Ścieżki Biegowe - Łódź
- jacekw
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
działa, działa... biegamy w niedzielę, a niektórzy także w środę
czasem tylko jest nas mniej z uwagi na liczne w tym samym terminie zawody w okolicy
trudno powiedzieć jak będzie w najbliższą niedzielę, w końcu sporo nas wyjeżdża na groby
ale serdecznie wszystkich zapraszam
pogoda ma dopisać i na pewno troszkę nas się pokaże
trasa asfaltowo-szutrowa, w zależności od wyboru kółka
niektórzy unikając asfaltu przemierzają po trawce km
czasem tylko jest nas mniej z uwagi na liczne w tym samym terminie zawody w okolicy
trudno powiedzieć jak będzie w najbliższą niedzielę, w końcu sporo nas wyjeżdża na groby
ale serdecznie wszystkich zapraszam
pogoda ma dopisać i na pewno troszkę nas się pokaże
trasa asfaltowo-szutrowa, w zależności od wyboru kółka
niektórzy unikając asfaltu przemierzają po trawce km
- jacekw
- Rozgrzewający Się
Witam
Nadal biegamy na ścieżce w Parku Poniatowskiego.
Co prawda oficjalnie program ścieżek na zimę się "uśpił" ale nasi biegacze nie mogą przerwać swych treningów...
już w najbliższą niedzielę nasi przyjaciele ze ścieżki zasuwają maraton we Florencji !! trzymamy kciuki
kilka osób szykuje się do maratonu w Rzymie na przyszłą wiosnę, zatem przez zimę będą się przygotowywać skrupulatnie wg wskazówek naszego trenera Gabrysia...
w ostatni piątek spotkaliśmy się na pifku, jak zwykle było bardzo sympatycznie, uczestnicy dopisali
rozmowy jak zwykle kręciły się wokół biegania. Dowiedziałem się że kolega Jarema przygotowuje się do mistrzostw świata w biegu 24h !!!!! POWODZENIA !!!! Ostatnio w Polsce zaliczył 206 km... ja po 42 już ledwo żyję
kto jeszcze nie był na ścieżce to serdecznie zapraszam
każda niedziela godz. 10 i środa godz. 18. Zwykle zaczynamy przy parkingu na inżynierskiej. biegamy kilka kółek po 1350 m lub większe po ok 2 km, rozgrzewka i jeśli ktoś ma ochotę to kręci następne...
Zwłaszcza Ci co wg planu robią WB.
zapraszam
Nadal biegamy na ścieżce w Parku Poniatowskiego.
Co prawda oficjalnie program ścieżek na zimę się "uśpił" ale nasi biegacze nie mogą przerwać swych treningów...
już w najbliższą niedzielę nasi przyjaciele ze ścieżki zasuwają maraton we Florencji !! trzymamy kciuki
kilka osób szykuje się do maratonu w Rzymie na przyszłą wiosnę, zatem przez zimę będą się przygotowywać skrupulatnie wg wskazówek naszego trenera Gabrysia...
w ostatni piątek spotkaliśmy się na pifku, jak zwykle było bardzo sympatycznie, uczestnicy dopisali
rozmowy jak zwykle kręciły się wokół biegania. Dowiedziałem się że kolega Jarema przygotowuje się do mistrzostw świata w biegu 24h !!!!! POWODZENIA !!!! Ostatnio w Polsce zaliczył 206 km... ja po 42 już ledwo żyję
kto jeszcze nie był na ścieżce to serdecznie zapraszam
każda niedziela godz. 10 i środa godz. 18. Zwykle zaczynamy przy parkingu na inżynierskiej. biegamy kilka kółek po 1350 m lub większe po ok 2 km, rozgrzewka i jeśli ktoś ma ochotę to kręci następne...
Zwłaszcza Ci co wg planu robią WB.
zapraszam
-
- Rozgrzewający Się
Rozumiem, że ścieżka, przynajmniej nieoficjalnie, działa?
Może uda mi się w przyszłą środę, bo mam zamiar zacząć biegać po zimowym lenistwie
Mam pytanie jak radzicie sobie po obfitych deszczach. Jesienią kiedyś byliśmy w "Poniatowskim" to błoto przed MKT powodowało, że człowiek się zatrzymywał i zastanawiał jak przejść, żeby nie utknąć w błocie. Czy na takie okazje przewidziane są trasy alternatywne?
Może uda mi się w przyszłą środę, bo mam zamiar zacząć biegać po zimowym lenistwie
Mam pytanie jak radzicie sobie po obfitych deszczach. Jesienią kiedyś byliśmy w "Poniatowskim" to błoto przed MKT powodowało, że człowiek się zatrzymywał i zastanawiał jak przejść, żeby nie utknąć w błocie. Czy na takie okazje przewidziane są trasy alternatywne?
- dar69
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 51,41
he he bardzo nieoficjalnie. Większość w niedzielne poranki zagrzebuje się pod kołdrę, inni ścigają się w parku 3 maja ale są tacy co regularnie się stawiają.
W końcu sezon tuż.
Najlepszą alternatywą na błoto przy kortach jest oczywiście "trójka" biegnąca wzdłuż ścieżki rowerowej od strony Mickiewicza. Aczkolwiek w ostatnich dniach wszystko jest elegancko zmrożone i można biegać nawet przy MKT.
W końcu sezon tuż.
Najlepszą alternatywą na błoto przy kortach jest oczywiście "trójka" biegnąca wzdłuż ścieżki rowerowej od strony Mickiewicza. Aczkolwiek w ostatnich dniach wszystko jest elegancko zmrożone i można biegać nawet przy MKT.
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
proszę Cię ciemność przeszkadza w bieganiu ? wszyscy mówią że zima to najlepszy okres na budowanie formydar69 pisze:zasadniczo ścieżki ruszają na wiosnę i wtedy zaczną się regularne zajęcia. Najczęściej można kogoś spotkać w niedzielę o 10.
We środy o 18 ciągle jeszcze ciemno
byłem wczoraj, zrobiłem 8 pętli po 1350, w międzyczasie pojawili się biegacze - ale chyba z jakiegoś AZS'u czy coś.
- dar69
- Rozgrzewający Się
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
ja zaczynam odczuwać dyskomfort biegając w jasności, tak się przyzwyczaiłem do biegania po ciemku :Ddar69 pisze:hm.. to nie ciemność przeszkadza ale to co można w niej spotkać , niektórzy czują dyskomfort nie wiedząc po czym biegają. Ja w tygodniu buduję formę na stadionie AZS, na politechniki. Można potrenować elemety szybkościowe. A soboty i niedziele w parku.
pozdr.
na stadion AZS wszyscy mogą wejść ?
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gdzie jest ten stadion? Zupełnie nie kojarzę....dar69 pisze:Ja w tygodniu buduję formę na stadionie AZS, na politechniki.
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- dar69
- Rozgrzewający Się
http://mapy.google.pl/maps?f=q&source=s ... 6&t=h&z=16
wkleiłem link, a wejść może każdy, no mnie jeszcze nikt nie wygonił
pozdr
pozdr
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Już wiem - bylem tam kiedyś na Kulciedar69 pisze:http://mapy.google.pl/maps?f=q&source=s ... 6&t=h&z=16
pozdr
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- jacekw
- Rozgrzewający Się
też tam kiedys biegałem, rzeczywiście nikt nie wygania, w zeszłym roku był jeszcze asfalt na którym zdarzały się w weekend porozbijane butelki po piwie, ale teraz jest tam nowa bieżnia....
w ramach ścieżek biegowych zrobiliśmy tam test coopera.
mam nadzieje że i w tym roku go przeprowadzimy pod okiem Gabrysia...
pozdrawiam Wszystkich ze ścieżek i nie tylko
w ramach ścieżek biegowych zrobiliśmy tam test coopera.
mam nadzieje że i w tym roku go przeprowadzimy pod okiem Gabrysia...
pozdrawiam Wszystkich ze ścieżek i nie tylko