Sierpień Grupy Trójmiasto
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
tak z 10-ciu km przechodzicie od razu w 33? Nie przesadzacie aby?
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
widze ze tworza sie ekstremalne grupy wiec zapytam czy ktos lekko biega w sobote?;)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
- Drewniacki
- Wyga
Widzę, że spotykamy się z Anią i Leszkiem. Super. W razie jakichś nieoczekiwanych przeciwności losu dzwońcie do mnie - 58 3479855. Komóry nie mam...
Karolu. Myslę, że w sobotę sie jak najbardziej wybieramy na spokojne biegi. A potem wybieramy się na spokojny marsz na orientację w Matemblewie. Rozumiem, że razem z Anią i Grzesiem stworzę jedną ekipę. Proszę was o potwierdzenie. No i poszukiwani są chętni by stworzyć drugą (zgłaszać się proszę do mnie lub na forum). To naprawdę będzie bardzo spokojny trucht. Spytajcie Ani i Grzesia.
(Edited by Drewniacki at 1:29 pm on Aug. 26, 2004)
Karolu. Myslę, że w sobotę sie jak najbardziej wybieramy na spokojne biegi. A potem wybieramy się na spokojny marsz na orientację w Matemblewie. Rozumiem, że razem z Anią i Grzesiem stworzę jedną ekipę. Proszę was o potwierdzenie. No i poszukiwani są chętni by stworzyć drugą (zgłaszać się proszę do mnie lub na forum). To naprawdę będzie bardzo spokojny trucht. Spytajcie Ani i Grzesia.
(Edited by Drewniacki at 1:29 pm on Aug. 26, 2004)
[b]Drewniacki[/b] says:
[i]Rock'n'Roll, baby![/i]
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
gdyby byl ktos chetny do drugiej grupy to mozemy sprobowac - choc boje sie ze ludzie beda sie ostro awanturowac - jesli wygracie macie szanse na zwyciestwo w klasyfikacji generalnej?
(Edited by Masiulis at 1:56 pm on Aug. 26, 2004)
(Edited by Masiulis at 1:56 pm on Aug. 26, 2004)
- Drewniacki
- Wyga
Niestety. Na zwycięztwo w generalce szans już nie mamy. Jest to rozgrywane w ten sposób, że spośród wszystkich wyników (maksymalnie 6 bo tyle było imprez przez wakacje) wybiera się trzy najlepsze. My mamy szansę mieć tylko 2 wyniki, więc choćby to były i dwa zwycięstwa, i tak nas wyprzedzą nawet jacyś słabsi, ale z kompletem punktów. Ale wystartować i tak warto.
Zapraszam jednak do naszej drużyny, gdyż Grzechu odpadł. Będzie nam bardzo miło. Napisz Karolu, czy mam nas zgłaszać.
(Edited by Drewniacki at 12:08 am on Aug. 27, 2004)
Zapraszam jednak do naszej drużyny, gdyż Grzechu odpadł. Będzie nam bardzo miło. Napisz Karolu, czy mam nas zgłaszać.
(Edited by Drewniacki at 12:08 am on Aug. 27, 2004)
[b]Drewniacki[/b] says:
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
rozumiem ze jest to sobota godz. 12?
jak przemieszczacie sie z AWF?
jak przemieszczacie sie z AWF?
- Drewniacki
- Wyga
Dobrze rozumiesz.
Zależy czy Ania weźmie samochód. Albo nim albo kolejką i autobusem. Może to przeczyta i się wypowie to będzie wiadomo.
Ja nas zgłaszam w każdym razie.
Zależy czy Ania weźmie samochód. Albo nim albo kolejką i autobusem. Może to przeczyta i się wypowie to będzie wiadomo.
Ja nas zgłaszam w każdym razie.
[b]Drewniacki[/b] says:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ale o 9:15 jak zwykle pod AWF-em zbiera sie Grupa, tak? Jesli nie zdarzy sie jakas katastrofa powinienem sie w sobotni ranek zjawic. Na zawody raczej sie nie wybiore bo sporo pracy na mnie czeka w weekend. Do zobaczenia wiec.
-
- Wyga
Jak co tydzien w sobote o 9:15 odbylo sie spotkanie biegowe grupy trojmiasto, w ktorym wzieli udzial: Maja(debiutantka), Masiulis, Krzysiek, DaB, Damian, Leszek, Ela, Ja - Ja mialam dziwny dzien bo dwa razy zaliczylam "glebe" poprzez podkniecie o wystajace korzenie, na szczescie oba ladowania byly dosc miekkie i nie zrobilam sobie zadnej krzywdy - ale to zastanawiajace - ja nigdy sie nie potykam hmmmm
O 12:00 czesc grupy wziela udzial w kolejnej imprezie z serii wakacyjnych marszow na orientacje, w skladzie: Drewniacki, Masiulis, CASH.
I tym razem godnie reprezentowalismy grupe trojmiasto na imprezie "zewnetrznej" zajmujac I miejsce.
Polaczenie odrobiny myslenia z odrobina biegania to fantastyczna sprawa i ciekawe urozmaicenie monotonnego truchtania po lesie.
O 12:00 czesc grupy wziela udzial w kolejnej imprezie z serii wakacyjnych marszow na orientacje, w skladzie: Drewniacki, Masiulis, CASH.
I tym razem godnie reprezentowalismy grupe trojmiasto na imprezie "zewnetrznej" zajmujac I miejsce.
Polaczenie odrobiny myslenia z odrobina biegania to fantastyczna sprawa i ciekawe urozmaicenie monotonnego truchtania po lesie.
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
-
- Wyga
I znowu ja - mam nadzieje ze was nie nudze
Dzis z samego rana czyli o 6 w swe obroty wziela mnie Kasia, biegalysmy przez 2,5 godziny (troszke sie zagadalysmy) po bardzo wilgotnym rześkim lesie - niedziela rozpoczela sie cudownie !!!
Start na 99% w maratonie poznanskim razem z Kasia - to juz postanowione
A jutro odpoczywam i nikt mnie nie namowi na bieganie - bo tak na prawde to ja nie lubie biegac ani z gorki ani pod gorke hahahaha
Dzis z samego rana czyli o 6 w swe obroty wziela mnie Kasia, biegalysmy przez 2,5 godziny (troszke sie zagadalysmy) po bardzo wilgotnym rześkim lesie - niedziela rozpoczela sie cudownie !!!
Start na 99% w maratonie poznanskim razem z Kasia - to juz postanowione
A jutro odpoczywam i nikt mnie nie namowi na bieganie - bo tak na prawde to ja nie lubie biegac ani z gorki ani pod gorke hahahaha
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- Grzechu
- Wyga
- Kontakt:
To już powinienem pisać w wątku wrześniowym ale niech tam.
Jakieś choróbsko atakuje moje gardło ale się nie dam (przynajmniej będę walczył) i w związku z tym mam pytanie JAK GT SZTURMUJE PIŁĘ???
Nigdzie nie mogę znaleźć opisu co, gdzie, kiedy i jaka opłata startowa. Chodzi o dojazd, zapisy itp. Nigdy tam nie byłem, więc raczej sam nie pojadę, więc czekam na to co odpiszą członkowie GT. Tylko bez pośpiechu każdy zdąży się wypowiedzieć - po kolei zgłaszać się.
Jakieś choróbsko atakuje moje gardło ale się nie dam (przynajmniej będę walczył) i w związku z tym mam pytanie JAK GT SZTURMUJE PIŁĘ???
Nigdzie nie mogę znaleźć opisu co, gdzie, kiedy i jaka opłata startowa. Chodzi o dojazd, zapisy itp. Nigdy tam nie byłem, więc raczej sam nie pojadę, więc czekam na to co odpiszą członkowie GT. Tylko bez pośpiechu każdy zdąży się wypowiedzieć - po kolei zgłaszać się.
"W życiu nie ma odpowiedzi. Są tylko wybory."
- Grzechu
- Wyga
- Kontakt:
Znalazłem już oficjalne www i się zgłosiłem .
- Grzechu
- Wyga
- Kontakt:
Wpisałem tylko trzy literki a to jakieś głupoty wyświetla wrrrr!