Jakie buty
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
we wrocku byly fajne buty adidasy response cushion 11 mi bardzo pasowaly na stope naturalna tylko ja waze 68kg
Jest maly problem numer buta to 40[moja rozmiarowka] bo adiadsa nie sklep intersport ,pozdrawiam
Jest maly problem numer buta to 40[moja rozmiarowka] bo adiadsa nie sklep intersport ,pozdrawiam
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
na tym forum jest jeszcze taki artykul o butach waga ,jaka stopa i tak dalej,,przeczytaj
Chyba w dziale sprzetu: bieganie.pl/?show=1&cat=4&id=551
Chyba w dziale sprzetu: bieganie.pl/?show=1&cat=4&id=551
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Saucony Ride 2
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Co do mojej stopy to nie mam 100% pewności. Wzorowałem się właśnie na artykułach umieszczonych na tej stronie. Sprawdziłem tak jak radzili na starym bucie, czyli po podeszwie ewidentnie widać że mam neutralną. Chyba że jakieś testy wykażą inaczej. Tu rodzi się drugie pytanie, gdzie takie testy w wymienionych wyżej miastach zrobię?? Raczej zawsze jak biegałem, to nie zwracałem uwagi na buty, ale wydaje mi się że na dłuższą metę to nie najlepsze wyjście, dlatego zdecydowałem się na prawdziwe buty do biegania...
Co do mojej stopy to nie mam 100% pewności. Wzorowałem się właśnie na artykułach umieszczonych na tej stronie. Sprawdziłem tak jak radzili na starym bucie, czyli po podeszwie ewidentnie widać że mam neutralną. Chyba że jakieś testy wykażą inaczej. Tu rodzi się drugie pytanie, gdzie takie testy w wymienionych wyżej miastach zrobię?? Raczej zawsze jak biegałem, to nie zwracałem uwagi na buty, ale wydaje mi się że na dłuższą metę to nie najlepsze wyjście, dlatego zdecydowałem się na prawdziwe buty do biegania...