Tchibo - za tydzień parę rzeczy do biegania

Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

spodnie to ja bym zamowila te a nie te, ktory Ty wybrales. Mi sie lepiej biega jak spodnie do nogi przylegaja, wiatr nie ma gdzie grasowac i nic mi sie nie merda.
do tego bluze i kurtke dlatego ta kurtke wybralam, bo taka mam z ubieglego sezonu i Emek tez szt2 i jestesmy super zadowoleni. Ewentualnie rekawiczki jak nie masz, wybralabym te tansze, bo schowek na klucz nie zawsze potrzebny no i mozna go tez gdzie indziej upchac. Co do bielizny to te majtasy w komplecie mi nie pasowaly by, chociaz Emek w podobnych biega ale ta biala podkoszulka z dlugim rekawem jest fajna, mamy takie i jestesmy zadowoleni.
Kiprun
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

Biegał już ktoś w tych spodniach? Dają rade na 0-10 C. Mam spodnie na zime ale są za ciepłe w takich własnie temperaturach i nie wiem czy brać te tchibo.
Ira

Nieprzeczytany post

możliwe że będę pierwszy z forum który je przetestuje.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Bawareczka pisze:ale ta biala podkoszulka z dlugim rekawem jest fajna, mamy takie i jestesmy zadowoleni.
Jest fajna tyle tylko, że za kilka zeta więcej można mieć podobną koszulkę adidasa :orany:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bogil spytam sie Emka jak wroci on ma takie spodnie dwie pary ale juz nie pamietam w jakich temp w nich biegal. Te jego sa sprzed roku i dwoch ale w sumie kolekcja Tchibo rozni sie wzorem i kolorem a pozostale parametry zostaja.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam legginsy z zeszłorocznej kolekcji. Do -5 jest naprawdę spoko, potem zależnie od rodzaju treningu i ogólnej pogody (wilgotność, wiatr) albo dalej lecę w jednych legginsach albo zakładam jeszcze jedną warstwę na dół.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Ira

Nieprzeczytany post

przed chwileczką doszła do mnie paczka ze spodniami do biegania. wyglądają super. troszkę za szerokie w pasie są minimalnie ale mama zrobi leciutkie zaszeweczki i będzie ok. wydaję mi się ze są warte swojej ceny.

Bawareczka pisze:spodnie to ja bym zamowila te a nie te, ktory Ty wybrales. Mi sie lepiej biega jak spodnie do nogi przylegaja, wiatr nie ma gdzie grasowac i nic mi sie nie merda.
dobrze mówiłaś. ja się jakoś przyzwyczaję do nich.
ARoberto
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja wczoraj przetestowałem legginsy. Rozmiar L (176)na mnie wyszedł akurat choć i tak trzeba się trochę pomęczyć przy wciąganiu. Przy temperaturze +6 nawet minimalnie za ciepło choć nie było specjalnie wiatru więc może dlatego takie odczucie. Do tej pory biegałem w spodniach od dresu.. jakby ortalion z siatką w środku i miałem trochę dyskomfort bo w uda i kolana bywało nieco za zimno a wczoraj było już wszystko OK. Do -5 stopni chyba da się w nich biegać a potem zobaczę....
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rzeczy z biegowej oferty wlasnie zaczely sie pojawiac z nowa nizsza cena. Wlasnie kupilam Emkowi kamizelke za 7€ juz wyprobowana i super sie sprawuje. Ona chyba jest z jakiejs wczesniejszej oferty, bo w tej ostatniej kamizelki nie bylo.
Awatar użytkownika
Pocoyo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

http://www.tchibo.pl/Cieplochronne-spod ... 04108.html
a teraz są porcięta ocieplane męskie (typu jajościski) na promocji po 30zł.
Awatar użytkownika
Ernisimo
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pocoyo pisze:http://www.tchibo.pl/Cieplochronne-spod ... 04108.html
a teraz są porcięta ocieplane męskie (typu jajościski) na promocji po 30zł.
przetestowane przy -9C ... godne polecenia. :usmiech:
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

przy -16 nawet ;)
Awatar użytkownika
Pocoyo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Monotematycznie: znów w Tchibo ciuchy "bieganiowe", męskie i damskie (trzeba szukać - są wymieszane z tymi narciarskimi).
http://www.tchibo.pl/-d400003994.html
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Za tydzień znowu rzeczy dla biegaczy. Na razie można zamawiać na stronie.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Obejrzałem sobie tę ofertę Tschibo w internecie i patrząc na T-shirt z poliestru za 49 zł, nasunęła mi się taka refleksja... jak to jest, bawełna jest znacznie droższym surowcem od poliestru a przyzwoity bawełniany podkoszulek kosztuje powiedzmy 10-15 zł, tym czasem poliestrowe badziewie którego nie wciśnie się nikomu poza sportowcem... kosztuje 49 zł. Ciekawe. (A był okres cudownych lat disco tj. lat siedemdziesiątych kiedy poliester panował niepodzielnie – te błyszczące, obcisłe ciuszki... ech). Nie ma wątpliwości, że firmy odzieżowe kochają marketing... i nie mają skrupułów by kazać dopłacać klientowi za np. "oddychalność" produktu :hej:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
ODPOWIEDZ