Maratony
- td0
- Zaprawiony W Bojach
meeegaproges. jakis plan treningowy miales? poopowiada, bo chcialabym wystartowac a poki co mam za soba tylko polmaratony :][/quote][/quote]Female Forest Gump pisze:[quote="td0]W pierwszym (Maraton Warszawski - jesień 2009) 5:24.
W ostatnim (Maraton Dębno - jesień 2010) 3:55.
A kiedy chciałabyś zaatakować ten królewski dystans?
Jak poszło Ci w tych półmaratonach?
:) Tomek
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
[/quote]td0 pisze:meeegaproges. jakis plan treningowy miales? poopowiada, bo chcialabym wystartowac a poki co mam za soba tylko polmaratony :]Female Forest Gump pisze:[quote="td0]W pierwszym (Maraton Warszawski - jesień 2009) 5:24.
W ostatnim (Maraton Dębno - jesień 2010) 3:55.
A kiedy chciałabyś zaatakować ten królewski dystans?
Jak poszło Ci w tych półmaratonach?[/quote][/quote][/quote]
trzymajcie się wątku! nie o to gajwer1993 pytał!
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:51
- Życiówka w maratonie: 4:44
wiesz co, szaleństwa nie ma. póki co półmaraton robię w 1:54. Dupy nie urywa ... za przeproszeniem(że tak się kolokwialnie wypowiem )td0 pisze:A kiedy chciałabyś zaatakować ten królewski dystans?
Pracuję zwykle od 8 do 21 30, więc na prawdę ciężko mi znaleźć czas na bieganko wieczorne. A bez treningu, progress marny.
Moją ambicją jest póki co maraton skończyć. Napotkać (choć może lepiej nie) na tę ścianę po 35km i ją pokonać
Obiecałam sobie,że do urodzin w jakimś wystartuję (czyli do września).
Jadę na obóz z G.Gajdusem teraz zimą i mam nadzieję, że tam coś ruszy.
Mam szanse ?;)
PS. a jednak umiem cytować
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
jaaaaaaa racja. Daruj powracając, ja maratonu nie przebiegłam.Kapitan Bomba! pisze: trzymajcie się wątku! nie o to gajwer1993 pytał!
A widzieliście jak nas/mnie pojechał sprytnie ?:D
Oj Gajwer Gajwer ... się doigrasz
oczywiście, żartuję
- td0
- Zaprawiony W Bojach
Obóz to ważny bodziec. Ale prawdziwa praca czeka na Ciebie na miejscu. Najtrudniej moim zdaniem zmusić się do regularności.Female Forest Gump pisze:wiesz co, szaleństwa nie ma. póki co półmaraton robię w 1:54. Dupy nie urywa ... za przeproszeniem(że tak się kolokwialnie wypowiem )td0 pisze:A kiedy chciałabyś zaatakować ten królewski dystans?
Pracuję zwykle od 8 do 21 30, więc na prawdę ciężko mi znaleźć czas na bieganko wieczorne. A bez treningu, progress marny.
Moją ambicją jest póki co maraton skończyć. Napotkać (choć może lepiej nie) na tę ścianę po 35km i ją pokonać
Obiecałam sobie,że do urodzin w jakimś wystartuję (czyli do września).
Jadę na obóz z G.Gajdusem teraz zimą i mam nadzieję, że tam coś ruszy.
Mam szanse ?;)
PS. a jednak umiem cytować
Gdzie Ty pracujesz?!
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
td0 pisze:Mi też czasami się udaje.
szalejesz
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
w Biedronce .... żartuuuuuuję uczę angielskiego w szkołach językowych i kursy prowadzę. Jakimś cudem duuuużo ludzi czuje chęć na naukę, więc mam roboty że ho ho ho.td0 pisze:Obóz to ważny bodziec. Ale prawdziwa praca czeka na Ciebie na miejscu. Najtrudniej moim zdaniem zmusić się do regularności.
Gdzie Ty pracujesz?!
Systematyczność jest faktycznie moją słabą stroną, i nie tyczy się to jedynie biegania.
Co do treningów, chciałam już nie jeden w życie wprowadzić, ale szczerze nie do końca wiem jak ma to wyglądać. Do tej pory biegałam strikte dla przyjemności, a jak widzę te plany treningowe, gdzie co 5 minut każą mi inaczej biec i kontrolować cały cykl to, pomijając moją nieznajomość terminów ktore tam widnieją, odpada dużo przyjemności.
Tak więc jakoś boję się tych treningów. Przekonaj mnie!
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
Tak jest! Gajwer na prezydenta!td0 pisze:Rzeczywiście! Gajwer górą!gajwer1993 pisze:Może i się doigram, ale wyszło na moje hehe
Brawo! Mi też tym zaimponowałeś!
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
Z całym szacunkiem, ale nie wydaje Ci się, że to pozostali "uratowali" ten wątek ?gajwer1993 pisze:Może i się doigram, ale wyszło na moje hehe
A tekstem "wyszło na moje" obnażasz swoją mroczną stronę nieco.
- td0
- Zaprawiony W Bojach
A jak bardzo lubisz biegać? Na tyle, żeby przez conajmniej pół roku biegać regularnie 4 razy w tygodniu?Female Forest Gump pisze:w Biedronce .... żartuuuuuuję uczę angielskiego w szkołach językowych i kursy prowadzę. Jakimś cudem duuuużo ludzi czuje chęć na naukę, więc mam roboty że ho ho ho.td0 pisze:Obóz to ważny bodziec. Ale prawdziwa praca czeka na Ciebie na miejscu. Najtrudniej moim zdaniem zmusić się do regularności.
Gdzie Ty pracujesz?!
Systematyczność jest faktycznie moją słabą stroną, i nie tyczy się to jedynie biegania.
Co do treningów, chciałam już nie jeden w życie wprowadzić, ale szczerze nie do końca wiem jak ma to wyglądać. Do tej pory biegałam strikte dla przyjemności, a jak widzę te plany treningowe, gdzie co 5 minut każą mi inaczej biec i kontrolować cały cykl to, pomijając moją nieznajomość terminów ktore tam widnieją, odpada dużo przyjemności.
Tak więc jakoś boję się tych treningów. Przekonaj mnie!
I jak bardzo chcesz przebiec ten maraton?