witajcie
czy sok z trzciny cukrowej ma smakować jak spalony cukier ? tragedia w smaku może ktos ma jakis pomysł ?
melasa
-
- Wyga
- Posty: 130
- Rejestracja: 27 sie 2010, 21:33
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Lokalizacja: city of the gods
-
- Zaprawiony W Bojach
- Posty: 1221
- Rejestracja: 13 paź 2008, 06:50
- Życiówka w maratonie: brak
Mój św. pamięci staruszek dodawał go do spirytusu i wtedy smakował lepiejjack warski pisze:witajcie
czy sok z trzciny cukrowej ma smakować jak spalony cukier ? tragedia w smaku może ktos ma jakis pomysł ?

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
-
- Wyga
- Posty: 130
- Rejestracja: 27 sie 2010, 21:33
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Lokalizacja: city of the gods
brzmi rozsądnie ale czy spiryt nie zniszczy wszystkich witamin i minerałów ? 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Posty: 1221
- Rejestracja: 13 paź 2008, 06:50
- Życiówka w maratonie: brak
A tak poważnie - po co melasa? I dlaczego akurat z trzciny cukrowej? To, że to dobry dodatek na leszcze, grube płocie to wiem bo stosuję, ale żeby to jeść?! 

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
-
- Wyga
- Posty: 58
- Rejestracja: 06 wrz 2010, 11:56
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mój mąż piecze z melasą taki ciemny słodki chlebek - bardzo dobry i wysokokaloryczny
. Ja czasami dodaję płaską łyżeczkę do porannej owsianki jak za mną słodkie chodzi.
Niestety melasa nie miód, na łyżki się jej jeść nie da, chyba że ktoś lubi smak spalenizny.
Jack Warski,
a gdzie kupujesz melasę, bo ja mam ostatnio problem ze znalezieniem?

Niestety melasa nie miód, na łyżki się jej jeść nie da, chyba że ktoś lubi smak spalenizny.
Jack Warski,
a gdzie kupujesz melasę, bo ja mam ostatnio problem ze znalezieniem?
-
- Wyga
- Posty: 130
- Rejestracja: 27 sie 2010, 21:33
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Lokalizacja: city of the gods
łódź retkina ul wileńska 
