Po lesie ;)
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
nie lubie, wszystkie nierownosci mnie przerazaja, mam wrazenie, ze za chwile sie przewroce. Kocham asfalt i wiem, ze nie zdrowy ale coz ja na to poradze.
- Wzorsabinea
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
ja preferuję asfalt, ale z braku możliwości dłuższych tras po asfalcie blisko domu zostaje las, nie jest źle, zwłacza teraz, gorzej będzie jak znów przyjdzie lato i nie będzie się dało odgonić od komarów :/
- Laufer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55.13,---
-
- Rozgrzewający Się
Uwielbiam las, ale żeby do niego dotrzeć trzeba zrobic kawałek asfaltem
Mam swoje 3 ścieżki, 2,5,8 km ;p
Mam swoje 3 ścieżki, 2,5,8 km ;p
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45 min
uwielbiam las, jest przede wszystkim mięciutko i pachnąco:) a jeśli chodzi o komary to biegam z pieskiem i się dzielimy komarami:)
niestety teraz jestem zmuszony biegać po asfalcie, i od razu czuje jak się męczą nogi:/
niestety teraz jestem zmuszony biegać po asfalcie, i od razu czuje jak się męczą nogi:/
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
Po lesie to zawsze lubialem i biegam po lesie super amortyzacja i teren jak na wycieczce ,psy nie gonia ,samochody nie spychaja.Mozna popracowac nad inna technika biegu sila krosy.
Uzywam adidasy kanadia z gtx teraz widze jak fajnie po blocie lisciach i wawozy drzewa woda super nigdy sie nie nudze podczas takich biegow.
Zauwazylem ,ze pozniej po asfalcie noga lepiej leci wieksze tepo swobodniej ,,pozdrawiam
Uzywam adidasy kanadia z gtx teraz widze jak fajnie po blocie lisciach i wawozy drzewa woda super nigdy sie nie nudze podczas takich biegow.
Zauwazylem ,ze pozniej po asfalcie noga lepiej leci wieksze tepo swobodniej ,,pozdrawiam
- Dawidavila
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:14
- Życiówka w maratonie: Półmaraton 1:25:19
Uwielbiam biegac po lesie, ale przez szkołe (bursa) biegam po lesie tylko w weekendy, a w ciagu tygodnia asfalt :/
- Saszun
- Rozgrzewający Się
Świeże powietrze, różnorodny krajobraz, piękna przyroda, zwierzęta,..
W lesie jest znacznie ciekawiej niż na stadionie czy na asfalcie.
Samo dobiegnięcie do lasu to pewnie 4km więc biegam tylko gdy mam sporo czasu na dłuższy bieg.
Biegałem dziś po świeżym śniegu, ponad 20cm. jestem wykończony, tempo znacznie wolniejsze, puls wyższy i najlepsze że zupełnie inne mięśnie pracowały – jestem nieźle obolały - było super i do tego wspaniale zaśnieżony wszystkie drzewa.
W lesie jest znacznie ciekawiej niż na stadionie czy na asfalcie.
Samo dobiegnięcie do lasu to pewnie 4km więc biegam tylko gdy mam sporo czasu na dłuższy bieg.
Biegałem dziś po świeżym śniegu, ponad 20cm. jestem wykończony, tempo znacznie wolniejsze, puls wyższy i najlepsze że zupełnie inne mięśnie pracowały – jestem nieźle obolały - było super i do tego wspaniale zaśnieżony wszystkie drzewa.
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Uwielbiam! Biegam wyłącznie w lesie, nie wiem co to bieganie na asfalcie . A, przepraszam, była raz bieżna i zawody kilka razy (bieg uliczny). Dziwnie się na tych zawodach czułem , nie przyzwyczajony do asfaltu. Dlaczego biegam w lesie - dla miękkiego podłoża, ucieczki od miejskich krajobrazów, powietrza. No las super jest !
pozdr. krunner
pozdr. krunner