Trening

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
baku193
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. Potrzebny jest mi jakiś konkretny trening związany z bieganiem. Biegam od września,ale bez jako takich efektów których oczekiwałem. Mam 22 lata i około 185 cm wzrostu wagę około 84 kg. Założyłem sobie cel aby zrzucić cellulit z brzucha ponieważ ćwiczę również na siłowni i z czasem mi się takowy zrobił... Mój trening wyglądał tak że 3 x w tygodniu biegałem po około od 30 do 40 minut dziennie robiłem dystans około 5 czasem 6 km. Jedynie schudłem około 2 kg,ale cellulit jakoś minimalnie może się zmniejszył... Jak się go można pozbyć? są jakieś konkretne treningi biegowe?? Ćwiczę na siłowni i biegam a efektów zamierzonych prze zemnie jakoś nie widać co zrobić aby się to zmieniło. Może macie jakieś dobre sprawdzone sposoby związane z bieganiem?? Dodam że zazwyczaj biegam rano przed jakimkolwiek posiłkiem. Dajcie jakieś rady!! pozdrawiam.
PKO
harpaganzwola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32.55
Życiówka w maratonie: 2.38

Nieprzeczytany post

Na razie to biegaj po jakieś 60 minut w niskiej strefie tlenowej, aby pozbyć się dużej wagi. Jeśli zejdziesz poniżej 80kg możesz pomysleć o jakimś treningu. Nie słuchaj kogoś kto ci bedzie proponował trening, na razie to odchudzanie. Uwierz mi ale przy takiej wadze to trenując możesz sobie zrobić krzywdę, na razie spokojnie biegaj i zdrowo odżywiaj się. Zalezy też jaką masz zawartość tłuszczu w organizmie, czy masz dużo mięśni, to też jest ważne. Biegaj tylko po lesie, zero asfaltu.
R.S.
baku193
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tylko mi nie zależy an tym aby zrzucic dużo masy tylko chciałbym cellulitu się pozbyć z okolic brzucha.. Ile mam biegać razy w tygodniu??
baku193
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Może i masz rację kolego jadłem praktycznie wszystko ale od pewnego czasu odstawiłem całkowicie normalny chleb jem tylko pieczywo razowe i przestałem prawie całkowicie jeść ziemniaki w każdej postaci. Jem często smażoną pierś z kurczaka z ryżem i od czasu do czasu złapać coś słodkiego ale to też się da ograniczyć.. jeśli to konieczne będzie. może podsuniesz mi jakiś trening lub dietę.??
Fietel
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Trening , trening jeszcze raz trening przede wszystkim siłowy, ogarnicz cukier ... Jednym słowem trzeba ruszyć dupę...
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Zamknij lodówkę na klucz.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ