mizuno czy asics ?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
witam mam pytanie czy warto przesiasc sie z asics gel nimbus 11 na ktores buty mizuno (jesli tak to jaki model) a moze po prostu nimbus 12? z gory dziekuje p.s zima nie gra wielkiej roli,biegam 4 razy tygodniowo glownie chodniki i asfalt 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
To tak jak się zapytać, czy warto się przesiąść z Mercedesa do BMW.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: będzie 27.03.2011
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ja ostatnio zanim zapłaciłem za buty zostawiłem zastaw i pobiegłem pobiegac po centrum handlowym. Zanim wróciłem do sklepu widziałem kilka zaciekawionych moim bieganiem min, ale za to dziś czy wczoraj jak biegłem 10km nie miałem wrażenia złego wyboru. Idź pytaj, przymierzaj, próbuj TY decydujesz. Jak trochę pogrymasisz w sklepie w którym wiedza co sprzedają nikt się nie pogniewa.
Ludzie dzielą się na tych, co kochają bieganie i tych, co jeszcze nie wiedzą, że kochają bieganie.
- Tomi
- Wyga
To jednak sprawa indywidualna. Ja biegam na przemian w Asics Nimbus 12, Asics Cumulus 11, Mizuno Wave Rider 13 a teraz w zimie mimo, chodniki i asfalt Mizuno Cabrakan i we wszystkich mi się biega dobrze. W niektórych lepiej, w niektórych gorzej. Najlepiej w Asics Cumulus 11.bartek.p pisze:witam mam pytanie czy warto przesiasc sie z asics gel nimbus 11 na ktores buty mizuno (jesli tak to jaki model) a moze po prostu nimbus 12? z gory dziekuje p.s zima nie gra wielkiej roli,biegam 4 razy tygodniowo glownie chodniki i asfalt
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 34.49
Asics z pewnością jest bardziej znaną marką na polskim rynku, ale niekoniecznie lepszą. Buty do biegania powinny byc takie, jakie najlepiej Ci pasują. Najlepej jest pójśc do sklepu, przymierzyc i kawałek sie przejsc.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Raczej z Mercedesa do SubaruAdam Klein pisze:To tak jak się zapytać, czy warto się przesiąść z Mercedesa do BMW.

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
nie jestem teraz w polsce ale tu gdzie mieszkam jest podobnie asics jest bardzo popularny ale mijam duzo ludzi w innych markach i chyba zamienie mercedesa na subaru z czystej ciekawosciizzi pisze:Asics z pewnością jest bardziej znaną marką na polskim rynku, ale niekoniecznie lepszą. Buty do biegania powinny byc takie, jakie najlepiej Ci pasują. Najlepej jest pójśc do sklepu, przymierzyc i kawałek sie przejsc.