Tarnowskie Góry "GWAREK"
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0:58:00
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć wszystkim.
Wybiera się ktoś może do Rybnika http://bieganie.pl/?cat=29&show=1&id=1632
Lub tydzień później Strzelce Opolskie http://bieganie.pl/?cat=29&show=1&id=1633
?
ziemianek@gmail.com
Wybiera się ktoś może do Rybnika http://bieganie.pl/?cat=29&show=1&id=1632
Lub tydzień później Strzelce Opolskie http://bieganie.pl/?cat=29&show=1&id=1633
?
ziemianek@gmail.com
-
- Rozgrzewający Się
Teraz to park pozostał jedynie bo biegam wieczorami.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Artur trzeba kolegę zwerbować na sobotę na 8 rano na wspólne bieganie. Mnie niestety w najbliższą nie będzie - wyjazdowo w wafce, ale grupka pewno się zbierze pozdro
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Jak to się wszystko pięknie układa: werbunek, wizyta prezydenta Rosjibleez pisze:Artur trzeba kolegę zwerbować na sobotę na 8
Tak więc na poprzedniej stronie znajduje się mapka gdzie się spotykamy. Niech Cię nie zwiedzie napis "Tu" nie znaczy, że na poprzedniej stronie tylko trzeba tą mapkę odwzorować w rzeczywistym świecie. Inna sprawa jest taka, że klub pchaczy żółtych taczek jest bardzo elastyczny i możemy się dostosować do Twoich propozycji odnośnie godziny i miejsca. Godziny to może mniej bo jest urocza.
Tak więc kolego ziemniaku z tg zapraszamy do współbiegania !!!
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuję bardzo za zaproszenie do tak szacownego grona. Niestety w najbliższym czasie weekendy odpadają (przynajmniej rano), niestety żona pracuje, a ja zamieniam się w niańkę.
Na wiosnę to się zmienia, więc z niecierpliwością zaczynam czekać na tę porę roku.
Dzięki również za radosne czwartkowe `cześć` w parku. Było mi b. miło. Niestety kończyłem 4 okrążenie i czas był na ewakuację.
Może parę słów o sobie.
Biegam po paroletniej przerwie od roku dokładnie. We wrześniu zwiększyłem dystanse z 5 km do ok. 10-12km 3 razy w tygodniu. Mieszkam (obecnie) na Przyjaźni.
Biegam stosunkowo powoli. W najbliższym czasie zamierzam troszkę powydłużać dystanse.
W momencie gdy osiągnąłem czas ok. 1h/ dyst. 10 km postanowiłem spróbować sił w jakimś oficjalnym biegu, stąd też moje wcześniejsze zapytanie.
Aha, biegać zacząłem by nabrać formy i zrzucić parę kilo, co niezbędne jest we wspinaczce górskiej i skałkowej.
Z taternickim pozdrowieniem
Na wiosnę to się zmienia, więc z niecierpliwością zaczynam czekać na tę porę roku.
Dzięki również za radosne czwartkowe `cześć` w parku. Było mi b. miło. Niestety kończyłem 4 okrążenie i czas był na ewakuację.
Może parę słów o sobie.
Biegam po paroletniej przerwie od roku dokładnie. We wrześniu zwiększyłem dystanse z 5 km do ok. 10-12km 3 razy w tygodniu. Mieszkam (obecnie) na Przyjaźni.
Biegam stosunkowo powoli. W najbliższym czasie zamierzam troszkę powydłużać dystanse.
W momencie gdy osiągnąłem czas ok. 1h/ dyst. 10 km postanowiłem spróbować sił w jakimś oficjalnym biegu, stąd też moje wcześniejsze zapytanie.
Aha, biegać zacząłem by nabrać formy i zrzucić parę kilo, co niezbędne jest we wspinaczce górskiej i skałkowej.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Jakie robisz okrążenia? Biegniesz z Ohio, czy w parku patentujesz kółka?ziemniak-tg pisze: Niestety kończyłem 4 okrążenie i czas był na ewakuację.
My w tygodniu też biegamy, tak więc można kiedyś rzucić info na forum.
OT : Skałki jak to było dawno. Chociaż w tym roku byłem zamknąć sezon na Jurze
A tak w ogóle to posługujesz się tą ksywą na mieście, bo tak jakbym ...
... no ale może mi się wydaję.
-
- Rozgrzewający Się
Ziemniak to nie nick internetowy tylko imię, nazwisko i wszystko inne w jednym, więc jeśli to ci coś mówi, to przyznaję: to sem ja.
Biegnę z Ohio do parku i tam walę okrążenia dookoła (tj. szlakiem świecących latarni), Jedno kółko to ok. 1,7 km ( tak przynajmniej stwierdził licznik w rowerze).
Jutro mam parę kółek do zrobienia, lecz jeszcze nie wiem o której dokładnie ( przedział czasowy dość szeroki pomiędzy 17, a 20).
Biegnę z Ohio do parku i tam walę okrążenia dookoła (tj. szlakiem świecących latarni), Jedno kółko to ok. 1,7 km ( tak przynajmniej stwierdził licznik w rowerze).
Jutro mam parę kółek do zrobienia, lecz jeszcze nie wiem o której dokładnie ( przedział czasowy dość szeroki pomiędzy 17, a 20).