javai pisze:Ostatecznie nie czułem bólu i ukończyłem mój pierwszy maraton nawet z dobrym czasem jak na 37 latka 1:56:29.
Svolken pisze:z maratonem jak z wódką - cała butelka, a jednak połówka
javai pisze:Ostatecznie nie czułem bólu i ukończyłem mój pierwszy maraton nawet z dobrym czasem jak na 37 latka 1:56:29.
Svolken pisze:z maratonem jak z wódką - cała butelka, a jednak połówka
russian, white russian pisze:- no i co tam, Bebej, jak tam idzie trenowanie, masz następnego rekordzistę Polski w wieloboju ?
- stary, dali mi tyczkarzy do trenowania, wielobój przy tym to pikuś!
- TYCZKA? ja tego w ogóle nie kumam, o co w tym chodzi???
- ja też nie, ale się uczę.
tekst na głównej pisze:Śmiały design i kolory dają do zrozumienia, że treningi traktujesz serio.
tekst na głównej pisze:Czujesz, że rozpiera Cię. Daj się podczas pobytu w siłowni! Teraz możesz redukować obciążenie dolnych partii czułych optycznie włókien.
takie doświadczenie z kolarstwa gdzie się szczytuje
Ale to akurat jest manipulacja, takiego tekstu nie ma na stronie.yacool pisze:tekst na głównej pisze:Czujesz, że rozpiera Cię. Daj się podczas pobytu w siłowni! Teraz możesz redukować obciążenie dolnych partii czułych optycznie włókien.
Dzięki, bo długo szukałem polskiego odpowiednika dla butowego marketingu.Fredzio pisze:manipulacja
jak dla mnie powyższe zdanie jest co najmniejJesli chcesz biegać musisz kupic buty do biegania typowe, z amortyzacją, na grubej podeszwie.
.paradoksalnie kontrowersyjne
moim zdaniem za bieg bez numeru, chyba, że ktoś go rzeczywiście zgubił powinna być dożywotnia dyskwalifikacja (lub na kilka lat) i ogólnodostępna czarna lista takich osób z wszystkich biegów, a takie osoby powinny być wyłapywane na trasie, najdalej zaraz przed metą, i legitymowane przez policję w celu ustalenia tożsamości
Dzięki, dzięki. Będę się starał podciągnąć, chyba tylko "speakersko" bo nie wiem czy do tego 28:06 jednak dojść. (nawet 33:00 byłoby dla mnie czymś )kulawy pies pisze:
"Wejo speaks" to może jeszcze nie jest, no ale jakbyś biegał 28:06 na dychę, zamiast 2:57 w maratonie, to kto wie, kto wie...
chce kupic jakies nowe buty bo boli mnie noga