Płaski brzuch jak to zrobić?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
zawa799
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Sadełko na brzuchu źle wróży, bo jest zalążkiem wszystkich cywilizacyjnych dolegliwości. Zwykle są to błędy dietetyczne (za dużo cukrów, tłuszczów zwierzęcych), ale mogą też być stresy i zaburzenia hormonalne. Zmniejsza się wtedy produkcja estrogenów, wzrasta - androgenów. Kontroluj masę ciała i pilnuj aby dostawa do twojego organizmu pokrywała się z jego wydatkami. Nadmiar kalorii trafia w okolice talii, dlatego trzeba sobie zaaplikować regularny, umiarkowany wysiłek fizyczny, aby odnieść sukces i być zdrowym warto korzystać z fitness. Jak pokazują badania, osoby spacerujące min. 30 minut dziennie, tracą nie tylko tkankę tłuszczową brzuszną ale również podskórną. Ważna jest dieta, dlatego zmniejsz wielkość zjadanych porcji i zwiększ ich liczbę do pięciu. Zrezygnuj z cukru, białej mąki, tłuszczów utwardzonych i kwasów tłuszczowych trans. www.sport-marcel.blogspot.com
PKO
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

ja robie codziennie ABS 7 min i efekty są niezłe
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Najpierw żeby spalić tłuszcz potrzebne są mięśnie na tym brzuchu. Polecam ABS II Bardzo dobre efekty w połączniu z bieganiem już po 2 tygodniach. Ćwiczeniami dajesz impuls do budowy mięśnia, bieganiem spalasz facik.
travolta86
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Można sobie też kupić kilka ciekawych przyrządów do modelowania brzucha.
Np:
http://www.decathlon.com.pl/PL/ab-exerciser-10518001/

Na siłowni szkoda mi czasu aby robić brzuch:) Lepiej mi wychodzi przy TV:)
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy mi się wydaje czy Decathlon zdecydował się na najbardziej wkurzający sposób narzucania się swoją ofertą (?)

To taki marketingowy strzał w stopę biorąc pod uwagę, że marka ma na forum wyrobioną opinię i pracowników, którzy 'reklamują' ją fachowymi poradami i pomocną dłonią a nie takimi żałosnymi wtrętami.
Wojtiii
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:28

Nieprzeczytany post

Tez polecam 8 min ABS. Daje rewelacyje efekty a nie zajmuje duzo czasu, tylko trzeba to robic regularnie. No i oczywiscie spalic tluszcz na brzuchu zeby te miesnie bylo widac. Odnosnie urzadzen do brzuszkow, to szkoda kasy. Lepsze efekty mozna osiagnac cwiczac na podlodze bez zadnych wspomagaczy.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ