Tarnowskie Góry "GWAREK"
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Arek. Nie wiem czy to ważne ale już jest drugi dzień nowego roku, tak więc ...zsuidakra pisze:W tym roku raczej już z Wami nie pobiegam
... sam rozumiesz.
Jak nie chcesz biegać to może pomożesz odśnieżać ?
- Mody
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Witam tarnogorskich biegaczy! Jezeli pozwolicie, dolacze do Was chetnie. Na razie sporadycznie, od wiosny postaram sie byc czesciej na spotkaniach biegowych. Jak jestem w TG to biegam najczesciej w Strzybnicy, ale okolice stadionu "Gwarka" to moje rodzinne strony (wychowalem sie na ul. Kosciuszki). Na "Gwarku" biegalem jeszcze w czasach, jak bieznia byla zuzlowa i porosnieta chwastami W TG bede 11-13.01 oraz 19-23.01. Jak planujecie jakis bieg w tym czasie to dajcie znac! Pozdro.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Mody witamy! Według tego co było w zeszłym roku to spotykamy się w sobotę o 8, chociaż ja bym postulował za małą zmianą na godzinę ciut późniejszą tak ok 10. Co Wy na to?
-
- Stary Wyga
Tak w ogóle to trzeba się spotkać - Arek prawie obiecałeś - i tak może w tym tygodniu jeszcze zostaniemy przy 8.00, muszę iść w okolicach południa na basen, bo mam popołudnie zajęte.bleez pisze:... postulował za małą zmianą na godzinę ciut późniejszą tak ok 10. Co Wy na to?
Ja mam w tym tygodniu krótkie bieganie - 45 minut.
- zsuidakra
- Wyga
Prawie obiecałem no i prawie robi wielką różnice. Mam doła i wydaje mi sie że jestem w tym samym miejscu co na początku. Musze sie jakoś zebrać do kupy więc narazie mnie nie zobaczycie. Jak będe gotowy to sie odezwie, a narazie życze wszystkiego dobrego w tym nowym roku. Pozdrawiam i do zobaczenia.ar2r pisze:Tak w ogóle to trzeba się spotkać - Arek prawie obiecałeś - i tak może w tym tygodniu jeszcze zostaniemy przy 8.00, muszę iść w okolicach południa na basen, bo mam popołudnie zajęte.bleez pisze:... postulował za małą zmianą na godzinę ciut późniejszą tak ok 10. Co Wy na to?
Ja mam w tym tygodniu krótkie bieganie - 45 minut.
- Mody
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Ja juz planuje naprzod - 22.01 (sobota) bede w TG, jak bedziecie biegac to dajcie znac na forum, pobiegam z Wami. Pozdrawiam!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0:58:00
Masakra, strasznie ślisko. Nie polecam, musiałem się przenieść dziś w inne miejsce po pierwszym okrążeniu.
Z taternickim
Z taternickim
-
- Zaprawiony W Bojach
Mam propozycję, ponieważ w lasach, parkach za bardzo nie ma warunków do biegania to proponuję w sobotę się spotkać na Gwarku o stałej godzinie czyli o 8:00. Chyba, że ktoś ma jakąś dobrze przygotowaną trasę w terenie to niech daje znać. Pozdro
-
- Stary Wyga
Nie mam dobrze przygotowanej trasy, ale mam 90 minut biegania. Dbając o higienę umysłu wolę iść biegać po błocie niż w kółko
A droga nad zalew ? Tam były koleiny prawie do asfaltu, więc teraz powinien być asfalt, albo co najmniej woda na asfalcie.
Jeszcze poczekajmy bo zaczęło padać może poprószy przymarznie i znowu będzie super! Komu przeszkadzała zima?
A droga nad zalew ? Tam były koleiny prawie do asfaltu, więc teraz powinien być asfalt, albo co najmniej woda na asfalcie.
Jeszcze poczekajmy bo zaczęło padać może poprószy przymarznie i znowu będzie super! Komu przeszkadzała zima?
-
- Zaprawiony W Bojach
Mi przeszkadza zima
To może zróbmy tak, że umawiamy się koło mostu na fabrycznej, czyli na starym miejscu i zdecydujemy co i jak - kierunek zalew albo bieżnia. OK?
To może zróbmy tak, że umawiamy się koło mostu na fabrycznej, czyli na starym miejscu i zdecydujemy co i jak - kierunek zalew albo bieżnia. OK?