Gorzów Wlkp. !

Awatar użytkownika
jasiozary
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Female Forrest Gump pisze: Do niedawna optymalnym punktem był stadion na Wyszyńskiego, ale od jakiegoś czasu żeby tam biegać trzeba wykupić karnet miesięczny/3miesięczny (Poznań go wykupił i teraz nam wydzierżawia-czad na maksa :ojoj: ).

Nie wykupili tylko to jest ich, na Wyszyńskiego masz stadion AWF. Teraz poprostu chcą za niego pieniądze.
Jest to pato(logiczna)wa sprawa. Nie tylko biegacze mają pod górkę w Gorzowie ale i lekkoatleci, czego jestem przykładem...

Sekcja AWF się sypie, PWSZ jeszcze zipie, ale już za miesiąc - dwa, jak trzeba będzie wejść na stadion gdzie się pójdzie?
Zesztą ten stadion ten jest wart... Lekkoatletyka na poziomie nie ma szans bycia na stadionie mączkowym... Ale... Jest żużel. Gorzów Wielkopolski jest jedynym miastem wojewódzkim w Polsce bez lekkoatletycznego stadionu tartanowego. Jest też jednym z 10 miast powyżej 100 000 mieszkańców które takiego nie mają. Jednak w 4 z nich są prowadzone już prace budowlane nad przebudową bądź budową takiego stadionu...

To mówi samo za siebie.
http://nastadiony.pl

info + galeria + stadiony
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:51
Życiówka w maratonie: 4:44

Nieprzeczytany post

erwolf pisze:Witam serdecznie. A masz może jakiś zapis tej traski koło Różanek na mapmyrun.com. Byłbym wdzięczny. Ja męczę traskę (niestety po betonie) koło Watrala w tym nowym parku wokół fontanny.
Czasami śmigam też w Parku Kopernika.
Z chęcią bym poznał jakieś nowe traski, szczególnie na sobotnie albo niedzielne wybiegania.
Pozdrawiam.
nie biegales przypadkiem wczoraj okolo 20tej po tym parczku wlasnie? bo widzialam jakiegos osobnika :hej:
Awatar użytkownika
lubusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:20:14

Nieprzeczytany post

Female Forrest Gump pisze:
erwolf pisze:Witam serdecznie. A masz może jakiś zapis tej traski koło Różanek na mapmyrun.com. Byłbym wdzięczny. Ja męczę traskę (niestety po betonie) koło Watrala w tym nowym parku wokół fontanny.
Czasami śmigam też w Parku Kopernika.
Z chęcią bym poznał jakieś nowe traski, szczególnie na sobotnie albo niedzielne wybiegania.
Pozdrawiam.
nie biegales przypadkiem wczoraj okolo 20tej po tym parczku wlasnie? bo widzialam jakiegos osobnika :hej:
Wyszło na to, że "erwolf" zalogował sie na tym portalu wyłącznie w celu odnalezienia swojej "sarenki" :hahaha:
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciekawe czy znalazł :hej:

W ogóle, wczoraj jak poszłam biegać, napotkałam na grupę ok 30 chłopa którzy biegli z prędkością światła :hej: :hej: Albo z AWFu, albo jest jakis klub maratonczyka w Gorzowie o ktorym nie wiem. W kazdym razie, wygladalo to jak trening w Kenii :hej:
Awatar użytkownika
lubusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:20:14

Nieprzeczytany post

Female Forrest Gump pisze:Ciekawe czy znalazł :hej:

W ogóle, wczoraj jak poszłam biegać, napotkałam na grupę ok 30 chłopa którzy biegli z prędkością światła :hej: :hej: Albo z AWFu, albo jest jakis klub maratonczyka w Gorzowie o ktorym nie wiem. W kazdym razie, wygladalo to jak trening w Kenii :hej:
30 chłopa biegających z prędkością światła z AWF-u gorzowskiego :hahaha:
Chyba, że dowiedzieli się,że w Chwalęcicach dają piwo za darmo :hej:
Masz tu link do niekomercyjnego Lubuskiego Portalu Biegowego http://lubuskiportal.fc.pl/
Jest tam wiele cennych informacji na temat biegów w lubuskim jak i galeria lubuskich biegaczy ze zdjęciami.
Może kogoś rozpoznasz z tej grupy ?
Tylko nie mów nikomu, że taki portal istnieje, bo przyjadą i nagrody nam zgarną z przed nosa.
Tak jak w tamtym roku "kulawy pies" w Sulęcinie. Nie dość, że zgarnął 1 nagrodę to jeszcze ośmieszył innych biegnąc na bosaka :hahaha:
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hehe w sumie masz sporo racji z tym piwem, nie urażając oczywiście nikogo. Sporo moich kolegów z AWFu w sumie właśnie tak mi się kojarzy, choć nie wszyscy.
Niestety nikogo nie rozpoznałam, ale pewnie dlatego, że biegam bez okularów i ślepa jak kret jestem :hej:
Awatar użytkownika
jasiozary
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wpadać na : http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=14&t=21160
Temat Gorzowa poruszany oraz plany rozwoju :)
http://nastadiony.pl

info + galeria + stadiony
ODPOWIEDZ