Tym bardziej jeśli ma się słuchawki na uszach, czapkę na głowie i rękawiczki (trudno zdjąć/założyć słuchawki). Do tego człowiek marznie. Dzisiaj jeden koleś się na tym przejechał. Pytał się o najbliższy przystanek autobusu. Odpowiedziałem, że musi się wrócić (w stronę przeciwną do kierunku jazdy autobusu, którego szukał) jakieś 500m. Po odbiegnięciu na jakieś 200 m zorientowałem się, że w drugą stronę był przystanek tego autobusu. Nie to, że w kierunku jazdy to jeszcze jakieś 100m od miejsca, w którym się pytał. Ma nauczkę, może następnym razem zaczepi osobę, która będzie miała czas na przemyślenie sprawyzoltar7 pisze:No to jest chyba najgorsze... czy te ludzie nie rozumieją, że wytrącają biegacza z rytmuLadyE pisze: poza tym znowu sie mnie o droge pytali
Chciałbym zobaczyć jego reakcje, jak podczas jazdy autobusem zorientował się, że przystanek miał tyle bliżej i nie musiał się wracać
Poza tym zgadzam się z tampozem. Może "fajne cycki" to niezbyt wyszukany komplement, ale kobiecie i tak powinno się zrobić miło nawet jeśli uznała faceta za buraka.