Yafoo - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Yafoo nie ma co biegać w z bólem bo pogarszasz sprawę z małej kontuzji zrobisz sobie cos konkretnego i wykluczy cię to z biegania na długie tyg odpusc sobie tydzień daj odpocząć nodze i niech się regeneruje a jak tydzień za mało to zrób dwa przerwy boczne nie stanie tk co wybiegales jest twoje i tego nie stracisz a dla nogi będzie to bardzodobre zadbają o odnowę biologiczna , nie jesteśmy robotami każdy organizm potrzebuje chwili wytchnienia zreszta pisałem Juz tobie kiedys ze zamalo idpoczywasz po startach
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
New Balance but biegowy
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Podczas przerwy możesz wzmacniać inne partie brzuch grzbiet ręce to napewno wyjdzie tobie na dobre tak samo ja ty biegalem z bólem aż wreszcie przyszedł moment ze nie dałem rady nawet truchtac ponad miesiąc bez biegania lepiej na początku przystopowac niż pózniej żałować !!!
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
Awatar użytkownika
Yafoo
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Tydzien lub dwa -- toż to całkowite roztrenowanie.
Czy w tym czasie można robić coś by nie stracić wydolności, czy crostrainer lub coś w tym stylu pomoże zachować w pełni forme. Za 3 miesiące start na maratonie, jeśli teraz zrobie przerwe to moge zapomnieć o 3:30, a walka z jakimkolwiek innym czasem byłaby dla mnie i tak porażką.
kulawy pies pisze:18.12.2010
póki co, wszystko idzie bajkowo - ale nie musi tak być...tfu, tfu.
No i wykrakał.
Obrazek
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Yafoo masz 3 miesiące do maratonu te dwa tyg tylko tobie na dobre wyjdą jak sam pisales nie możesz biegać szybko bo boli, takie trenowanie na polgwizdka nie ma sensu i nie przyniesie tobie żadnego postępu a wręcz przeciwnie przyniesie większa kontuzje lepiej teraz odpuścić delikatnie niz przed samym maratonem bieganie z bólem powoduje ze automatycznie zmienia się tobie technika biegu człowiek instynktownie odciaza bolaca nogę achilles to moze byc poczatek potem mogą pojawiać się bOle w innych częściach nogi, bioder ( oczywiście nie musza) chce cud tylko przestrzec ja byłem głupi i dlatego tyle pauzowalem wiesz jak mi spadła forma ? A wystarczyło trochę odpuścić jak pojawił się ból ale tak jak ty myślałem było mi szkoda formy sxykowalem się na polmaraton na czas 1:24 i wiesz co nawet nie wystartuje tam bo na taki czas nie mam szans teraz a szkoda bo pacemakerm w maratonie ma byc Scott Jurek kto czytał Born to Run ( urodzeni biegacze)to wie o kim mowa:)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tetnem sie nie przejmuj dwa tyg i wróci do normy dbaj o zdrowie i uważaj na Achillesa aby go nie przemeczac za mocno na początku bo jak kontuzja wróci będziesz pauzowal dwa razy dłużej lepiej zrobić za lekki trening niz za ciężki !!!
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

Oj szkoda, ale w twoim tempie rozwoju to szybciutko odrobisz straty. Trzymam kciuki o powrót do zdrowia!
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I co tam kolego u Ciebie słychać? Jak zdrówko?
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
ODPOWIEDZ