Sierpień Grupy Trójmiasto
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Bravo, piękna pora na bieganie.
W lesie, rewelacja.
W lesie, rewelacja.
-
- Wyga
Bylo na prawde cudownie !!!
Ale o maly wlos by nic z tego nie wyszlo bo moj budzik nie zadzwonil i obudzilam sie o 6:01, potem bylo bardzo szybko i wesolo, na szczescie Kasia zaczekala i o 6:20 bylysmy juz w lesie.......hmm
Jak to mowia: bieg z samego rana w lesie to jest to co lewki lubia najbardziej
Ale o maly wlos by nic z tego nie wyszlo bo moj budzik nie zadzwonil i obudzilam sie o 6:01, potem bylo bardzo szybko i wesolo, na szczescie Kasia zaczekala i o 6:20 bylysmy juz w lesie.......hmm
Jak to mowia: bieg z samego rana w lesie to jest to co lewki lubia najbardziej
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
dobra dobraQuote: from CASH on 1:44 pm on Aug. 20, 2004
Ale o maly wlos by nic z tego nie wyszlo bo moj budzik nie zadzwonil
jakie lewki?
-
- Wyga
- Kontakt:
Chyba tygryski
Pozdroowka
Krzysiek
Pozdroowka
Krzysiek
-
- Wyga
W sobote 21.08 o godzinie 9:15 odbylo sie spotkanie biegowe w skladzie: Damian, Grzegorz, Ja.
Przebieglismy w dobrym tepie duza petelke, oczywiscie to nie ja narzucalam tepo.
Jednak to bylo dla nas troszke za malo wrazen jak na sobotni poranek, wiec w tym samym skladzie przemiescilismy sie do lasu w Gdyni.
O godzinie 12:30 odbyl sie wakacyjny marsz na orientacje - wystartowalismy w nim jako trojosobowa druzyna Grupy Trojmiasto, i zeby promowac zarowno grupe jak i bieganie cala trase przebieglismy, ku zdziwieniu i czasem niezadowoleniu pozostalych uczestnikow.
Zabawa byla nieziemska - szczerze polecam ten rodzaj spedzania czasu wolnego w lesie.
Acha no i zajelismy I miejsce
brawo Damian mapa byla na prawde trudna, wiec bez ciebie byloby duzo ciezej i byloby jeszcze wiecej biegania
Przebieglismy w dobrym tepie duza petelke, oczywiscie to nie ja narzucalam tepo.
Jednak to bylo dla nas troszke za malo wrazen jak na sobotni poranek, wiec w tym samym skladzie przemiescilismy sie do lasu w Gdyni.
O godzinie 12:30 odbyl sie wakacyjny marsz na orientacje - wystartowalismy w nim jako trojosobowa druzyna Grupy Trojmiasto, i zeby promowac zarowno grupe jak i bieganie cala trase przebieglismy, ku zdziwieniu i czasem niezadowoleniu pozostalych uczestnikow.
Zabawa byla nieziemska - szczerze polecam ten rodzaj spedzania czasu wolnego w lesie.
Acha no i zajelismy I miejsce
brawo Damian mapa byla na prawde trudna, wiec bez ciebie byloby duzo ciezej i byloby jeszcze wiecej biegania
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- Drewniacki
- Wyga
Na marszu było bardzo sympatycznie. Dzięki Aniu, dzięki Grzesiu. Faktycznie udało nam sie wygrać (nie zrobiliśmy żadnego błędu!), ale jeszcze nie wiadomo czy na najwyższym stopniu staniemy sami czy exequo. A niektórzy się z nas śmiali, ze biegamy...
Dziękuję za brawa, ale to ni tylko moja zasługa. Nic byśmy pewnie nie zdziałali bez Ani pomysłu na rozrysowanie całej sprawy i zrobienie przejżystego schematu. Dzięki temu mieliśmy praktycznie pełną mapę! Brawo Aniu!
Dziękuję za brawa, ale to ni tylko moja zasługa. Nic byśmy pewnie nie zdziałali bez Ani pomysłu na rozrysowanie całej sprawy i zrobienie przejżystego schematu. Dzięki temu mieliśmy praktycznie pełną mapę! Brawo Aniu!
[b]Drewniacki[/b] says:
[i]Rock'n'Roll, baby![/i]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gratulacje kochani. Świetnieście się spisali!
Wlecze się za mną jakaś infekcja, kulminacja była w sobotę, dlatego mnie nie było. Nie trenowałem.
W niedziele już biegaliśmy z Adamem M. Szybkośmy się umówili stąd brak info na forum. Kamienisko po raz kolejny padło.
W środę jestem umówiony z Adamem na powtórkę z rozrywki o 17:45 na Trawkach. Zapraszam chętnych.
Wlecze się za mną jakaś infekcja, kulminacja była w sobotę, dlatego mnie nie było. Nie trenowałem.
W niedziele już biegaliśmy z Adamem M. Szybkośmy się umówili stąd brak info na forum. Kamienisko po raz kolejny padło.
W środę jestem umówiony z Adamem na powtórkę z rozrywki o 17:45 na Trawkach. Zapraszam chętnych.
-
- Wyga
Chetnie bym z wami pobiegla, ale nie chcialabym was spowalniac albo w inny sposob przeszkadzac.
Jendnak bardzo bym chciala zaplanowac jeszcze na ten tydzien bieg w granicach 30km, bo nie wiem czy juz od przyszlego tygodnia nie bede na stale w Warszawie.
Nie chcialabym tak dlugiego dystansu, pierwszy raz biec sama, wiec prosze was o pomoc - czyli ewentualna propozycje spotkania biegowego, dowolnego dnia (oprocz wtorku), o dowolnej godzinie, na dowolnej trasie.
Z gory bardzo dziekuje
Jendnak bardzo bym chciala zaplanowac jeszcze na ten tydzien bieg w granicach 30km, bo nie wiem czy juz od przyszlego tygodnia nie bede na stale w Warszawie.
Nie chcialabym tak dlugiego dystansu, pierwszy raz biec sama, wiec prosze was o pomoc - czyli ewentualna propozycje spotkania biegowego, dowolnego dnia (oprocz wtorku), o dowolnej godzinie, na dowolnej trasie.
Z gory bardzo dziekuje
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- Drewniacki
- Wyga
Są już oficjalne wyniki marszu, podane przez organizatorów na stronie! http://www.przedsiebie.gda.pl/download/ ... zialki.xls Ja myślę, że jakaś informacja o sukcesach GT na jej stronie powinna się znaleźć... Zadziałajcie, panowie!
Ja korzystając z okazji chciałbym zaprosić wszystkich grupowiczan na kolejną edycję Wakacyjnych Marszy na Orientację, która odbędzie się w Gdańskim Matemblewie. Plusem tej imprezy jest to, że można na nią trafić zaraz po naszych sobotnich biegach! I zrobić sobie jeszcze miły spacerek z mapą po lesie. Zapraszam! Info: http://www.przedsiebie.gda.pl/artykuly/ ... mprezy/109
(Edited by Drewniacki at 3:58 pm on Aug. 24, 2004)
Ja korzystając z okazji chciałbym zaprosić wszystkich grupowiczan na kolejną edycję Wakacyjnych Marszy na Orientację, która odbędzie się w Gdańskim Matemblewie. Plusem tej imprezy jest to, że można na nią trafić zaraz po naszych sobotnich biegach! I zrobić sobie jeszcze miły spacerek z mapą po lesie. Zapraszam! Info: http://www.przedsiebie.gda.pl/artykuly/ ... mprezy/109
(Edited by Drewniacki at 3:58 pm on Aug. 24, 2004)
[b]Drewniacki[/b] says:
- Drewniacki
- Wyga
Aniu. Nikt inny się nie odzywa, więc ja mam propozycję. Z kościoła na ul. Trawki jest wyznaczona jakowaś trasa, która ma 25km. Nie wiem jeszcze jak ona dokładnie prowadzi, ale wypytam jutro Kaziga na biegu. Dobieg ode mnie z domu ma około 4km. To w sumie daje jakieś 33km! To chyba dystans, który Ci odpowiada. Chętnie bym Ci potowarzyszył. Jeżeli dam radę. Nigdy jeszcze nie biegłem takiego dystansu, a właśnie wróciłem z trasy, która miała jakieś 23km i pod koniec ciężko przędłem... Plus tego rozwiązania jest taki, że mam tzw. "wolną chatę" i po treningu możemy się u mnie napić, najeść, wykompać i nawet zrobić sobie imprezkę do rana a i tak nie będziemy nikomu przeszkadzać. Minusem zaś jest ostry podbieg przy końcu i kłopotliwy dojazd. Ale jeżeli będziecie zainteresowani, to z chęcią was uraczę! Was bo oczywiście zapraszamy wszystkich chętnych.
Tak więc ja proponuję czwartek (gdyż jutro swoje biegi ma Kazig) popołudnie. Np. 1700. Czekam na odzew.
(Edited by Drewniacki at 4:07 pm on Aug. 24, 2004)
Tak więc ja proponuję czwartek (gdyż jutro swoje biegi ma Kazig) popołudnie. Np. 1700. Czekam na odzew.
(Edited by Drewniacki at 4:07 pm on Aug. 24, 2004)
[b]Drewniacki[/b] says:
- Drewniacki
- Wyga
Pragnę jeszczę tylko zapewnić Kaziga, że dziś się pojawię na Trawki. Tak więc czekajcie na mnie.
[b]Drewniacki[/b] says:
- Drewniacki
- Wyga
Więc ustalone, że jutro o 1600 u mnie w domu. Świetnie. Mój adres Raciborskiego 40. Na Morenie. Można się z Anią umówić na wspólny dojazd, ona jedzie z Wrzeszcza. Piszcie kto będzie. Piszcie czy traficie sami czy wyjść po was w jakieś wspólnie umówione miejsce. Piszcie kto się chce dołączyć z jakiegoś innego miejsca. Zaplanowany dystans to około 33km. Prysznic i napoje będą dostępne. Jadło pewno też. Dla tych, którzy przebiegną planowane nagrody!!! Zapraszam
[b]Drewniacki[/b] says: