bieganie a duzy biust

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

no to byly jakies ostatnie sztuki w rozmiarze 90E czy jakos tak, w kazdym badzi razie jak nigdy nie narzekam, ze mam za maly biust to wtedy bylo mi szkoda :bum:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
DOM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:27
Życiówka w maratonie: 2:36:045

Nieprzeczytany post

W wątku sprzedam, kupię, zamienię zamieściłam informację, że mam do oddania stanik sportowy, rozmiar L. Może ktoś chce, a mieszka w Łodzi lub w Warszawie.
Pozdr
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich.
DOMwBIEGU.pl
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Gdzie mnie tu przywiało?? i czemu?
aaaa temu:) http://www.youtube.com/watch?v=HkNE-ZF5 ... re=related
hehe ta to ma ciężko :)
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

a jak sciagnie ta biala szmatke to ma @@ po kolana
Awatar użytkownika
F@E
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

No cóż prawa fizyki nigdy nie kłamią :)
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jakieś wnioski?
Szukam dobrego staniora do biegania i skakania. Najfajniej jakby nie miał zwykłych szelek, ale z tyłu jedną rozchodzącą się na dwie V.
Triumph dla mnie odpada, bo nie ma rozmiarów. Triumph generalnie istnieje dzięki 75B. 3/4 dziewczyn w Polsce ma źle dobrane staniki. Osobiście dopiero od jakiegoś roku wiem, co to dobrze dobrany stanior. Nie mniej do biegania potrzebuję typowo sportowego. Masło maślane mi wychodzi. Coś w granicach 70F mi trzeba. :hej: I wcale mój biust duży nie jest. Ja jestem duża. :bleble:

Obecnie biegam w jakimś sportowym z decathlonu, ale ma z hmmm 10-15 lat (z czego 10 przeleżał w szufladzie :hahaha: ) i niekoniecznie w tym momencie fit ;-) Mimo niedopasowania i tak trzyma najlepiej. Najbardziej mi się podobają takie staniko-topy jak ma Nike na przykład, ale jak poczytałam wątek to obcierają... martwi mnie to... Też mam coś takiego, też ma swoje lata, ale powiem, że na bieganie i skakanie to nie bardzo to widzę, cycki urwać można. :bleble:

I nie wiem co w końcu z tym staniorem...
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Miło widzieć, że Ty też uświadomionych, Kredk@. :oczko: Ja też dużego biustu nie mam ino żebra wąskie, w większości dostępnej masowo oferty mogłoby mi co nieco pod obwodem wylecieć. :hahaha:

Ja biegam na zmianę w Shock Absorberze level 4 model B4490 i Royce Impact Free. W shocku ramiączka z tyłu schodzą się ku środkowi, aczkolwiek szelki są dwie. Wygląd ma bardziej topu sportowego niż stanika, co sezon fajne kolorki i przede wszystkim trzyma na mur beton (mam w rozmiarze 28E). Royce jest krojony inaczej, wyżej zachodzi z przodu, za to z tyłu i z boków bardziej wycięty, zapięcie ukryte pod rzepem - biegałam w nim w lato samym, bez koszulki na wierzch w największe upały. Trzyma trochę słabiej, ale może to też kwestia innego rozmiaru (30DD). Royce jest w grubszego materiału, więcej bawełny, mam wrażenie, że dłużej schnie.

Mam też innego shocka, level 3, noszę na fitness, zdecydowanie mniej pancerny i łatwiej go pod koszulkę schować, ale na bieganie go nie zabieram - za dużo baunsu. :oczko:

Pozdrawiam ex 75B :ble:
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb przekonałaś mnie. Chcę taki różowy. Tylko czy ktoś wie, gdzie to w Wawie możnaby kupić? Przymierzyć? a raczej w odwrotnej kolejności...
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam niebieściutki. :hej: Stacjonarnie można kupić np. w mambra. Ja się zaopatrywałam na brytyjskim ebayu, nowy z metkami poniżej 10 funtów jeśli dobrze pamiętam.
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Ja mam niebieściutki. :hej: Stacjonarnie można kupić np. w mambra. Ja się zaopatrywałam na brytyjskim ebayu, nowy z metkami poniżej 10 funtów jeśli dobrze pamiętam.
Koniecznie różowy. ;-) Widzę na allegro też, ale niestety nie móje rozmiary. No nic popoluję. :taktak: A ten mój stary co to go teraz wkładam to też shock absorber jak się okazało...
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Różowo-szary czy różowy truskawa? :bum: Pamiętaj tylko, że ten model shocka jest zwykle nieźle ścisły i u niektórych wypada nieco małomiseczkowy. Szaro-różowy ponoć był luźniejszy niż inne kolory.
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://allegro.pl/show_item.php?item=15 ... s%C5%82any.

taki. Tylko właśnie to dobieranie rozmiarów przez neta mnie nieco zniechęca. Najchętniej to bym chciała pomacać, przymierzyć, poskakać. Ech. W sumie spieszyć jakoś wybitnie mi się nie spieszy.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To truskawa, co do ich ścisłości wątpliwości nie słyszałam, więc jeśli nosisz zwykle 70tki, to zdecydowanie odradzam 30 z shocka. I mi się przypomniało, że jest też od niedawna specjalny model shocka dedykowany bieganiu, w mambra kosztuje tyle samo co B4490, nie ma niestety innych kolorów niż czarny i biały. Na ebayu niestety ceną różni się znacznie, więc nie miałam okazji go wypróbować. A dobieranie rozmiaru przez net to ból niestety, racja. Na ebayu staram się kupować od sprzedawców przyjmujących zwroty.
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Widziałam te inne, ale jakoś mnie nie przekonują stylistycznie, że tak powiem. Takie pancerne są. No i ta nuda biel i czerń i beż. Feee, te są fajne kolorowe. A jak mówisz, że trzyma to trzyma. Czyli, czekaj. Powiedz, czy dobrze zrozumiałam. Powinnam kupić o rozmiar większy w obwodzie niż noszę na co dzień???
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po prostu uprzedzam, że dość ciasny. Czy lepiej wziąć o oczko większy akurat w Twoim przypadku? Różnie to wypada, zależy jak bardzo zaniżona w stosunku do Twoich rzeczywistych wymiarów jest ta 70tka. Jeśli już wyraźnie zaniżona, to może próbuj 75. Jeśli nie bardzo zaniżona, a jak coś jest luźniejsze to sięgasz też po 65, to może w 70 będzie Ci wygodnie. Ja mam w takim samym obwodzie jak codzienne, ale jest to wyraźnie najciaśniejszy z moich staników. Mam 61-62 pod biustem, zatem ja siłą rzeczy nie mogę sporo zaniżać. :oczko:
ODPOWIEDZ