Półmaraton Warszawski - kto wygra?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Relacja LIVE
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 35:55
- Życiówka w maratonie: 02:43:15
- Kontakt:
piszecie, że rekord polski.
A co z wynikiem Karoliny z Japonii??
O minute lepszy. To mamy dwa rekordy?
A co z wynikiem Karoliny z Japonii??
O minute lepszy. To mamy dwa rekordy?
Dream, but don't forget to live, then maybe you'll find yourself, living your dream...
http://www.kkl.org.pl
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuję za relację!
Sama w sobie była atrakcją;>
"Wśród mężczyzn należy wymienić kilka nazwisk które będą walczyły o prym podczas dzisiejszego biegu"
"Polski garnitur zawodników który nie będzie odpuszczał czarnoskórych na krok..."
;D
Sama w sobie była atrakcją;>
"Wśród mężczyzn należy wymienić kilka nazwisk które będą walczyły o prym podczas dzisiejszego biegu"
"Polski garnitur zawodników który nie będzie odpuszczał czarnoskórych na krok..."
;D
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Pojedynek Chabowski vs. Szost, 1:0 dla Marcina, prawdziwy sprawdzian za trzy tygodnie w Wiedniu, czy w maratonie będzie podobnie, zobaczymy. Analizując obozy wysokogórskie obu zawodników, Marcin właśnie teraz ma optymalną formę po górach, Heniu powinien mieć ją właśnie za trzy tygodnie.
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Nie zdzierżyłem:
Mimo to, uważam, że w pracy dziennikarskiej znajomość zasad polskiej pisowni jest nieodzowna.
Ortografia nie jest mocną stroną tej relacji. Ja rozumiem, że Prezydent RP też ma problemy i to wszystkich usprawiedliwia...10:11 Z grupom afrykańskich biegaczy wytrzymuje tylko Heniu Szost reszta polaków biegnie około 80 metrów za czołówką
Mimo to, uważam, że w pracy dziennikarskiej znajomość zasad polskiej pisowni jest nieodzowna.
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31.16
- Życiówka w maratonie: 2:23;47
Jeżeli chodzi o rekord Polski to Katarzyna Kowalska zrobiła rekord Polski debiutantek. Poprzedni należał do Kamili Gradus (1:12.53)
Dla ciekawości Katarzyna dziś zrobiła drugi wynik w historii Polek w półmaratonie
Dla ciekawości Katarzyna dziś zrobiła drugi wynik w historii Polek w półmaratonie
Żyje po to, by biegać
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
No tak trochę popłynąłem w tej relacji ale jakoś miałem ciężki dzień. Przepraszam jak uraziłem poprawnie polonistyczną część naszych czytelników. Na szczęście nie jestem dziennikarzemfotman pisze:Nie zdzierżyłem:Ortografia nie jest mocną stroną tej relacji. Ja rozumiem, że Prezydent RP też ma problemy i to wszystkich usprawiedliwia...10:11 Z grupom afrykańskich biegaczy wytrzymuje tylko Heniu Szost reszta polaków biegnie około 80 metrów za czołówką
Masz rację naprawdę świetnie jej poszło. Razem z Chabowskim trenowała w Meksyku i widać że zgrupowanie nie poszło na marne. Zobaczymy jak zaprezentuje się na bieżni.KRZYSIEKBIEGA pisze:Jeżeli chodzi o rekord Polski to Katarzyna Kowalska zrobiła rekord Polski debiutantek. Poprzedni należał do Kamili Gradus (1:12.53)
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 35:55
- Życiówka w maratonie: 02:43:15
- Kontakt:
Kaśka pobiegła fenomenalnie. Aż strach pomyśleć, co by było, gdyby miała z kim biec.
Gratulacje!!!!
Gratulacje!!!!
Dream, but don't forget to live, then maybe you'll find yourself, living your dream...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ogólnopolskie media podają, że Kasia Kowalska była o 3 sekundy gorsza od rekordu trasy, ale tak naprawdę na tej trasie była najlepsza, bo wynik 1:11:24 jaki w 2008 roku zrobiła Mare Dibaba był na innej trasie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31.16
- Życiówka w maratonie: 2:23;47
W Warszawie podobno co roku zmienia się trasa:)
Żyje po to, by biegać