Raul7- komentarze
Moderator: infernal
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Pojechałem właśnie specjalnie do tej części gdzie jest dużo tras uczęszczanych ale uciekałem szybko w głębszy las ale i tam spotkałem pare osób na spacerze
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pewnie nie biegacie w Warszawie?
Co to Power Breath?
Co to Power Breath?
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Raul, skąd te dane? Zatrzymałeś stoper jak usłyszałeś ostatnie "hop", czy jak przebiegłeś linię "startu/mety"?Raul pisze:8x3min-1min trucht
Dystans: 6km 600m
Czas: 00:32:01
Tempo: 04:51 min/km
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
skąd? justmario miał tyle z rozgrzewką. dublowałem go 3x wiec można powiedzieć całą rozgrzewke więc mi wyszło tyle.. a po za tym tyle mi wyszło z mojego liczenia kółek... a kiedy zatrzymałem stoper? po dogonieniu i finiszu za tą biegaczką co nas wyprzedziła... potem jeszcze te 'przebieżki' 2 z których jedna zrobiłem na sprincie z Typtem. jeśli sie pomyliłem to tylko na minus.. czemu?
bo tak: te 3min zawsze wychodziło mi 2 kółka i troche, czasem 2.5kółka czasem 2.i ciut kółka i minuta truchtu dochodziła mi prawie pół kółka... więc po obliczeniu ile zrobiłem powtórzeń i wyszło mi tyle.. FP mam na gwarancji wiec kombinuje jak moge.. a po 2 zapisywałem wszystko na kartce aż sie Krysiek (trener) śmiał
bo tak: te 3min zawsze wychodziło mi 2 kółka i troche, czasem 2.5kółka czasem 2.i ciut kółka i minuta truchtu dochodziła mi prawie pół kółka... więc po obliczeniu ile zrobiłem powtórzeń i wyszło mi tyle.. FP mam na gwarancji wiec kombinuje jak moge.. a po 2 zapisywałem wszystko na kartce aż sie Krysiek (trener) śmiał
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Pytam, bo nie policzyłam swoich kółek i pomyślałam, że wyliczę sobie średnie tempo z Twoich danych. Skoro raz mnie zdublowałeś i sprintem pobiegłeś do "mety", to zrobiłeś o około 400 m więcej niż ja. Ale nie chce mi się wierzyć, że tak szybko biegałam, stąd moje szczegółowe pytanie .
-
- Stary Wyga
Alexia mogę uroczyście zaświadczyć, że biegłaś poniżej 5min/km ; gdy mnie wyprzedzałaś ja miałem na prędkościomierzu około 5:10 a Ty mknęłaś szybciej niźli Intercity elektryczny, więc prędkość mogłaś mieć podświetlną zdecydowanieAlexia pisze:Pytam, bo nie policzyłam swoich kółek i pomyślałam, że wyliczę sobie średnie tempo z Twoich danych. Skoro raz mnie zdublowałeś i sprintem pobiegłeś do "mety", to zrobiłeś o około 400 m więcej niż ja. Ale nie chce mi się wierzyć, że tak szybko biegałam, stąd moje szczegółowe pytanie .
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:30
Witam
Musze się przyznać, że to mój pierwszy jakikolwiek komentarz do bloga
Tak do rzeczy:
Czy nie za wolno robisz wszystkie szybkie treningi? Bo jakieś 300m (jak czytałem) wychodzą około 44-46, co z myslą o 2:00 na 800m nie jest za szybkie. Co ciekawe masz nawet dobrą wytrzymałość:)
Życzę Ci powodzenia w dążeniu do celu :uuusmiech: !!
Musze się przyznać, że to mój pierwszy jakikolwiek komentarz do bloga
Tak do rzeczy:
Czy nie za wolno robisz wszystkie szybkie treningi? Bo jakieś 300m (jak czytałem) wychodzą około 44-46, co z myslą o 2:00 na 800m nie jest za szybkie. Co ciekawe masz nawet dobrą wytrzymałość:)
Życzę Ci powodzenia w dążeniu do celu :uuusmiech: !!
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
Napiszę Ci tak: mimo faktu że jako piłkarski kibic mam delikatnie mówiąc pejoratywny stosunek do psiar... tj policji, to w opisanej sytuacji mieli absolutną rację.
W trosce o twoje bezpieczeństwo zwrócili ci uwagę, że jesteś średnio widoczny i mam nadzieję że na przyszłość biegając szosą wyciągniesz konsekwencje. Nawet kilka pasków odblaskowych diametralnie poprawia widoczność. Ty masz człowieku w ogóle prawko?
ps: ten fp co ma przyjść to w ramach reklamacji po rozkejeniu czy kupujesz nowego?
W trosce o twoje bezpieczeństwo zwrócili ci uwagę, że jesteś średnio widoczny i mam nadzieję że na przyszłość biegając szosą wyciągniesz konsekwencje. Nawet kilka pasków odblaskowych diametralnie poprawia widoczność. Ty masz człowieku w ogóle prawko?
ps: ten fp co ma przyjść to w ramach reklamacji po rozkejeniu czy kupujesz nowego?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Maciek tez DPD wisi mi paczkę i to z bardzo cenną dla mnie przesyłką. Raz dojechać nie potrafią drugi raz zaś stoi pod drzwiami i jak nikt nie otwiera to zamiast zadzwonić, tak jak to robi większość, to bym mu powiedział gdzie ma ja zostawić, to odwozi z powrotem.... normalnie masakra....Pozdro