Buty trailowe dla pronatora
-
- Wyga
Biegam 4x w tygodniu także w zimę. Poszukuję butów trailowych z agresywną,antypoślizgową podeszwą,zapewniających dobrą stabilność i amortyzacię (mam 80 kg).Buty te nie mają być z goretexu, a jedynie WR i do tego dla pronatora.Czy jest coś takiego na rynku?
-
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
np. Saucony Guide TR
pozdrawiam,
pozdrawiam,
Michał
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- Buku85
- Wyga
A Kalenji ma coś takiego w swej ofercie? Jestem pronatorem (80 kg), biegam w Kalenji Kiprun 2000, które bardzo sobie chwalę. Powoli zastanawiam się nad czymś na śnieg, błoto, lasy, bez gore-texu.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- Buku85
- Wyga
Będę miał na oku. Dzięki!wysek pisze:Owszem, ma.Buku85 pisze:A Kalenji ma coś takiego w swej ofercie? Jestem pronatorem (80 kg), biegam w Kalenji Kiprun 2000, które bardzo sobie chwalę. Powoli zastanawiam się nad czymś na śnieg, błoto, lasy, bez gore-texu.
Kalenji Kapteren TR2
Podczepię się dalej pod wątek: czy ktoś słyszał, testował, biega itp. w Nike Red Rocks. To relatywnie tanie traile, bez gore. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć tekstu na ich temat, który nie zostałby stworzony przez marketingowca.
Ich cena (ok 250,-) stawia je w pobliżu Kapterenów...
- Buku85
- Wyga
Buku85 pisze:Będę miał na oku. Dzięki!wysek pisze:Owszem, ma.Buku85 pisze:A Kalenji ma coś takiego w swej ofercie? Jestem pronatorem (80 kg), biegam w Kalenji Kiprun 2000, które bardzo sobie chwalę. Powoli zastanawiam się nad czymś na śnieg, błoto, lasy, bez gore-texu.
Kalenji Kapteren TR2
Podczepię się dalej pod wątek: czy ktoś słyszał, testował, biega itp. w Nike Red Rocks. To relatywnie tanie traile, bez gore. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć tekstu na ich temat, który nie zostałby stworzony przez marketingowca.
Ich cena (ok 250,-) stawia je w pobliżu Kapterenów...
Podbijam. Nike Red Rocks - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
- mszary
- Zaprawiony W Bojach
Ja po śniegu biegam w trailowych New Balance MR749GY. Oczywiście jak wdepne w zaspę to i skarpetki mam mokre, ale nie ma poślizgów żadnych a w mokrych skarpetkach jestem w stanie wytrzymać te 60 minut biegu.