A teraz nasz kochany rząd chce przyśpieszyć szkolenie lekarzy i chcą zlikwidować obowiązkowe 13 miesięczne staże :D Wtedy możę będzie jeszcze lepiej :DDzidka pisze: Nie dziwię się, że ludzie szukają pomocy w internecie, skoro co drugi lekarz to konował.
Ból stopy
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: coś koło 40min
- Kontakt:
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przeczytałam sobie wątek i wyć mi się chce.
Stopa napindala mnie od ponad tygodnia. Lewa. U mnie o bieganiu nie ma mowy, ja łażę kuśtykając. Mam odczucia, że to nie gnaty bolą ale coś miętkiego. Ale to odczucia. A wy tu o jakiś zmęczeniowych złamaniach???
Do jakiego lekarza iść? Ortopeda?
Stopa napindala mnie od ponad tygodnia. Lewa. U mnie o bieganiu nie ma mowy, ja łażę kuśtykając. Mam odczucia, że to nie gnaty bolą ale coś miętkiego. Ale to odczucia. A wy tu o jakiś zmęczeniowych złamaniach???
Do jakiego lekarza iść? Ortopeda?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: coś koło 40min
- Kontakt:
No jak wcześniej nie byłaś z tym u ortopedy to lepiej do niego się przejść. Ale można spróbować najpierw do lekarza pierwszego kontaktu (ja mam miłą panią doktor to mi dała skierowanie na prześwietlenie) poprosić o skierowanie na rentgena i potem ze zdjęciem do ortopedy (ja już musiałem prywatnie spróbować bo już nie można było poprosić o skierowania do ortopedy:) )
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:49:48
- Życiówka w maratonie: brak
Czy ktoś miał wycinanego nerwiaka mortona? Ta operacja jest refundowana przez nfz?
Maraton - 3:45
„Jeśli ktoś jest w stanie pokonać 160, 80, czy nawet 42 kilometry, to zyskuje taką wiarę we własne możliwości, że poradzi sobie ze wszystkim” – Scott Jurek
„Jeśli ktoś jest w stanie pokonać 160, 80, czy nawet 42 kilometry, to zyskuje taką wiarę we własne możliwości, że poradzi sobie ze wszystkim” – Scott Jurek