Zastanawiam się na co te 10 czy 15 osób czekają, te które przeglądają tą stronę :D
hehe

Wal śmiało, w końcu w Polsce jesteśmy:DQba Krause pisze:Razu pewnego konkursowicz z Żagania
Już po zakończeniu wciąż miał pytania
Jaka będzie komisja,
Kiedy wyników emisja,
Ślęczał na forum aż do porzyg...
też mi się tak wydajeKerion pisze:Według mnie też limeryki powinny być podane bez nicków, a sprawdzić jedynie zwycięzcę to pestka
Nie jest pestka. Jeśli mamy trzy tematy w każdym po 30 limeryków - to jest niezła robota, żeby sprawdzić, czy nikt nie głosował na siebie jeśli tego nie byłoby na forum widać a jedynie w mailach u mnie. Nie mam na to czasu.Kerion pisze: a sprawdzić jedynie zwycięzcę to pestka
mam się kajać czy co? jak zagłosuję na Ciebie 3 razy w ciągu 2 minut też będziesz protestował? poza tym, jakbyś przeczytał w wątku samego konkursu to sam proponowałem publikowanie limeryków anonimowo...kamilos pisze:Głosować będę później, ale zastanawia mnie jedno:
Jakim cudem bleez głosuje tylko na kapitana bombę(czyżby jego twórczość aż tak zachwycała)?
Poza tym (zaraz będą tłumaczenia) posty bleez'a w każdym temacie są minuta po minucie. Zastanawiające...