Tarnowskie Góry "GWAREK"
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:56:07
- Życiówka w maratonie: brak już nie długo:)
Witam
Jestem tutaj nowa nie wiedziałam, że w Tarnowskich Górach jest tylu biegaczy Jak się biega po parku w Reptach to rzadko się jakiś biegacz trafi. Widzę, że w waszej grupie biegowej dziewczyn brak. Może czas na zmiany
Pozdrawiam
Jestem tutaj nowa nie wiedziałam, że w Tarnowskich Górach jest tylu biegaczy Jak się biega po parku w Reptach to rzadko się jakiś biegacz trafi. Widzę, że w waszej grupie biegowej dziewczyn brak. Może czas na zmiany
Pozdrawiam
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nigdy nie było parcia żeby do końca świata nasza ekipa była najbrzydszym teamem na kontynencie. Bardzo chętnie pobiegamy z płcią pięknąDona pisze: Może czas na zmiany
Dzisiaj tak wypadło, że się nie zgadaliśmy. Trend jest właśnie w przebudowie, ale najczęściej biegaliśmy wspólnie w soboty.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Dona witamy serdecznie w teamie. Dokładnie jest tak, jak Arek to przedstawia. No dziś nie było wspólnego biegania, przykładowa mi rano nie pasowało, musiałem przerzucić biegania na godziny południowe. W przyszłym tygodniu znowu mnie w weekend nie ma, ale mam nadzieję, że jakaś grupka się zbierze i pobiegacie.
Jak się nie uda wspólnie pobiegać to przynajmniej komunikujemy się tutaj w tym wątku . Pozdro
Jak się nie uda wspólnie pobiegać to przynajmniej komunikujemy się tutaj w tym wątku . Pozdro
-
- Rozgrzewający Się
Pobiegałabym z wami, poznała nowe trasy tylko niewiem czy już jestem na to gotowa. Nie chciałabym zwalniać jakoś specjalnie grupy.
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj dość pokaźna grupka nastolatków biegała po parku repeckim, możliwe że to "fussbalowcy" obudzili się albo trener ich wygnał
pozdro
pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
- Stary Wyga
Bardzo chcę, ale kolano dalej trochę pobolewa. Na dzień dzisiejszy nie obiecuję.
Jeśli będę biegał to bardzo delikatnie - 30-45min w tempie ... rozpoznawczym
Marcin teraz nie ma szkoły tak więc pewnie będzie, ale pewnie sam o tym powie.
Jeśli będę biegał to bardzo delikatnie - 30-45min w tempie ... rozpoznawczym
Marcin teraz nie ma szkoły tak więc pewnie będzie, ale pewnie sam o tym powie.
-
- Zaprawiony W Bojach
Zgadza się, biegam w sobotę tylko za cholerę nie pasuje mi godzina 8. Wyrobię się dopiero na 10-11 i w planie mam długie wybieganie ok 2 godzin. Początek będzie lajtowy (do jakiś 45 min) potem przyspieszam, więc jak ktoś chce dołączyć to zapraszam. Startuje z miejsca tradycyjnego, czyli spod mostu na fabrycznej kierunek chechło.
W niedzielę prawdopodobnie wyskoczę do Parku Miejskiego w TG na krótki i lajtowe bieganie, więc jak ktoś chce też może dołączyć.
W ogóle to piszcie gdzie i kiedy biegacie to łatwiej będzie się zgadać.
Pozdro
W niedzielę prawdopodobnie wyskoczę do Parku Miejskiego w TG na krótki i lajtowe bieganie, więc jak ktoś chce też może dołączyć.
W ogóle to piszcie gdzie i kiedy biegacie to łatwiej będzie się zgadać.
Pozdro
-
- Stary Wyga
Jest cykor przed jutrzejszym dniem. Jeszcze nie podjąłem decyzji na 100% - po dwa schody potrafię wbiec, ale to nie jest jeszcze takie wbieganie jak powinno być
Tak jak pisałem wyżej jeśli pójdę (zależy jak rano będę się czuł) to pójdę na 8 na stadion - myślę, że bieganie w kółko mi nie zaszkodzi.
Tak jak pisałem wyżej jeśli pójdę (zależy jak rano będę się czuł) to pójdę na 8 na stadion - myślę, że bieganie w kółko mi nie zaszkodzi.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0:58:00
Sobota. Dzisiaj biegam z kuzynem po parku repeckim. Godz.15 - 17. Niewykluczone, że zbłądzimy też na chwilę w okolice Parku Miejskiego. Tempo konwersacyjne.
Z taternickim
Z taternickim
-
- Zaprawiony W Bojach
I jak tam po sobotnim bieganiu?? Ja dziś biegałem w okolicach Chechłą i nad samym Chechłem, spotkałem sporo biegaczy, może kogoś z Was? Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Ja nie dałam rady biegać rano, więc wybrałam się popołudniu do parku repeckiego. Dwóch biegaczy spotkałam na swojej trasie w tym z jednym się pozdrowiłam. Miejscami było ślisko. Jak ja już czekam na wiosne Pozdrawiam