adilibria od Stelli McCartney
Moderator: beata
- Boża Krówka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A kiedy będą wyniki konkursu?
All around the world...
-
- Wyga
no i d..a blada. Dopiero wróciłam do domu, czasu na pisanie nie znalazłam za wiele.
Fioletowy adidas w porównaniu z chęcią snu traci na atrakcyjności
dobranoc i powodzenia
do następnej próby literackiej
Fioletowy adidas w porównaniu z chęcią snu traci na atrakcyjności
dobranoc i powodzenia
do następnej próby literackiej
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Po weekendzie, przyszło trochę prac i wszystko trzeba przeczytać i obrady jury zorganizować.Boża Krówka pisze:A kiedy będą wyniki konkursu?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Konkurs wygrała ...........Aśka, nasza forumowiczka. Gratuluję.
Jej tekst ukaże się niedługo.
Ale z autorami kilku innych tez się skontaktujemy bo naprawdę były fajne.
Jej tekst ukaże się niedługo.
Ale z autorami kilku innych tez się skontaktujemy bo naprawdę były fajne.
- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:11
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :):)
od czwartku non nstop nieśmiało odświeżam, i wreszcie JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST! :D
idę się uchlać ze szczęścia chyba :D
wieeeeeeelkie dzięki :D
od czwartku non nstop nieśmiało odświeżam, i wreszcie JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST! :D
idę się uchlać ze szczęścia chyba :D
wieeeeeeelkie dzięki :D
-
- Rozgrzewający Się
Gratulacje Aśka
- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
dzięki
ciągle nie mogę uwierzyć :D
ciągle nie mogę uwierzyć :D
- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
dzięki wielkie biała kamizeleczka na fioletowej bluzce - oj, miodzio, miodzio! :D się jaram się :D
a pisałam... o bieganiu )
pisałam wszystko, co mi się kojarzy na pierwszy strzał, czyli to, że to moje, że dla mnie i jak chcę, to mogę się tym dzielić, a jak nie chcę, to nie muszę )
no i kolejna rzecz, to reakcje otoczenia - najbliższego i nieco dalszego bo to dla mnie, jako w sumie świeżaka w temacie, chyba najbardziej hmmm zaskakujące? i na plus, i na ten mniejszy plus
tekst już na głównej, więc można czytać, ja z kolei baaaaaaardzo jestem ciekawa pozostałych i mam nadzieję, że będzie je można poczytać
a pisałam... o bieganiu )
pisałam wszystko, co mi się kojarzy na pierwszy strzał, czyli to, że to moje, że dla mnie i jak chcę, to mogę się tym dzielić, a jak nie chcę, to nie muszę )
no i kolejna rzecz, to reakcje otoczenia - najbliższego i nieco dalszego bo to dla mnie, jako w sumie świeżaka w temacie, chyba najbardziej hmmm zaskakujące? i na plus, i na ten mniejszy plus
tekst już na głównej, więc można czytać, ja z kolei baaaaaaardzo jestem ciekawa pozostałych i mam nadzieję, że będzie je można poczytać
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Aśka, świetny tekst! Aż mi się chce pobiegać . Gratuluję!
-
- Rozgrzewający Się
WOW! świetne! zasłużona wygrana, świetny tekst! i ten fragment o zmrożonym tyłku i zdziwieniu jak można wychodzić wogóle z domu w taki mróz a jeszcze do tego biegać ... jakbym siebie widziała... czuję się czasem jak kosmitka, ale mam to w d... twardej i ładnie podniesionej od biegania d... :D
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
Mimo że moja dupa z twardością nie ma za wiele wspólnego.... ale do rzeczy.
Aśka świetny tekst! Normalnie jakbyś w moich myślach czytała. Zaczełam biegać dopiero miesiąc temu, na konkurs się nie załapałam, może next time.
Gratuluje podejścia, samozaparcia, fajnie że partner się zaraża, u mnie to chyba nie ma szans, ale to może i lepiej, bo ma kto z dzieciakami siedzieć jak truchtam ciemną nocą. Bo ja z kolei po 21 straszę na mrozie ze szronem na brwiach! Buehuehuhehue.
SUUPER! Oby tak dalej. Fajnie, że są ludzie którzy to rozumieją.
Ja jestem świeżyna i na razie to jeszcze i rodzina i znajomi nieco niedowierzają i się po głowie pukają i mają nadzieję, że mi przejdzie...
Powodzenia!!! A komplet od Stelli booooski
Aśka świetny tekst! Normalnie jakbyś w moich myślach czytała. Zaczełam biegać dopiero miesiąc temu, na konkurs się nie załapałam, może next time.
Gratuluje podejścia, samozaparcia, fajnie że partner się zaraża, u mnie to chyba nie ma szans, ale to może i lepiej, bo ma kto z dzieciakami siedzieć jak truchtam ciemną nocą. Bo ja z kolei po 21 straszę na mrozie ze szronem na brwiach! Buehuehuhehue.
SUUPER! Oby tak dalej. Fajnie, że są ludzie którzy to rozumieją.
Ja jestem świeżyna i na razie to jeszcze i rodzina i znajomi nieco niedowierzają i się po głowie pukają i mają nadzieję, że mi przejdzie...
Powodzenia!!! A komplet od Stelli booooski
-
- Rozgrzewający Się
Kredk@ pisze:Mimo że moja dupa z twardością nie ma za wiele wspólnego.... ale do rzeczy.
ale to może i lepiej, bo ma kto z dzieciakami siedzieć jak truchtam ciemną nocą. Bo ja z kolei po 21 straszę na mrozie ze szronem na brwiach! Buehuehuhehue.
Witam w klubie ja tez po nocach biegam jak mi dziecko po 20ej łaskawie pójdzie spać Ale zawsze jak wracam czeka mężuś z kubkiem czegoś ciepłego do picia żebym odtajała hihi
- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
no, pokraśniałam, kobiety drogie :D
dzięki wielkie
dzięki wielkie