Kapitan Bomba! pisze: proszę admina, jeśli to komuś przeszkadza, o nie branie tych 3 głosów pod uwagę...
No proszę Cię Kapitanie Bomba, to są moje głosy i nie rozumiem dlaczego mają być nie brane pod uwagę?
Kapitan Bomba! pisze: proszę admina, jeśli to komuś przeszkadza, o nie branie tych 3 głosów pod uwagę...
nie, żebym się z nich nie cieszył albo nie traktował ich poważnie ale jak komuś to przeszkadza albo wszędzie węszy spisek to, jeśli go to uszczęśliwi, to nie mam nic przeciwko temu, żeby Twoje głosy odjąć (bez urazy).bleez pisze:
No proszę Cię Kapitanie Bomba, to są moje głosy i nie rozumiem dlaczego mają być nie brane pod uwagę?
to ja Ci powiem, że nie tylko moje nie są w pełni limerykami, nie będę pisał po nickach ale są takie, poza tym chyba było w zasadach, ze trzymamy się "w miarę" formy.... cóż, trzeba by do sprawdzenia zatrudnić polonistę...furek pisze:Nie to, żebym się czepiał, ale wiersze Kapitana Bomby nie są limerykami. Podstawą rymu powinna być lokalizacja geograficzna: Muszyna, Chorzów(Śląsk), Szczecin. Niestety, u Kapitana Bomby tak nie ma. Co z tym fantem zrobić - ja bym jednak odsiał te wiersze, które nie są limerykami. To jest moje zdanie - brutalne, ale szczere.
Lepiej o tym powiedzieć teraz, niż gdyby Kapitan Bomba miał być zdyskwalifikowany po zajęciu pierwszego miejsca.
Kapitanie - bez urazy
Dobra, nie będziemy tacy drobiazgowi. Nie dyskwalifikujemy.furek pisze:Nie to, żebym się czepiał, ale wiersze Kapitana Bomby nie są limerykami. Podstawą rymu powinna być lokalizacja geograficzna: Muszyna, Chorzów(Śląsk), Szczecin. Niestety, u Kapitana Bomby tak nie ma. Co z tym fantem zrobić - ja bym jednak odsiał te wiersze, które nie są limerykami. To jest moje zdanie - brutalne, ale szczere.