KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja też wszystkim gratuluję :) zimno... i nie fajnie się zaczyna jak w trakcie tego podbiegu podciagasz koszulkę, zdejmujesz pasek pulsometra, poprawiasz pasek bo Ci spada na brzuch :) Fuck co za beztalencie poluzowało mój pasek pzed biegiem z nadzieją że chyba nie spadnie... Potem było już z górki ale Jak ja tęsknie do Dąbrowy Górniczej i Rudawy... jedynych biegów na których na wodopoju dawali takie półlitrowe buteleczki wody... kilka łyków, połowe do wylania ale najblizsze 2 kilometry mogłem sobie taką buteleczkę zabrać cmokać wodę delikatnie :) Wiadomo to nie na 15km niema czasu ;) ale na półmatratonie i maratonie wydaje się nieocenionym wsparciem.. :) Brawa dla Organizatorów i DObrego DUcha ;) że ogólnie się wszystko udało :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Ja też wszystkim gratuluję :) zimno... i nie fajnie się zaczyna jak w trakcie tego podbiegu podciagasz koszulkę, zdejmujesz pasek pulsometra, poprawiasz pasek bo Ci spada na brzuch :) Fuck co za beztalencie poluzowało mój pasek pzed biegiem z nadzieją że chyba nie spadnie... Potem było już z górki ale Jak ja tęsknie do Dąbrowy Górniczej i Rudawy... jedynych biegów na których na wodopoju dawali takie półlitrowe buteleczki wody... kilka łyków, połowe do wylania ale najblizsze 2 kilometry mogłem sobie taką buteleczkę zabrać cmokać wodę delikatnie :) Wiadomo to nie na 15km niema czasu ;) ale na półmatratonie i maratonie wydaje się nieocenionym wsparciem.. :) Brawa dla Organizatorów i DObrego DUcha ;) że ogólnie się wszystko udało :)

GRATKI 4ALL !!!!!!!!!!!!
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
wn64
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wystartowaliśmy z żoną reprezentując "Biegam bo lubię" i od razu życióweczki.Ja czasową (oj daleko mi do Xenona),a żona "w długości biegu" - RŚ. Gratulecje dla wszystkich,bo przeglądane wyniki robią wrażenie.Pamiętamy oczywiście o zasadzie "Biegam bo lubię",ale czy gdyby było inaczej to biegalibyśmy?

p.s Dziś czas na odnowę.Planuję odwiedzenie Nemo.Ktoś się wybierze?
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a za 2 tygodnie piękny, płaski bieg Dąbrowski :) trzaśniemy życióweczki? Trzeba ciorać dystans :) Kto jedzie do Dąbrowy ?
kokosanka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja będę, ja bedę. A dzis jaka piękna wiosna, na biegowych ścieżkach, ech.... :bleble:
wn64
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja też jadę i to po życiówkę(ok.01:46:00),biegnąc z rezerwą bo celem jest X CM 17.04.Po biegu dla odnowy może Nemo odwiedzę,by skorzystac z basenu i sauny.Ktoś chętny,to brac stroje kąpielowe.Dziś już po bieganku (11km),a teraz sala i pokopac w pilę.
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki Kosa za towarzystwo na trasie:) Gratuluje wszystkim nowych życiówek:) Szczególnie czas Damiana robi wrażenie, a pamiętam jeszcze jak Cię kiedyś wyprzedziłem:)

Też będę w Dąbrowie, choć jeszcze nie wiem po co:) Ale chyba faktycznie właśnie NEMO jest blisko mety, także można się zorganizować i wybrać zaraz po biegu.
kokosanka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja też będę i moze rzeczywiście po biegu, do Nemo? Poza tym cały czas myślę o maratonie. Słuchajcie - co jecie jakie żele batony? jakie firmy? bo ja testuję:):):)
wn64
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

isostar - gel,ale czasem vitargo lub coś na b...W sobotę muszę namówic żonę bo piątek będzie ciężki,a piechotą nie dotrę.Ale będę.

p.s.Czy ktoś myśli o letnim obozie biegowym?
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ech co do batonow zeli... żel sobie chyba podaruje bo maja kofeine w sobie i ile bys nie testowal to zawsze moze sie trafic problem danego dnia i po zawodach. Skupię się na tym co zjem przed zawodami, na trasie beda jakies bananki wiec lepiej potestować na dlugim wybieganiu zjadanie bananka ewentuyalnie na dlugim wybieganku popijac izotonikiem i przetestowac jak zadziala organizm... Nie polecem nikomu żelu. Ale to kwestia indywidualna w sensie kazdy ma inny zoladek jeden potrafi porzyjac litra na raz i zoladeczek sie trzyma... moj jest dosc delikatny :-) postaram sie wiec namagazynowac przed zawodami energie i wytrzymać... wbrew pozorom 42 kilometry to nie jest jakaś masakra dystansowa :)

Co do Nemo to Ja sie chyba wybiore...w sensie po biegu do Nemo sie popluskać a pozniej na losowanie nagrod jesli bedzie wrocić :)zreszta mam za friko wiec byc moze skorzystam :) przyda sie kazda metoda rekonwalescencji po bieg zwlaszcza ze 2 tygodnie dalej jest impreza docelowa tego sezonu wiosennego czyli zapowiadana Cracovia Marathon :-)

Zeby Nam tylko nogi wytrzymaly... nie wiem jak wasze ale moja lewa to juz zlepek mięśni ciągle bolących :) nie mam czasu ich zregenerować i ciągle im narzucam nowe obciazenie... :-) ale po Dąbrowie odpuszcze totalnie i tylko luzik będzie :)

Obóz biegowy ? Ja myślę że moze bym sie na takim kilkudniowym obozie dowiedzial kilku cennych wskazowek poznal jakies nowe informacje ale i Tak trening do jesieni to bedzie harowka przynajmniej 2 miesieczna... wiec jak tylko przebiegne Rudawę półmaraton w okolicach pierwszej plowy czerwca to potem ze 3 tygodnie roztrenowania(zajadę rower na smierc) i powrót do harówki.

Być moze uda sie zalatwic nowe buciki przed Dąbrową... śnią mi sie nowe Kayanoski 17 :) ale zobaczymy może ktos mi zasponsoruje :) ?
wn64
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja jadłem żele,popijałem zarówno wodą jak i poweradem czy isostarem i nic mi się nie dzialo.Przypływ energii potrzebnej na maratonie jest i to pobranej w wygodny sposób bo w żelu (batony odpadają).Polecam.
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a ja mam pomysła... wiosnę i lato biegamy BO LUBIMY a może na jesień akcja BIEGAM BO LUBIE zarezerwuje w jakichś zawodach partię numerków startowych dla Lubiących Trenerów z całej Polski plus +aktywnych BiegoLubiących biegaczy :) i wielka druzyna BiegoLubiących wystartuje na przyklad w maratonei warszawskim poznanskim wroclawskim ? :)
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:a ja mam pomysła... wiosnę i lato biegamy BO LUBIMY a może na jesień akcja BIEGAM BO LUBIE zarezerwuje w jakichś zawodach partię numerków startowych dla Lubiących Trenerów z całej Polski plus +aktywnych BiegoLubiących biegaczy :) i wielka druzyna BiegoLubiących wystartuje na przyklad w maratonei warszawskim poznanskim wroclawskim ? :)
Że tak sobie zacytuję Wieszcza: "to lubię"
Akcja skierowana jest do wszystkich, zwłaszcza początkujących (którzy może dzisiaj nawet jeszcze nie wiedzą, że lubią bieganie)-dla nich pewnie przebiegnięcie maratonu już na jesieni będzie zbyt odległym celem. Ale są też przecież krótsze zawody, prawda? Na początku kwietnia powinniśmy mieć już gotowy regulamin sztafet dla Silesia Marathonu, sądzę, że znajdziemy cztery chętne osoby, jak myślicie?
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

agnieszka_ pisze:
xenon1981 pisze:a ja mam pomysła... wiosnę i lato biegamy BO LUBIMY a może na jesień akcja BIEGAM BO LUBIE zarezerwuje w jakichś zawodach partię numerków startowych dla Lubiących Trenerów z całej Polski plus +aktywnych BiegoLubiących biegaczy :) i wielka druzyna BiegoLubiących wystartuje na przyklad w maratonei warszawskim poznanskim wroclawskim ? :)
Że tak sobie zacytuję Wieszcza: "to lubię"
Akcja skierowana jest do wszystkich, zwłaszcza początkujących (którzy może dzisiaj nawet jeszcze nie wiedzą, że lubią bieganie)-dla nich pewnie przebiegnięcie maratonu już na jesieni będzie zbyt odległym celem. Ale są też przecież krótsze zawody, prawda? Na początku kwietnia powinniśmy mieć już gotowy regulamin sztafet dla Silesia Marathonu, sądzę, że znajdziemy cztery chętne osoby, jak myślicie?
Myślę, że znajdzie się znacznie więcej chętnych niż tylko czworo...
W sobotę podyskutujemy o tym...

AGa jak coś CI powiem to.... no właśnie ciekawe co..:P

Wojtuś czekamy TY NA CIEBIEEEEEEEEEEEEEE
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To jak ? 9:30? Fiolet zastępujemy tym razem Wąsami, wąsami dla Adama Małysza, ja swoje choduje od tygodnia.
ODPOWIEDZ