adidasy roznice miedzy responsor i supernowa?
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
witam pytanie takie mam,na czym polegaja roznice adidasow np supernowa i response.
A dokladnie chodzilo mi co oznacza i do czego sa te buty cala nazwa to:adidasy supernowa glide ,co to jest za bucik na czym polega roznica np od adidasow response cushion 11,,pozdrawiam
A dokladnie chodzilo mi co oznacza i do czego sa te buty cala nazwa to:adidasy supernowa glide ,co to jest za bucik na czym polega roznica np od adidasow response cushion 11,,pozdrawiam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tu masz to mniej więcej pokazane: http://bieganie.pl/?show=1&cat=133&id=1804
Generalnie Supernova to wyższa półka, materiały, wygląd. Response ma chyba podeszwę z nieco twardszej pianki dlatego lepiej sprawdzi się u cięższych biegaczy.
Generalnie Supernova to wyższa półka, materiały, wygląd. Response ma chyba podeszwę z nieco twardszej pianki dlatego lepiej sprawdzi się u cięższych biegaczy.
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
tak Adam na ciebie mozna zawsze liczyc,,pozdrawiam
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
dobra ten link juz widzialem nic wiecej mi nikt nie powie.
Czytalem duzo przez ostatni tydzien ,mam mechanike biegu neutralna i waze ok 69kg.Zastanawiam sie czy mam kupic adidasy supernova glide za cene ok 280zl.
Jedno co moge powiedziec to ,ze biegajac po sklepie jak wariat przez godzine buty byly super poprostu wszystko pasowalo,,pozdrawiam
Czytalem duzo przez ostatni tydzien ,mam mechanike biegu neutralna i waze ok 69kg.Zastanawiam sie czy mam kupic adidasy supernova glide za cene ok 280zl.
Jedno co moge powiedziec to ,ze biegajac po sklepie jak wariat przez godzine buty byly super poprostu wszystko pasowalo,,pozdrawiam
- mordziak
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:39:37
- Życiówka w maratonie: 03:24:15
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
a cena 280 zl jest ok a wiesz kolego cos o tych butach co do mechaniki i innych waznych cech
- mordziak
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:39:37
- Życiówka w maratonie: 03:24:15
Zbyt wiele o nich nie czytałem. Szukałem jakiś butów z dobrą amortyzacją do biegania po ulicach.
W sklepie wahałem się między nimi a jakimś modelem Nike Pegasus o ile dobrze pamiętam.
Cena obu była chyba identyczna, a sprzedawca polecał właśnie Supernove ze względu dobrą amortyzację i jakość materiału w podeszwie, dzięki czemu nie rozlecą się zbyt szybko. Fajne było też to, ze są dość dobrze zabudowane, a szukałem czegoś na zimę. No i leżały bardzo dobrze, lepiej niż ta para od Nike.
To tyle co mogę powiedzieć, specem wielkim od butów nie jestem.
W sklepie wahałem się między nimi a jakimś modelem Nike Pegasus o ile dobrze pamiętam.
Cena obu była chyba identyczna, a sprzedawca polecał właśnie Supernove ze względu dobrą amortyzację i jakość materiału w podeszwie, dzięki czemu nie rozlecą się zbyt szybko. Fajne było też to, ze są dość dobrze zabudowane, a szukałem czegoś na zimę. No i leżały bardzo dobrze, lepiej niż ta para od Nike.
To tyle co mogę powiedzieć, specem wielkim od butów nie jestem.

- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
ta supernova jest przeceniona z 448 na 280zl raczej taniej nie znajde,,pozdrawiam