Czerwiec Grupy Trójmiasto
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Owszem, ja biegam. Co do srody nie jestem pewien na sto procent czy znajde czas. Mam piekielnie duzo roboty w firmie i troche innego zamieszania. Raczej nie pobieglbym dwudziechy bo na dzis jestem za cienki, ale cholernie chcialbym sie z Wami zobaczyc.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Cześc,
Wróciłem z Krakowa tak bardziej nad ranem i normalnie nie czuje się na siłach na porządny trening dziś.
Przekazuję pozdrowienia dla GT od Ryszarda i kolegów z Warszawy - Ibexa i Piro - którzy też byli w Krakowie.
Wróciłem z Krakowa tak bardziej nad ranem i normalnie nie czuje się na siłach na porządny trening dziś.
Przekazuję pozdrowienia dla GT od Ryszarda i kolegów z Warszawy - Ibexa i Piro - którzy też byli w Krakowie.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki, również pozdrawiam
- Drewniacki
- Wyga
Kazigu! A gdzie i o której biegacie w środy? Bo ja bym pobiegł jakbym wiedział gdzie, jak,jakim tempem i wogle czy dam radę...
Twoje zdrowie!
Twoje zdrowie!
[b]Drewniacki[/b] says:
[i]Rock'n'Roll, baby![/i]
[i]Rock'n'Roll, baby![/i]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
parking przed Spalonym Kościółem, na ul. Trawki. To chyba Srebrzysko.
g. 18:30
tylko potwierdź jak będziesz, bo ja czasami zmieniam plany. Tempo jest różne, czasami szybsze, czasami wolniejsze, czasami 2 grupy, wpadnij coś się znajdzie dla Ciebie. Dzisiaj, to chyba nikt nie ma ochoty, tylko ja biegać.
g. 18:30
tylko potwierdź jak będziesz, bo ja czasami zmieniam plany. Tempo jest różne, czasami szybsze, czasami wolniejsze, czasami 2 grupy, wpadnij coś się znajdzie dla Ciebie. Dzisiaj, to chyba nikt nie ma ochoty, tylko ja biegać.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jade dzisiaj do Polski. Niemal na pewno, pojawie sie w niedziele na Trawki o 8:00. Nie moge sie juz doczekac spotkania z Wami drodzy przyjaciele.
kledzik
(Edited by kledzik at 7:24 am on July 1, 2004)
kledzik
(Edited by kledzik at 7:24 am on July 1, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Cześć.
W sobotę grałem w piłkę.
Twardym trzeba być, więc dziś poszedłem truchtać.
Plan na weekend jest taki, że:
W sobotę jest tradycyjny bieg spod AWF 9:15.
W niedzielę jest bieg spod słynnego kościoła na ul. Trawki. Będę na obydwu biegach.
Szczególnie zachęcam do wstania i podjechania na Trawki w niedzielę rano bo... będzie Kledzik.
A po co Kledzik przyjechał do Gdańska? Specjalnie po to, żeby z nami pobiegać. Więc nie ma żadnych tłumaczeń i usprawiedliwień od mamy/żony/męża. Jesteśmy wszyscy o 8:00 w niedzielę na treningu.
Jeszcze jedno. Pewnie nikt nie pamięta, więc chciałbym przypomnieć, że punkt 9 regulaminu Grupy Trójmiejskiej brzmi:
"Członek Grupy Trójmiejskiej ma obowiązek przynajmniej raz w roku pobiec z Kledzikiem."
Do zobaczenia w sobotę i niedzielę.
W sobotę grałem w piłkę.
Twardym trzeba być, więc dziś poszedłem truchtać.
Plan na weekend jest taki, że:
W sobotę jest tradycyjny bieg spod AWF 9:15.
W niedzielę jest bieg spod słynnego kościoła na ul. Trawki. Będę na obydwu biegach.
Szczególnie zachęcam do wstania i podjechania na Trawki w niedzielę rano bo... będzie Kledzik.
A po co Kledzik przyjechał do Gdańska? Specjalnie po to, żeby z nami pobiegać. Więc nie ma żadnych tłumaczeń i usprawiedliwień od mamy/żony/męża. Jesteśmy wszyscy o 8:00 w niedzielę na treningu.
Jeszcze jedno. Pewnie nikt nie pamięta, więc chciałbym przypomnieć, że punkt 9 regulaminu Grupy Trójmiejskiej brzmi:
"Członek Grupy Trójmiejskiej ma obowiązek przynajmniej raz w roku pobiec z Kledzikiem."
Do zobaczenia w sobotę i niedzielę.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
No, i to jest właściwe podejście
A dla ewentualnych wystraszonych niedzielnymi dystansami uwaga: nie pękać zawczasu, zawsze można podzielić się na podgrupy i skrócić dystans
A dla ewentualnych wystraszonych niedzielnymi dystansami uwaga: nie pękać zawczasu, zawsze można podzielić się na podgrupy i skrócić dystans
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
w niedzielę chyba będę, ale coś długiego bym pobiegł
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
duże, rodzinne śniedanie to fajna sprawa, nie zmieniaj tego
-
- Zaprawiony W Bojach
No i właśnie dlatego próbuję sformować niedzielną podgrupę krótkodystansową. Na marginesie to myślałem żeby przy okazji w ten sposób zachecić mniej wprawionych grupowiczów. Ale jakoś cicho siedzą. Może szlifują formę?
Do zobaczenia (jutro, w niedzielę?)
Do zobaczenia (jutro, w niedzielę?)