Równie dobrze, możemy już teraz rozpaczać, że Jan III Sobieski nie żyje.mimik pisze:w klimacie ekonomicznych konglomeratów i coraz większych wpływów kilku mocnych państw, jeśli przyjdzie głębszy kryzys i zaczną wyciągać pretensje i łapę do słabszych, to przypomni się i Lech Kaczyński
katastrofa lotnicza prezydenckiego samolotu
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale z Ciebie fantasta ^_^mimik pisze:Sleczek pisze:Bardzo odważne słowa, dobrze że coraz więcej osób nie boi się napisać co myśli na temat katastrofy.F@E pisze:Ja ich nie żałuję, jedynie tych młodych ludzi co tam byli, a i pomysł z pochówkiem na Wawelu to jakaś kpina!!
Pozdrawiam
jesteś młody... za parę lat jak powycierają Tobą dupę, to zrozumiesz o co chodziło Lechowi Kaczyńskiemu.. zrozumiesz od kogo się wzięła na niego nagonka i zarzucanie mu że podzielił społeczeństwo.. pozdrawiam i życzę mniej nieświadomej niekompetencji
niestety nie Tobie jest dane to oceniać... to ocenią następne pokolenia, bo to jest dla następnych pokoleń.. ty oceniasz królów i królików z perspektywy kilkuset lat.. wielu z tych postaci na wawelu miało swoich przeciwników i wielu ma do dzisiajF@E pisze:Ja ich nie żałuję, jedynie tych młodych ludzi co tam byli, a i pomysł z pochówkiem na Wawelu to jakaś kpina!!
... w klimacie ekonomicznych konglomeratów i coraz większych wpływów kilku mocnych państw, jeśli przyjdzie głębszy kryzys i zaczną wyciągać pretensje i łapę do słabszych, to przypomni się i Lech Kaczyński
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
- Zaprawiony W Bojach
Chciałbym w tym miejscu przeprosić wszystkich urażonych. Jak mogłem być tak ślepy i durny wypisujać takie głupoty. Wyszło szydło z wora kto tak na prawdę w dzisiejszej polityce jest zły. Jeszcze raz przepraszam.
-
- Zaprawiony W Bojach
Cóż, trzeba przyznać że ja również się wygłupiłemthomekh pisze:Chciałbym w tym miejscu przeprosić wszystkich urażonych. Jak mogłem być tak ślepy i durny wypisujać takie głupoty. Wyszło szydło z wora kto tak na prawdę w dzisiejszej polityce jest zły. Jeszcze raz przepraszam.

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Panowie, fajnie, że po roku potraficie spojrzeć z dystansu na swe słowa. Szacun. Szkoda, że większość uczestników "debaty publicznej" tego nie potrafi, tylko taplają się wiecznie w tym "polskim bagienku" zamiast wsadzić energię w robienie czegoś dobrego.
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Bo wszystkim najistotniejszym siłom w Polsce zależy na tym, by ognista dyskusja o Smoleńsku się nie kończyła:kubako83 pisze:Panowie, fajnie, że po roku potraficie spojrzeć z dystansu na swe słowa. Szacun. Szkoda, że większość uczestników "debaty publicznej" tego nie potrafi, tylko taplają się wiecznie w tym "polskim bagienku" zamiast wsadzić energię w robienie czegoś dobrego.
1. PO- bo jest to temat zastępczy odwracający uwagę od miernoty ich "liberalnego" rządu;
2. PiS- bo buduje w ten sposób legendę Lecha Kaczyńskiego;
3. mediom- bo żyją z sensacji, a nie ma lepszej sensacji jak nierozwikłana zagadka narodowej tragedii z Rosją w tle.
Ta tragedia dała okazję do wielu przemyśleń. Niestety, nie wszystkim.
A o przczyny zdarzenia będą się jeszcze spierać nasze wnuki.
Podobnie jak ma to miejsce w sprawie katastrofy w Gibraltarze.
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU