RBF - sklep w Szczecinie
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- Bergerac
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jedyny sklep w moim miescie gdzie można kupic takie marki jak saucony czy brooks , oprocz tego jest bieznia i obsluga zna sie na rzeczy.Ubolewam tylko nad tym, ze w takim miescie jak Szczecin jest tylko jeden taki sklep, reszta to sa sklepy z adidasami w potocznym tego slowa znaczeniu.
Bieganie ,bieganie i jeszcze raz bieganie
- mszary
- Zaprawiony W Bojach
polecam, bo naprawde fachowa obsługa. Warto się tam przejechać.
A w dobie zakupów internetowych taka obsługa to perełka bo nie wszystko można przeczytac na ekranie monitora.
A w dobie zakupów internetowych taka obsługa to perełka bo nie wszystko można przeczytac na ekranie monitora.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kupowałem tam ostatnio buty. Gdy wszedłem, ku mojemu zaskoczeniu, obsługiwała miła Pani. Zostałem sprawdzony na bieżni, przymierzyłem sterte butów, pomarudziłem i wyszedłem zadowolony. Obsługa wie co robi i o czym mówi, na pewno jeszcze wróce. Mam nadzieje że RBF robi jakieś wyprzedaże w okolicach lutego.
-
- Rozgrzewający Się
witam ,da rade tam kupic buty na początek do 200zł ?? bo w sklepie internetowym chyba nie a na miejscu , biegam na bierzni , 30km tygodniowo , moze niedługo dojde do 40km , do tej pory w zwyklych trampkach juz z 20 sesji po 6-9km
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44,20
- Życiówka w maratonie: 3.50
Witam,
Jest u nas kilka modeli w okolicy 200 zł (189-199) - zapraszam do sklepu, z pewnością coś dobierzemy.
Pozdrawiam
M
Jest u nas kilka modeli w okolicy 200 zł (189-199) - zapraszam do sklepu, z pewnością coś dobierzemy.
Pozdrawiam
M