Wspólne bieganie - Rzeszów!!!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Cześć, ja czasami biegam wzdłuż Warszawskej więc możemy pobiegać. Zapraszam też w niedzielę o 9:00 nad Wisłok, więcej tutaj:
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 0&start=30
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 0&start=30
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Biegam niecałe 1,5 roku po około 60km. tygodniowo. Po Warszawskiej biegam jakieś dwa razy w tygodniu ale to różnie bywa, zawsze możemy się zgrać. Moje GG: 785612 Pozdro!
-
- Rozgrzewający Się
Jest ktos kto tak jak ja chce zacząć swoja przygode z bieganiem w Rzeszowie? Mieszkam na Nowym Mieście i wypady nad Wisłok najbardziej by mi odpowiadały.Poranne bieganie nie wchodzi w gre-mam zajecia na uczelni ale wieczorem mogłabym poganiac:)
-
- Rozgrzewający Się
hej ankaskakanka ja mógłbym z tobą biegać bo samemu sie nie chce:) jesli chcesz skontaktuj sie ze mna na numer 885618713 - napisz sms albo zadzwon - pozdr Tomek
jestem tez tak jak ty z nowego miasta i tez pasuje mi pobiegac nad Wisłokiem ale moga byc tez inne tereny byle nie daleko od Nowego Miasta - moze w poniedziałek o 19
ps jak nie chcez dzwonic to napisz miswoj telefon - ja sie z tobą skontaktuję i razem podreptamy:-)
jestem tez tak jak ty z nowego miasta i tez pasuje mi pobiegac nad Wisłokiem ale moga byc tez inne tereny byle nie daleko od Nowego Miasta - moze w poniedziałek o 19
ps jak nie chcez dzwonic to napisz miswoj telefon - ja sie z tobą skontaktuję i razem podreptamy:-)
-
- Rozgrzewający Się
Prosiłeś o kontakt i napewno sie odezwę ale właśnie w bólu i pocie zmierzyłam się z sesją i potrzebuje odpoczynku. Regeneruje siły w mojej kochanej miejscowości i w najgorszym wypadku zaczynamy 20tego lutego(oby szybciej!!)
Jeśli jest ktos kto moze tez by chciał dołączyć to zaplasam:)
Jeśli jest ktos kto moze tez by chciał dołączyć to zaplasam:)
-
- Rozgrzewający Się
no tak najważniejsze to zregenerować siły witalne. Ja juz nie musze zakuwać do sesji bo skonczyłem studia i teraz pracuje sobie ucząc w szkole. Jesli chodzi o bieganie to biegam sobie koło Wisłoka bo mieszkam na Nowym Mieście.
Miło ze sie odezwalś i mam nadzije ze zaczniemy szybciej niż 20 luty
odpoczywaj i nabieraj sił - pozdrawiam ciepło - amator biegania - Tomek
Miło ze sie odezwalś i mam nadzije ze zaczniemy szybciej niż 20 luty
odpoczywaj i nabieraj sił - pozdrawiam ciepło - amator biegania - Tomek
-
- Stary Wyga
W każdą niedzielę o godzinie 9:00 kilka osób spotyka się przy zaporze, na lewym brzegu Wisłoka (lewy brzeg czyli ten, na którym jest Lisia Góra), od strony zalewu, na wspólne bieganie. Poziom zróżnicowany, są "śmigacze" i "truchtacze", każdy może się dołączyć
-
- Rozgrzewający Się
ja moge biegac na alei niepodleglosci, moge biegac praktycznie wszedzie byle w rzeszowie, jak chcesz to mozemy pobiegac byle wieczorem ewentualnie rano:-) Własnie sobie zobaczyłem gdzie to jest co bys powiediala na bieganie w sobote niedziele poniedzialek wieczorem
to jeszcze ja:) biegam od ladnych paru latek i mam chec wystarowac w po,maratonie w warszawie ale niewiem czy to nie bedzie za duze wyzwanie dla mnie:-(
Jakby co to zostawie ci swoj numer komorki 885618713 - moze w tą sobotę pobiegamy co? na niepodległości?
to jeszcze ja:) biegam od ladnych paru latek i mam chec wystarowac w po,maratonie w warszawie ale niewiem czy to nie bedzie za duze wyzwanie dla mnie:-(
Jakby co to zostawie ci swoj numer komorki 885618713 - moze w tą sobotę pobiegamy co? na niepodległości?
-
- Rozgrzewający Się
Anka skakanka to moze pobiegamy w ten weekend co? mam wolne cale 5 dni i jak tylko masz ochote to zapraszam na bieganie wieczorem nad Wisłokiem ale nie po stronie zalewu tylko po stronie tej drugiej - wiecej ludzi chodzi a ja nie wiem cos ty za jedna