Najlepsze Centrum dla Biegaczy w Europie
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- 
				col
- Wyga 
- Życiówka na 10k: będzie 27.03.2011
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Jak hamownia dla tuningowców aut razem z torem wyścigowym. 

Ludzie dzielą się na tych, co kochają bieganie i tych, co jeszcze nie wiedzą, że kochają bieganie.
						- javai
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 0:49:29
Za mały rynek i grupa docelowa jeszcze.
Może za parę(naście) lat, może w Wawie.
Tam lokalizację mają świetną centrum miasta przy parku, usługa przebieralni itp. dla parkowych biegaczy.

Może za parę(naście) lat, może w Wawie.
Tam lokalizację mają świetną centrum miasta przy parku, usługa przebieralni itp. dla parkowych biegaczy.
Po co ja biegam?
						- JuLLaSS
- Rozgrzewający Się 
- Życiówka na 10k: brak
Otwiera w marcu, czy juz otworzyl?
Bo na stronie http://www.asics.nl/amsterdamstore/ wyglada jakby byl juz otwarty?
Musze kiedys podjechac i zobaczyc, bo akurat za jakis miesiac bede potrzebowal nowej pary butow. Moze doradziliby mi cos nowego, bo 6 par Asicsow Stratusow pod rzad mnie juz znudzilo :>.

Bo na stronie http://www.asics.nl/amsterdamstore/ wyglada jakby byl juz otwarty?
Musze kiedys podjechac i zobaczyc, bo akurat za jakis miesiac bede potrzebowal nowej pary butow. Moze doradziliby mi cos nowego, bo 6 par Asicsow Stratusow pod rzad mnie juz znudzilo :>.
42.195 km - 2:55:54 | 21.097 km - 1:23:08 | 10 km - 37:19 | 9.87 km (Kabaty) - 37:10 | 5 km - 17:56 | 12 min - 3386 m 
Biegamy z Ochotą! http://biegamyzochota.pl/
						Biegamy z Ochotą! http://biegamyzochota.pl/
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach 
- Kontakt:
No ale po co Ci inne ? Jeśli dobrze Ci się sprawowały poprzednie to po co zmieniać ? Lepsze jest wrogiem dobregoMusze kiedys podjechac i zobaczyc, bo akurat za jakis miesiac bede potrzebowal nowej pary butow. Moze doradziliby mi cos nowego, bo 6 par Asicsow Stratusow pod rzad mnie juz znudzilo :>.
 Czasami nie warto eksperymentować zwłaszcza jeśli wszystko jest ok.
 Czasami nie warto eksperymentować zwłaszcza jeśli wszystko jest ok.- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Mi się najbardziej podoba - to że to jest tak blisko fajnego parku, że tam są te wszystkie szafki, prysznice itp itd - takie naturalne biegowe centrum.
W informacjach które do nas przysłali napisali, że od marca - ale może w marcu maja mieć jakieś "Grand Opening".

W informacjach które do nas przysłali napisali, że od marca - ale może w marcu maja mieć jakieś "Grand Opening".
- yacool
- Zaprawiony W Bojach 
- Kontakt:
Wolę sztuczną sawannę.Fredzio pisze:(...) takie naturalne biegowe centrum.
A' propos myślisz jeszcze o tej wyprawie po pory suche i deszczowe, czy kupiłeś już dwie pary w centrum handlowym?...
- ErgoJanek
- Stary Wyga 
- Życiówka na 10k: 38:52
- Życiówka w maratonie: 3h28
Panowie, może nieskromnie powiem, ale to Centrum dla Biegaczy Asicsa przypomina mi w koncepcji nasze Centrum Biegowe ERGO! Nawet nazwą jesteśmy podobni! A co do zawartości sklepu to w ERGO mamy te same elementy!Raul7 pisze:W Polsce raczej czegoś takiego sie nie doczekamy...
Asics Flagship Store, Amsterdam:
1. Foot ID
2. Asics Running LAB
3. Asics Running Club
4. Performance Products
5. Run Better Area
Centrum Biegowe ERGO, Warszawa:
Ad. 1. Asics Foot ID (z reguły co miesiąc - teraz np. w czwartek i piątek - są wolne miejsca)
Ad. 2. ErgoLAB, w którym też robimy wideoanalizę, co w połączeniu z Foot ID daje najlepszy możliwy standard doboru butów w POLSCE! W Amsteradamie oferowana analiza biomechanicza jest bardziej zaawansowana, ale jak tylko nasz biegowy rynek będzie tak rozwinięty/dojrzały jak w Holandii to będziemy rozszerzać tę sekcję sklepu. Na chwilę obecną osobom z widocznymi dysfunkcjami biomechaniczymi, które chcą się dogłębnie zanalizować (medycznie) polecamy Centrum Diagnostyki Funkcjonalnej w Carolina Medical Center (mają taki sprzęt jak na wideo Asicsa).
Ad. 3. ErgoTreningi - spotykamy się co wtorek o 19:15 na wspólne bieganie. Po wspólnej rozgrzewce, na Nowy Mieście dzilimy się na dwie grupy dostosowując prędkość i długość biegu do potrzeb uczestników. Grupa lubiąca podbiegi robi trasę ok. 10km z 4 podbiegami i zbiegami, a druga grupa biegnie po płaskim wzdłuż Wisły robiąc około 8km.
Ad. 4. Mamy w sklepie produkty "performance" nie tylko Asicsa, ale Nike, Brooks, Salomon, Icebreaker... tu nawet mamy przewagę nad Flagstorem Asics'a!

Ad. 5. Fachową obsługę w sklepie zapeniają profesjonalni "doradcy klienta". Kilka opini znajdziecie też na forum bieganie.pl.
6. ErgoSpotkania - czyli comiesięczne wykłady dla biegaczy. W marcu gościem będzie Marek Tronina (o kulisach pół/maratonów warszawskich), w kwietniu Wojtek Staszewski (coś dla biegąjących o stażu biegowym krótszym niż 3 lata), a luty jeszcze ustalamy.
Wicej o wizji naszego Centrum Biegowego w tescie z bieganie.pl - tutaj.
- 
				tylut
- Stary Wyga 
Hej, 
ja tam popatrzylem na godziny otwarcia tego running club. Dla kogo to jest? Dla niepracujacych rencistow?
Ja nigdy nie koncze przed 18'ta a raczej przed 19'ta, o studenty "nieroby" to moze moga sie zalapac
 to moze moga sie zalapac 
TYlut

ja tam popatrzylem na godziny otwarcia tego running club. Dla kogo to jest? Dla niepracujacych rencistow?
Ja nigdy nie koncze przed 18'ta a raczej przed 19'ta, o studenty "nieroby"
 to moze moga sie zalapac
 to moze moga sie zalapac 
TYlut
- Gife
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Jako iż w Holandii często bywam, napewno z ciekawości tam zerknę 
w tym parku już byłem, ale bez butów i czasu na trening..Jakby zrobili taki park w każdym większym mieście, komfort biegania byłby świetny

w tym parku już byłem, ale bez butów i czasu na trening..Jakby zrobili taki park w każdym większym mieście, komfort biegania byłby świetny

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
						Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect