Leginsy Essential Kalenji

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:bum: ja piore je po kazdym wyjsciu niezaleznie od tego czy sie zgrzeje czy nie, na nastepny dzien sa juz suche
z praniem odpuszczam tylko w przypadku butow no i czapki z daszkiem
lubie zakladac swieze ubranie bo i przyjemniej sie w takim biega :ojoj: Wy nie?
PKO
mirek87
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:08
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Haha no jakbym miał prać po każdym bieganiu to bym musiał chyba skrócić czas przeznaczony na spanie, tak napięte dni mam ;) Też lubię zakładać świeże ubrania, ale jeśli chodzi o bieganie/ćwiczenie to bez przesady.
I am addicted.
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Jaki znowu czas? Wracam z biegania, płuczę, wrzucam do miski, sypię trochę proszku, zalewam wodą, chwila ręcznego prania, płukanie i na sznur. W sumie może z 4 minuty. Ubranie się w zimowy strój mi chyba więcej czasu zajmuje niż wypranie go ;)
mirek87
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:08

Nieprzeczytany post

8 godzin praca, 4-5 godzin uczelnia, 1-1,5 godziny trening..pozostały czas to nauka, robienie żarcia na dzień wprzód i chwila odpoczynku plus 6 godzin snu maks..w takim wypadku 4 minuty to dość dużo, a ubranie się zajmuje mi 2 :P
I am addicted.
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:30

Nieprzeczytany post

Prać zaczynam jak śmierdzi, tak leginsy i grube bluzy co 2 tygodnie, podkoszulki zmieniam po 2treningach;) Co mi tam czy pachnie świeżością jak wkładam( czy w ogóle nie pachnie) jak i tak się upocę i się myję :hahaha:
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
dave_1990
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

bardzo podobne też do dostania w decathlonie
http://www.decathlon.com.pl/PL/legginsy ... -128901624
moim zdaniem są troszkę grubsze, ale biega się bardzo ciepło :hej:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dave_1990 pisze:bardzo podobne też do dostania w decathlonie
http://www.decathlon.com.pl/PL/legginsy ... -128901624
moim zdaniem są troszkę grubsze, ale biega się bardzo ciepło :hej:
nie wiem jak Was Panowie ale ja przymierzalam te spodnie i bardzo uwieraly mnie te szwy pod kolanami. cieple sa owszem ale nie moglabym w nich zginac nog w kolanach z powodu tego nieszczesnego szwu
cruxus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzisiaj biegałem w tych leginsach w temperaturze -9*C i było znośnie. Zaznaczam jednak, że pogoda była bezwietrzna, gdyby do wspomnianej temperatury doszedł jeszcze wiatr to raczej ciężko było by w nich wytrzymać.
Awatar użytkownika
nimrek3
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziś pojechałem do Decathlonu (Kraków-Plaza) czego osobiście żałuję, bo kolejki jak nie wiem co. Do rzeczy...biegałem w nich dzisiaj, jak kolega wyżej wspomniał było bezwietrznie. Dość komfortowo się w nich te pierwsze kilometry przemierzyło. Zobaczymy jak będą się spisywać przy niższej temperaturze. :usmiech:
Running - my way of life.
Obrazek
Awatar użytkownika
Buku85
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

I ja zaopatrzyłem się w te leginsy. Biegałem przy -9 i lekkim wietrze. Było bardzo komfortowo!
Awatar użytkownika
nimrek3
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Buku85 pisze:I ja zaopatrzyłem się w te leginsy. Biegałem przy -9 i lekkim wietrze. Było bardzo komfortowo!
A jak z nogawkami na samym dole? Zwijają Ci się nieco do góry?
Running - my way of life.
Obrazek
Awatar użytkownika
Buku85
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

nimrek3 pisze:
Buku85 pisze:I ja zaopatrzyłem się w te leginsy. Biegałem przy -9 i lekkim wietrze. Było bardzo komfortowo!
A jak z nogawkami na samym dole? Zwijają Ci się nieco do góry?
Nic takiego na sobie nie zauważyłem. Ale na mnie po prostu rozmiar L leży idealnie.

Zastanawia mnie jednak ich wytrzymałość na rozciąganie (przy zakładaniu i zdejmowaniu). Szybko gubię także zbędne kg na udach i jestem ciekaw, czy leginsy dopasują się do, zgrabniejszej ;), nogi, czy pozostaną przy "objętości" początkowej... I fakt, być może przydałaby się gumka na dole nogawki, utrzymująca kształt. Ale o tym przekonam się zapewne dopiero po przebieganiu całej zimy.
pociej
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Od tygodnia również posiadam te legiinsy na stanie. Warunki w jakich w nich biegam?? -15, wietrzysko jak na ruskich manewrach (mieszkam na Dolnym Śląsku już praktycznie w górach) i dają radę.. sam się zdziwiłem że jakimś cudem nie odmroziłem sobie tego i owego bo patrząc na ich grubość byłem zanim pierwszy raz pobiegłem nieco sceptyczny, ale jak dla mnie dają radę. Co się tyczy zawijających się nogawek - nie zauważyłem, u mnie nie występuje taki problem...
Awatar użytkownika
krasnoludek6
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: <40
Życiówka w maratonie: 3:27

Nieprzeczytany post

tak biegam w nich,ale ponizej zera czulem powoli konczy sie termika marzna kolana i przod kolan.Duzy wiatr[-5] juz nie komfortowe bieganie zimno zakladam jeszcze lekkie dresy luzne bardzo cienki i jest ok narazie ----ponizej -2 same leginsy do biegania to zamalo,,pozdrawiam :oczko:
pociej
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hmm.. to ja na serio nie wiem czy nie trafiłem na jakieś wyjątkowe te moje legginsy.. ;) Naprawdę przy -15 biegam tak gdzieś po 45-60 minut i nie czuję ani trochę zimna, nie marzną mi kolana, nic..
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ