Ja myślę, że on wie co oznacza to słowokulawy pies pisze:na ruch "dołu" oczywiście technika biegu też ma wpływ.
kiedy latem tego roku zrobiłem sobie eksperyment i przebiegłem jakiś kilometr-dwa w stroju Adamowym, zauważyłem że można tak biegać, żeby na myśl przychodziły inne frazy, niż tylko kogiel-mogel.
zdrówko
Rozwalające komentarze
- lubusz
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
- michall1
- Wyga

- Życiówka na 10k: 45:05s
- Życiówka w maratonie: brak
Znalazłem na allegro ciekawy komentarz który dotyczył wiatrówki Kalenji.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=128 ... _recvd_neg
http://allegro.pl/show_user.php?uid=128 ... _recvd_neg
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 0:51
- Życiówka w maratonie: 4:44
a jak to ma sie do tego watku? 
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 0:51
- Życiówka w maratonie: 4:44
nie napisales nic wczesniej przeciez... moze watki pomyliles?michall1 pisze:A jak sie maja komentarze do tego watku napisane powyżej mojego?Female Forrest Gump pisze:a jak to ma sie do tego watku?
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Serio ?Qba Krause pisze:Występuję trochę jak adwokat diabła, ale sądzę, iż kulawiec nie ma zielonego pojęcia co oznacza słowo rozwiązłość, a swoje posty pisze wg zasad aleatoryki, dobierając przypadkowe słowa wylosowane przez google'a i wstawiając je w miejsca, w których ustanowią najprzyjemniejszy potok mowy.
To, że postrzegamy jego posty wg zasad logiki i szukamy w nich jakiegokolwiek znaczenia wynika z naszej nieprzepartej potrzeby widzenia cienia tam gdzie go nie ma, tfu, tfu, sensu, sensu, nie cienia. Cień przecież jest, prawda bansen?
To tyle, pryskam stąd.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Jaja sobie robizoltar7 pisze:Serio ?Qba Krause pisze:Występuję trochę jak adwokat diabła, ale sądzę, iż kulawiec nie ma zielonego pojęcia co oznacza słowo rozwiązłość, a swoje posty pisze wg zasad aleatoryki, dobierając przypadkowe słowa wylosowane przez google'a i wstawiając je w miejsca, w których ustanowią najprzyjemniejszy potok mowy.
To, że postrzegamy jego posty wg zasad logiki i szukamy w nich jakiegokolwiek znaczenia wynika z naszej nieprzepartej potrzeby widzenia cienia tam gdzie go nie ma, tfu, tfu, sensu, sensu, nie cienia. Cień przecież jest, prawda bansen?
To tyle, pryskam stąd.