Rembertów???
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy ktos biega w miare regularnie w tej okolicy i zna ciekawe trasy na 10-15km? Chetnie bym sie dolaczyla zwlaszcza w terminie od 8 do 17 wrzesnia.
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- keram56
- Wyga
Ja znam, niestety za późno zajrzałem na forum ale jak w przyszłości będziesz chciała pobiegać w okolicy Rembertowa (mam na myśli Warszawę-Rembertów) to daj znać.
keram
-
- Wyga
Nastepna moja wizyta w Warszawa - Rembertow to 1.10 do 09.10
Dzieki ze sie odezwales, ja w Rembertowie bywam bardzo czesto i czasami dluzej niz tylko weekend, zawsze mam ze soba buty do biegania, mam nadzieje ze uda nam sie spotkac w tym terminie
pozdrawiam
Dzieki ze sie odezwales, ja w Rembertowie bywam bardzo czesto i czasami dluzej niz tylko weekend, zawsze mam ze soba buty do biegania, mam nadzieje ze uda nam sie spotkac w tym terminie
pozdrawiam
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- keram56
- Wyga
CASH to już nie długo. Leszek55, gratuluję tętna spoczynkowego, co do zorganizowania grupy Rembertów to z mojej strony jest to niemożliwe, ja jestem z Zielonki i mamy już grupę (KB Lechici Zielonka), która regularnie spotyka się w soboty i niedziele o 8.00 rano a we wtorki i piątki o 5.00 rano. Ponieważ Zielonka sąsiaduje z Rembertowem a do lasu, po którym biegamy, zarówno z Zielonki jak i Rembertowa to tylko "rzut beretem", więc się odezwałem. Przy moim identyfikatorze, 56 również oznacza rocznik.
keram
-
- Wyga
Bardzo chetnie przylaczylabym sie do was goscinnie;)
podaj mi dokladnie w ktorym miejscu sie spotykacie - ja srednio znam okolice wiec poprosze o szczegolowe dane, no i moze jakis kontakt telefoniczny
pozdrawiam i juz sie ciesze na to spotkanie
podaj mi dokladnie w ktorym miejscu sie spotykacie - ja srednio znam okolice wiec poprosze o szczegolowe dane, no i moze jakis kontakt telefoniczny
pozdrawiam i juz sie ciesze na to spotkanie
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
-
- Wyga
Mysle ze gdybym na dluzej zostala w Rembertowie to udaloby mi sie stworzyc grupe biegowa panow (wojskowych) w srednim wieku, ktorzy w czasie kiedy ja biegam po stadionie (6 rano) licznie przybywaja na spacer ze swymi pieskami,
Kiedy w czasie sesji egzaminacyjnej siedzialam w Rembertowie przez miesiac to jeden z tych panow nawet zaczal biegac - na poczatku po 4 - 5 okrazen po400m, to bylo mile uczucie kogos zmobilizowac do porannego wysilku niestety ostatnio go nie widuje, moze dlatego ze bywam glownie w weekendy
(Edited by CASH at 5:27 pm on Sep. 21, 2004)
Kiedy w czasie sesji egzaminacyjnej siedzialam w Rembertowie przez miesiac to jeden z tych panow nawet zaczal biegac - na poczatku po 4 - 5 okrazen po400m, to bylo mile uczucie kogos zmobilizowac do porannego wysilku niestety ostatnio go nie widuje, moze dlatego ze bywam glownie w weekendy
(Edited by CASH at 5:27 pm on Sep. 21, 2004)
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- keram56
- Wyga
Spotykamy się w Zielonce na osiedlu wojskowym ale to raczej niewiele Ci powie. Napisz gdzie mieszkasz w Rembertowie to będzie łatwiej coś wymyśleć, np. możesz pobiec AL. Sztandarów do niestrzeżonego przejazdu na "Mokrym Ługu" (popatrz na dokładny plan Warszawy) i tam moglibyśmy się spotkać to jest bardzo blisko naszych tras biegowych (ok. 1km), najważniejsze jest to pierwsze spotkanie W Rembertowie mieszka dwójka naszych "Lechitów", co prawda ostatnio mało aktywnych ale... Podam Ci na komunitator numer mojej komórki.
keram
-
- Wyga
W rembertowie mieszkam zaraz przy petli autobusowej, przy AONie, Al.Sztandarow to moja standardowa trasa, z domu do przejazdu na Mokrym Lugu mam 12min biegu, to byloby idealne miejsce pierwszego spotkania
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============