Bielizna termoaktywna Gatta Active
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- sobek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 37:11
- Życiówka w maratonie: 2:55:41
- Kontakt:
bielizną Gatta Active będzie można wygrać już podczas najbliższej edycji Grand Prix Łodzi - 9 stycznia 2011 - szczegóły na www.biegampolodzi.pl
Serwis biegampolodzi.pl
Elektroniczny pomiar czasu - inessport.pl
Odlotowy bieg po lotnisku w Łodzi: www.LCJRun.pl
Elektroniczny pomiar czasu - inessport.pl
Odlotowy bieg po lotnisku w Łodzi: www.LCJRun.pl
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przyznam, że przekonałem się do termogaci całkiem niedawno. Dzisiaj robiłem coś mocniejszego i świetnie się spisują, bo nie myślę o nich. A to jest najlepsza rekomendacja.
Minimalistyczne papcie, za to fikuśne fatałaszki, żeby było więcej do zrzucania w miarę rozpędzania się na pętli w lesie. Nie wiem czy istnieje coś takiego jak leśna obyczajówka ale za coś takiego można już zgarnąć do paki. Potem trochę zimno się robi jak trza pozbierać lumpy z trasy ale wrażenia i tak są pozytywne.
Minimalistyczne papcie, za to fikuśne fatałaszki, żeby było więcej do zrzucania w miarę rozpędzania się na pętli w lesie. Nie wiem czy istnieje coś takiego jak leśna obyczajówka ale za coś takiego można już zgarnąć do paki. Potem trochę zimno się robi jak trza pozbierać lumpy z trasy ale wrażenia i tak są pozytywne.
- lubusz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
Już wszedłem na stronę sklepu, już wybrałem sobie bieliznę, już miałem kupować, ale cos mnie tkneło.
Rozwinełem tabelę rozmiarów, a tam rozmiar XL męski- wzrost 176 cm, klatka 95-100 cm.
To bielizna dla "krasnali"
Rozwinełem tabelę rozmiarów, a tam rozmiar XL męski- wzrost 176 cm, klatka 95-100 cm.
To bielizna dla "krasnali"
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Zaskoczyło mnie body w ofercie (in plus!!!) szukałam w tym roku i nigdzie nie mogłam znaleźć, a to przecież idealne rozwiązanie na zimę
- Katarina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
aż sama się zainteresowałam tym body.
stanie w kolejce zakupowej, jak nic jak sie skończą obecne rzeczy, czyli tuż tuż...
tymczasem przetestowałam biegowo body zupełnie cywilne gatty i też zadziałało całkiem przyzwoicie więc tym bardziej.
stanie w kolejce zakupowej, jak nic jak sie skończą obecne rzeczy, czyli tuż tuż...
tymczasem przetestowałam biegowo body zupełnie cywilne gatty i też zadziałało całkiem przyzwoicie więc tym bardziej.