Witam, potrzebuje osobe, ktora zna sie na rzeczy tj bieganiu i bylaby w stanie mi pomoc poprzez swoiste konsultacje.
~~PM/PW
Poszukiwania senseia
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nikogo do niczego nie zmuszam - jeśli ktoś nie będzie chciał udzielić pomocy to jego wybór, wiadome. Aczkolwiek jakby kto miał chwilę w tygodniu i dobre serce to czemu nie. Jak do tej pory 1 osoba zgłosiła się do mnie sama z propozycją pomocy i jestem z tego powodu strasznie zadowolony, ponieważ sam mógłbym kombinować przez cały następny rok, a nie miałbym dostępu do takich informacji które otrzymałem (uwaga!)za darmo, niestety typ o bieganiu nie ma zbytnio pojęcia dlatego szukam kogoś, kogo mógłbym się poradzić jeśli bym miał jakiś problem.
No, ale spoko - pierdolnij post nikomu nieprzydatny, w końcu jesteś lepszy i wiesz lepiej.
No, ale spoko - pierdolnij post nikomu nieprzydatny, w końcu jesteś lepszy i wiesz lepiej.
- niuniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie przeklinaj!! To pierwsze, a drugie to napisz tu co i jak z tobą ile biegasz i wszystko o sobie(bieganie) to może Ci ktoś odpowie, fatygowanie się na PW nie ma sensu wal tu śmiało
- To niemożliwe!!
- Tylko jeśli w to wierzysz.
- Tylko jeśli w to wierzysz.