GRUPA GÓRNOŚLĄSKA 2004
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jeszcze się nie zastanawiałam nad godzina wyjazdu. Może zmieścimy się w jedno auto? Kto jedzie?
Ja i fotograf który powiedział Zbyszkowi, że zacznie brać udział w zawodach od przyszłego roku. Tylko jak on to zrobi bez treningów ?
Ja i fotograf który powiedział Zbyszkowi, że zacznie brać udział w zawodach od przyszłego roku. Tylko jak on to zrobi bez treningów ?
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Witam i poozdrawiam szybkich biegaczy i szczególnie biegaczki!
MarekC poprosił o umieszczenie wiadomości:
"Trochę głupio mi bo przepadłem bez pożegnania ale to niestety nie moja
wina: po ataku na serwer poprostu (dostawałem niesamowite ilosci spamu)
zmieniłem email i niestety starciłem konto.
Co do pisania to niestety nie mam czasu na 2 fora.
A i admin biegania się do tego przyczynił (normalnie to bym wysłał maila i
byłoby ok)
Co do biegania to tęsknię do spotkania ze wszystkimi biegaczami i PM ale
... kiedyś się jeszcze spotkamy może nie tylko w Mikłowie bo nie tylko tam
można biegać.
Jeszcze raz powtarzam: na nikogo się nie obraziłem, na tamtym forum mi się
bardzej podoba i to tyle.
Czy to że nie piszę na forum o pływaniu znaczy że kogoś nie lubię (a lubię
pływać)?
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Marek
"
MarekC poprosił o umieszczenie wiadomości:
"Trochę głupio mi bo przepadłem bez pożegnania ale to niestety nie moja
wina: po ataku na serwer poprostu (dostawałem niesamowite ilosci spamu)
zmieniłem email i niestety starciłem konto.
Co do pisania to niestety nie mam czasu na 2 fora.
A i admin biegania się do tego przyczynił (normalnie to bym wysłał maila i
byłoby ok)
Co do biegania to tęsknię do spotkania ze wszystkimi biegaczami i PM ale
... kiedyś się jeszcze spotkamy może nie tylko w Mikłowie bo nie tylko tam
można biegać.
Jeszcze raz powtarzam: na nikogo się nie obraziłem, na tamtym forum mi się
bardzej podoba i to tyle.
Czy to że nie piszę na forum o pływaniu znaczy że kogoś nie lubię (a lubię
pływać)?
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Marek
"
Któż jak Bóg!
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Dobra dobra Mikael nie ściemniaj:)
Przecież wiesz że nikt się tu nie obraża;)
Patrząc na plany to liczę że od połowy października była by szansa pobiegać w większym gronie PM.
Przecież wiesz że nikt się tu nie obraża;)
Patrząc na plany to liczę że od połowy października była by szansa pobiegać w większym gronie PM.
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Zgadzam się z Markiem, biegać można wszędzie, nawet na Paprocanach o Pogorii nie wspominając Wierzę, że nie ma czasu na dwa fora, też z dwoma ledwie wyrabiam.
Dzisiaj znowu miałam spotkanie z małą żmijką, mniej więcej w tym samym miejscu. Już zaczynam podejrzewać, że to ta sama. Chciałam ją przegonić do trawy, ale zaczęła niewdzięcznica atakować. Musiałam użyć argumentu siłowego.
Dzisiaj znowu miałam spotkanie z małą żmijką, mniej więcej w tym samym miejscu. Już zaczynam podejrzewać, że to ta sama. Chciałam ją przegonić do trawy, ale zaczęła niewdzięcznica atakować. Musiałam użyć argumentu siłowego.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Uka co do Wadowic to się jeszcze odezwe,nie mam narazie koncepcji:(.Jarząby się nie odzywają Eli nie będzie i do tego ma całą niedziele lać jak z cebra.
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Lecho -to może jednak trening?
Matka, żona i biegaczka
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Foma gdzieś ty bywał tyle czasu? W Knurowie jest bardzo fajna trasa:) przede wszystkim płaska troche początek i końcówka zakręcona ale nie ma żle.Nie biegnnie się pętli no i jest atest.Jedna z fajniejszych imprez na krótkim 10km,jedyna wada to zakończenie;) Rozumiem Foma że się wybierasz?
-
- Zaprawiony W Bojach
Lecho
Po przerwie związanej z kontuzją szukam czegoś łatwego tzn-płaskiego do przebiegnięcia. Teraz nawet najmniejszy podbieg może mnie zabić:) ( trenuję od 2tygodni i tylko na stadionie)
Będe wracał z południa Polski w niedzielę, może zdąże dojechać. Napisz mi proszę, którędy najłatwiej trafić na samo miejsce to może zdąże. Czy drogą z Mikołowa na Gliwice,czy na Łaziska czy moze przez Orzesze i Czerwionkę.Tak żebym za długo nie bładził. Najprawdopodobnie będę jechał od strony Oświęcimia i jeżeli dojadę to na styk.
Po przerwie związanej z kontuzją szukam czegoś łatwego tzn-płaskiego do przebiegnięcia. Teraz nawet najmniejszy podbieg może mnie zabić:) ( trenuję od 2tygodni i tylko na stadionie)
Będe wracał z południa Polski w niedzielę, może zdąże dojechać. Napisz mi proszę, którędy najłatwiej trafić na samo miejsce to może zdąże. Czy drogą z Mikołowa na Gliwice,czy na Łaziska czy moze przez Orzesze i Czerwionkę.Tak żebym za długo nie bładził. Najprawdopodobnie będę jechał od strony Oświęcimia i jeżeli dojadę to na styk.
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
A więc Foma droga Gliwicka jest w tej chwili remontowana czyli lepiej jechać przez Łaziska.Postaram opisać ci trasę szczegółowo:) Z Łazisk na Orzesze nie wjeżdżaj do centrum tylko za znakiem miasta skręć w lewo,dojedziesz do przejazdu kolejowego i huty szkła na głównej w prawo po około 500m w lewo na Ornontowice.Przez Ornontowice przejedziesz prosto,za jakiś czas będzie zjazd na Rybnik z głównej drogi w lewo trzeba uważać żeby go nie przegapić.Następnie już będzie Knurów też go przejedziesz prosto.Później kieuj się na Krywałd i Szczygłowice to są dzielnice Knurowa.Bieg odbywa się koło kopalni Szczygłowice z daleka widać kopalniane chałdy.Gdy je będziesz widzał to znaczy że jesteś już na miejscu;)
Jeżeli coś napisałem nieściśle to pisz postaram się wytłumaczyć.
Jeżeli coś napisałem nieściśle to pisz postaram się wytłumaczyć.