Szukam odpowiednich butów
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy znacie jakieś godne polecenia obuwie? Cena myślę, że do 250zł, typ stopy neutralny, podłoże średnio kamieniste, czasem asfalt. Mają być to buty do biegania przede wszystkim dystansów dłuższych, tak by zapewnić mi wystarczający komfort, jakieś w miarę solidne, z dobrą amortyzacją. Dziękuję za odpowiedzi!
- henry1125
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45.41
Witam!
Osobiście gustuję w Nike. Sam biegam w lunarach 2 i mogę je polecić. Mięciutkie, dobry, agresywny bieżnik, szerokie(to nie każdy lubi), lekkie, przewiewne i bardzo dobrze trzymają nogę. Ja zapłaciłem 400zl.,ale znając rynek w tym roku będą pewnie kosztować poniżej 300zl.(w tamtym roku lunary jedynki widziałem w Nike w Porcie Łódź za 269zl). Zrobiłem w nich ponad 400 km i nie widzę żadnego zużycia,więc myślę że będą wytrzymałe. Jednak lunary nie każdemu przypadają do gustu ,więc może zobacz sobie pegasusy, na te chyba nikt nie narzeka.
Życzę dobrego wyboru!
Osobiście gustuję w Nike. Sam biegam w lunarach 2 i mogę je polecić. Mięciutkie, dobry, agresywny bieżnik, szerokie(to nie każdy lubi), lekkie, przewiewne i bardzo dobrze trzymają nogę. Ja zapłaciłem 400zl.,ale znając rynek w tym roku będą pewnie kosztować poniżej 300zl.(w tamtym roku lunary jedynki widziałem w Nike w Porcie Łódź za 269zl). Zrobiłem w nich ponad 400 km i nie widzę żadnego zużycia,więc myślę że będą wytrzymałe. Jednak lunary nie każdemu przypadają do gustu ,więc może zobacz sobie pegasusy, na te chyba nikt nie narzeka.
Życzę dobrego wyboru!
Run Forrest, RUN!!
- henry1125
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45.41
Tak , dokładnie o nie. Ja od razu jak przymierzyłem i przebiegłem się po sklepie , to wiedziałem ,że je chce. Coś jak miłość od pierwszego wejrzenia;), ale poczytaj jeszcze inne opinie i przymierz sobie. Sporo ludzi narzekało na nie(w sumie to na jedynki,ale mało się różnią), ale ja wygodniejszych nie miałem na nogach i jestem w stu procentach zadowolony!
Run Forrest, RUN!!