mizuno czy asics ?

bartek.p
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45m
Życiówka w maratonie: 3h50m

Nieprzeczytany post

witam mam pytanie czy warto przesiasc sie z asics gel nimbus 11 na ktores buty mizuno (jesli tak to jaki model) a moze po prostu nimbus 12? z gory dziekuje p.s zima nie gra wielkiej roli,biegam 4 razy tygodniowo glownie chodniki i asfalt :niewiem:
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

To tak jak się zapytać, czy warto się przesiąść z Mercedesa do BMW.
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Buty to kwestia bardzo indywidualna. Nie ma przeciw wskazań ;) Tylko poprzez doświadczenie możesz ocenić co jest dla Ciebie najlepsze.
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
col
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: będzie 27.03.2011
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja ostatnio zanim zapłaciłem za buty zostawiłem zastaw i pobiegłem pobiegac po centrum handlowym. Zanim wróciłem do sklepu widziałem kilka zaciekawionych moim bieganiem min, ale za to dziś czy wczoraj jak biegłem 10km nie miałem wrażenia złego wyboru. Idź pytaj, przymierzaj, próbuj TY decydujesz. Jak trochę pogrymasisz w sklepie w którym wiedza co sprzedają nikt się nie pogniewa.
Ludzie dzielą się na tych, co kochają bieganie i tych, co jeszcze nie wiedzą, że kochają bieganie.
Awatar użytkownika
Tomi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

bartek.p pisze:witam mam pytanie czy warto przesiasc sie z asics gel nimbus 11 na ktores buty mizuno (jesli tak to jaki model) a moze po prostu nimbus 12? z gory dziekuje p.s zima nie gra wielkiej roli,biegam 4 razy tygodniowo glownie chodniki i asfalt :niewiem:
To jednak sprawa indywidualna. Ja biegam na przemian w Asics Nimbus 12, Asics Cumulus 11, Mizuno Wave Rider 13 a teraz w zimie mimo, chodniki i asfalt Mizuno Cabrakan i we wszystkich mi się biega dobrze. W niektórych lepiej, w niektórych gorzej. Najlepiej w Asics Cumulus 11.
izzi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 34.49

Nieprzeczytany post

Asics z pewnością jest bardziej znaną marką na polskim rynku, ale niekoniecznie lepszą. Buty do biegania powinny byc takie, jakie najlepiej Ci pasują. Najlepej jest pójśc do sklepu, przymierzyc i kawałek sie przejsc.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:To tak jak się zapytać, czy warto się przesiąść z Mercedesa do BMW.
Raczej z Mercedesa do Subaru :lalala:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
bartek.p
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45m
Życiówka w maratonie: 3h50m

Nieprzeczytany post

izzi pisze:Asics z pewnością jest bardziej znaną marką na polskim rynku, ale niekoniecznie lepszą. Buty do biegania powinny byc takie, jakie najlepiej Ci pasują. Najlepej jest pójśc do sklepu, przymierzyc i kawałek sie przejsc.
nie jestem teraz w polsce ale tu gdzie mieszkam jest podobnie asics jest bardzo popularny ale mijam duzo ludzi w innych markach i chyba zamienie mercedesa na subaru z czystej ciekawosci :taktak:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ