuję przyjść:) W gronie nowicjuszy na pewno będę się czuła swojsko:) Jeszcze tylko jakieś buciki pozostaje nabyć i mam nadzieję zacząć przygodę z bieganiem;) Pozdrawiam i do zobaczenia:)
- MadziaZ
- Rozgrzewający Się
Przepraszam, z rozpędu zamiast odpowiedzieć w grupie "Gdańsk" założyłam nowy wątek:( Czy jakiś życzliwy moderator mógłby go przesunąć do grupy "Gdańsk"? z góry dziękuję;)
- Groda
- Dyskutant
- Kontakt:
Widzicie to samo, co ja, za oknem ?
Jestem ciekawy czy jutro będzie duża frekwencja ?
Jestem ciekawy czy jutro będzie duża frekwencja ?
- jeanette
- Rozgrzewający Się
Bylam.. biegałam.. przeżyłam.. miło było poznać wszystkich i mam nadzieje, ze dotrwam do przyszlej soboty ( i następnej i następnej i następnej ..)
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- Groda
- Dyskutant
- Kontakt:
Czołem dziewczyny i chłopaki.
No i była ładna pogoda.
I okazało się, że nawet trenerzy czytają, co tu piszemy
Muszę uważać
Niestety nie zostałem dłużej bo gnałem do domu wykąpać się a potem na kurs prawka na motor. Co jest moim głównym celem w tym roku. Ale spoko.....bieganie zaraz po tym
Wszyscy, którzy tu piszą to jak spotykamy się, to jakoś anonimowi są. Tak pomyślałem.
Albo powinniśmy wkleić fotki albo trzeba się umówić na tzw. "Wieczorek zapoznawczy"
Do KubaBiega.
Jesteś nieuchwytny Pewnie biegasz z bardziej zaawansowanymi. Nie wstydź się i podejdź to pogadamy o wspólnym piwku
No i była ładna pogoda.
I okazało się, że nawet trenerzy czytają, co tu piszemy
Muszę uważać
Niestety nie zostałem dłużej bo gnałem do domu wykąpać się a potem na kurs prawka na motor. Co jest moim głównym celem w tym roku. Ale spoko.....bieganie zaraz po tym
Wszyscy, którzy tu piszą to jak spotykamy się, to jakoś anonimowi są. Tak pomyślałem.
Albo powinniśmy wkleić fotki albo trzeba się umówić na tzw. "Wieczorek zapoznawczy"
Do KubaBiega.
Jesteś nieuchwytny Pewnie biegasz z bardziej zaawansowanymi. Nie wstydź się i podejdź to pogadamy o wspólnym piwku
- KubaBiega
- Dyskutant
Cześć Groda,
Jestem na forum codziennie tylko szybko zmykam dalej
Czytałem Twojego bloga , naprawde podziwiam Ciebie..
Możemy sie oczywiście spotkać i pogadac o motorkach
W najbliższa sobote bede , no i pogoda będzie rewelacyjna wiec biegne z spotkaniu do Gdańska
Pzdr. dla trenerów
Jestem na forum codziennie tylko szybko zmykam dalej
Czytałem Twojego bloga , naprawde podziwiam Ciebie..
Możemy sie oczywiście spotkać i pogadac o motorkach
W najbliższa sobote bede , no i pogoda będzie rewelacyjna wiec biegne z spotkaniu do Gdańska
Pzdr. dla trenerów
5km - 25,01
10km - 48,19
10km - 48,19
-
- Zaprawiony W Bojach
Postaram się umieścić zdjęcia tutaj w wolnej chwili, prześlę też do administratorów w Warszawie, żeby zamieścili na tworzącej się stronie BiegamBoLubię. Materiał nagrywany ma się ukazać na stronach trojmiasto.pl Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę!
- Groda
- Dyskutant
- Kontakt:
Jeżeli nie leżałaś na bieżni z otwartymi ustami i nie łapałaś powietrza jak ryba wyciągnięta z wody to nie przejmuj się Chyba, że fryzura padła podczas biegu. To faktyczniejeanette pisze:boje sie tego materialu z trojmiasta.pl
Do KubaBiega.
Zaczep mnie na stadionie. Jestem raczej rozpoznawalny
Na pierwszym spotkaniu myślałem, że to Ty ale okazało się, że nie