fotostory super, czekam na dalszy ciag a siostra to chyba nie biega co??
Bogil - komentarze
Moderator: infernal
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy zalozenia bloga 
-
adam77
- Zaprawiony W Bojach

Bogil powiem Ci, że taka zabawa biegowa to super sprawa. Sam robiłem/robię takie treningi jak mnie nudziło człapanie. Takie treningi dobrze wyrabiają ogólną sprawność i są doskonałymi odmulaczami 
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
No, żebyś wiedział. To jest prawdziwie naturalny ruch, daleko temu do transowego biegania po płaskim.
A jak wiemy nie od dziś im coś bardziej naturalne tym lepsze dla nas.
A jak wiemy nie od dziś im coś bardziej naturalne tym lepsze dla nas.
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Oj, tam, oj tam...Na ostatnich dwoch kilometrach wygladales bardzo żywo i mowiles do rzeczy... 
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach

Tylko nie wiem czemu dopiero jak się położyłem to poczułem jaki jest faktyczny stan rzeczy
.
Chyba, że to po tym łososiu co był dorszem - polskim łososiem.
Chyba, że to po tym łososiu co był dorszem - polskim łososiem.
-
adam77
- Zaprawiony W Bojach

Witaj 
Widzę, że oprócz biegu na który się przygotowujesz na 10km to reszta na tej liście to same biegi górskie. W związku z tym mam pytanie czy ramy treningu które Ci nakreślił Grzegorz Gajdus będzie typowo "górski" ?
A jeżeli chodzi o taki obóz treningowy pod okiem fachowców to super sprawa. Może się kiedyś skuszę
Widzę, że oprócz biegu na który się przygotowujesz na 10km to reszta na tej liście to same biegi górskie. W związku z tym mam pytanie czy ramy treningu które Ci nakreślił Grzegorz Gajdus będzie typowo "górski" ?
A jeżeli chodzi o taki obóz treningowy pod okiem fachowców to super sprawa. Może się kiedyś skuszę
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach

Nie jest typowo górski ale jest sporo siły biegowej, a pozatym pamiętam jego taką radę żeby biegać długie wybiegania pod górę cały czas i zjeżdżać w dół np. samochodem jak się ma taką możliwość i kierowce.
Polecam obóz letni, na pewno będzie w górach.
Polecam obóz letni, na pewno będzie w górach.
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Bogil, pamiętam, że zaczęliśmy biegać mniej więcej w tym samym czasie i kiedy kończyłem w maju, byliśmy na podobnym poziomie wytrenowania. Jestem pod wielkim wrażeniem jaki osiągnąłeś postep. To bardzo motywujące i jestem przekonany, że nie tylko dla mnie ale i innych. Pozdrawiam!
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- kszor
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:24
- Życiówka w maratonie: 03:28:44
Bogil ja mam!VW Passat Kombi Diesel.Jest tylko jeden szczegół do ugadania
.Kierownica jest po prawej str
onie
Pozdrawiam
Karol
Pozdrawiam
Karol
- kszor
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:24
- Życiówka w maratonie: 03:28:44
Zapraszam Bardzo Serdecznie.Mamy fajny bieg 20.03.2011 Półmaraton(drugi największy w Anglii) 
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
no kurde, a już myślałem, że kupisz ode mnie UAZ-a.Na szczęście kupiłem wkońcu samochód i będe miał teraz jakieś 2 godziny więcej dziennie wolnego czasu.
samochód uczciwszy niż wszystkie faszystowskie wynalazki z Reichu, z gazem, w mieście pali raptem jakieś dwadzieścia parę litrów; to znaczy jeśli w ogóle pali
stopień użyteczności w mieście ma mniej więcej taki jak icebugi dla Kenijczyka, stary, ale co za szyk!
i tak samo jak z twoim nowym nabytkiem: jak masz 2 godziny dziennie wolnego czasu, to wszystko gra.
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach

kulawy pies pisze:jak masz 2 godziny dziennie wolnego czasu, to wszystko gra.
Jeszcze lepiej jak się ma 8 godzin dodatkowego czasu dziennie. A jak mówisz, że UAZ wymaga dwóch to pewnie i 8 by mógł zaoszczędzić po tych dwóch.
A z tym szykiem to zawsze chciałem mieć Nivę ale że codziennie wypada dystans maratonu w jedną stronę do pracy więc to jest, jak to u was mówią, wuchta kasy. No ale to może jako drugi samochód, na zakupy, ,żeby przewieść lodówkę sąsiada, dla przyszłej żony, jakiś pretekst się znajdzie
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Przetartym zapiętkiem się nie przejmuj jeszcze z 500 km polecisz w bucikach nim zacznie to być problemem. Poza tym typowe uszkodzenie od ściągania buta bez rozsznurowywania
pozdro
pozdro
Krzysiek