ar2r pisze:Jest cykor przed jutrzejszym dniem.
Jak tam ar2r biegałeś w sobotę? Kolano dalej pobolewa?
W kategoriach bezwzględnych kolano nie boli, a biorąc pod uwagę 3 tygodnie - właśnie mijające - to troszkę pobolewa. Nie biegałem w sobotę - cykor / zdrowy rozsądek *nie potrzebne skreślićDona pisze:ar2r pisze:Jest cykor przed jutrzejszym dniem.
Jak tam ar2r biegałeś w sobotę? Kolano dalej pobolewa?
Wszystko zależy. Jeśli zacznę w tym tygodniu biegać i będzie wszystko OK to się na pewno skuszę. Na razie moje szanse oceniam na 10%.Dona pisze:Wybiera się ktoś z was na Silesia Eco Run? To już za miesiąc
WitamDona pisze:Wybiera się ktoś z was na Silesia Eco Run? To już za miesiąc
Fajnie, że ktoś pobiegnie też półmaraton 3 maja Myślałam, że tylko ja w tej grupie nie porywam się jeszcze na maratony.zsuidakra pisze:mam juz przydzielony numer startowy na Silesia (pół)Marathon 3 maja
Jak tak dalej pójdzie to też się nie porwę na maraton.Dona pisze:Fajnie, że ktoś pobiegnie też półmaraton 3 maja Myślałam, że tylko ja w tej grupie nie porywam się jeszcze na maratony.zsuidakra pisze:mam juz przydzielony numer startowy na Silesia (pół)Marathon 3 maja
Jeśli chodzi o mnie to mi pasuje wtorek a nawet lepiej poniedziałek, ale wtorek tez może być. Wole godziny późno wieczorne czyli po 19.Wtorek park miejski?
Jeśli chodzi o mnie to mi pasuje wtorek a nawet lepiej poniedziałek, ale wtorek tez może być. Wole godziny późno wieczorne czyli po 19.Wtorek park miejski?