GRUPA GÓRNOŚLĄSKA 2004
- lukaszj
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wyjadę chyba około 7-7:30, myślę że godzinę zajmię dojazd, więc spokojnie dwie godziny przed startem będe w Lublińcu. Na razie się tylko domyślam gdzie jest biuro zawodów ale jakby okazało się w innym miejscu, to wolałbym mieć chwilę czasu. Czy przyszło Wam jakieś potwierdzenie zgłoszenia, bo ja nic takiego nie mam.
O Biegu w piątek na Paderewskim nic więcej od Ciebie nie wiem, wiem za to że w niedziele ma być coś w parku Kościuszki, ale to jako zupełna rekreacja. Zresztą nastawiam się już na Lubliniec a coś mnie jakaś choroba chyba rozkłada więc teraz już trochę odpuściłem. Jeszcze tylko jutro trening, piątek zamierzam zrobić sobie wolny.
Lecho - jedziecie przez Katowice czy przez Gliwice ?
O Biegu w piątek na Paderewskim nic więcej od Ciebie nie wiem, wiem za to że w niedziele ma być coś w parku Kościuszki, ale to jako zupełna rekreacja. Zresztą nastawiam się już na Lubliniec a coś mnie jakaś choroba chyba rozkłada więc teraz już trochę odpuściłem. Jeszcze tylko jutro trening, piątek zamierzam zrobić sobie wolny.
Lecho - jedziecie przez Katowice czy przez Gliwice ?
łukasz
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Ja w Lublińcu nie biegam, ale życzę Wam powodzenia i przede wszystkim ładnej pogody!
Matka, żona i biegaczka
- lukaszj
- Wyga
MacGor - to wychodzi że się w tym roku chyba na żadnym biegu nie zobaczymy. :(
Lecho - już wiem o której jedziecie wyjadę podobnie może się jakoś po drodze spotkamy, albo dogadamy się jeszcze, spotkamy się w Katowicach i pojedziemy na dwa samochody.
Lecho - już wiem o której jedziecie wyjadę podobnie może się jakoś po drodze spotkamy, albo dogadamy się jeszcze, spotkamy się w Katowicach i pojedziemy na dwa samochody.
łukasz
- lukaszj
- Wyga
Ulka, Ela, Krzysiek, Lecho, MarekC, Foma, Zbycho, Ydur, Marcin, Meryt - dzięki za spotkanie w Lublińcu. Impreza - REWELACJA !.
Była już relacja w katowickich aktualnościach - Ula przez ułamek sekundy się pojawiłaś
Pozdrawiam
Była już relacja w katowickich aktualnościach - Ula przez ułamek sekundy się pojawiłaś
Pozdrawiam
łukasz
- Lacert
- Wyga
Witam.
Wygląda na to ze wybieram się z Adamem do Poznania. W samochodzie jest jeszcze troche miejsca. Tak wiec jesli ktoś z okolic Ślaska nie ma jeszce załatwionego środka transportu to moze wybrać sie z nami.
Pozdrawiam Wszystkich Lacert.
adres e-mail lacert@poczta.onet.pl
(Edited by Lacert at 9:15 pm on Oct. 2, 2004)
Wygląda na to ze wybieram się z Adamem do Poznania. W samochodzie jest jeszcze troche miejsca. Tak wiec jesli ktoś z okolic Ślaska nie ma jeszce załatwionego środka transportu to moze wybrać sie z nami.
Pozdrawiam Wszystkich Lacert.
adres e-mail lacert@poczta.onet.pl
(Edited by Lacert at 9:15 pm on Oct. 2, 2004)
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Melduję, że dziś odbyło się w miarę grupowe spotkanie treningowe. Ja, Ela, Lecho i Jarząb biegaliśmy lekkie tysiączki na stadionie AWF Katowice. Lekkie, bo za tydzień -start.
Matka, żona i biegaczka
- Lacert
- Wyga
Dom, praca, dom, praca i tak mi zeszło ostatnich kilka miesiecy (od czasu do czasu nocne biegi parkowe).
Prawdopodobnie (bo do końca jeszcze nie ustaliliśmy)
wyjeżdżamy w sobote kolo południa, ja nastawiam sie na ew. powrót w poniedziałek, aczkolwiek możemy wracać w niedziele. Zobaczymy na miejscu.
Prawdopodobnie (bo do końca jeszcze nie ustaliliśmy)
wyjeżdżamy w sobote kolo południa, ja nastawiam sie na ew. powrót w poniedziałek, aczkolwiek możemy wracać w niedziele. Zobaczymy na miejscu.
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Łukasz,nie oglądałam wiadomości katowickich bo mój telewizor odbiera krakowskie od pewnego czasu.
Fajnie było się znowu spotkać
Lacert, miło Cię znowu "widzieć"
Fajnie było się znowu spotkać
Lacert, miło Cię znowu "widzieć"
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Zdjęcia z Lublińca tu www.frog.texasnet.pl/komandos.rar
Szkoda, że nigdzie nie ma Jacka. Coś ten fotograf nie panuje nad fotografowanymi, już go nastraszyłam, że wymienimy fotografa jak tak dalej będzie.
Szkoda, że nigdzie nie ma Jacka. Coś ten fotograf nie panuje nad fotografowanymi, już go nastraszyłam, że wymienimy fotografa jak tak dalej będzie.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe