Szczecin
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Chętnych z prawobrzeża (najlepiej bukowe - zdroje - majowe - słoneczne) do przełajówek po puszczy bukowej. J/w - do zwiększenia motywacji i ew. zbrojnego stawiania oporu dzikom
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Odzew jest tak porażajacy na moje zapytanie , ze chyba pozostaje mi dolaczyc do Ciebie do puszczy i skoczyc w weekend na prawobrzerze, zreszta jestem tam czesto z powodu pracy , więc bez roznicy. Moja ulubiona pora to popoludnie. Moze ktos sie jeszcze znajdzie.
gdzie startujesz ?
gdzie startujesz ?
-
- Rozgrzewający Się
Z bukowego, dokładnie z leśnej drogi na Kołowo można zacząć, chyba najmniej "wymagająca" trasa. Pory popołudniowe jak najbardziej
Co do ew. towarzystwa to głównym powodem mojej rejestracji tutaj jest właśnie jego brak. Wszyscy znajomi biegacze porozjeżdżali się albo przerzucili na dyscyplinę skoku w dal do sklepu nocnego. A na bukowym trochę ich jest, więc nóż widelec któryś w końcu wyjdzie z ukrycia.
Co do ew. towarzystwa to głównym powodem mojej rejestracji tutaj jest właśnie jego brak. Wszyscy znajomi biegacze porozjeżdżali się albo przerzucili na dyscyplinę skoku w dal do sklepu nocnego. A na bukowym trochę ich jest, więc nóż widelec któryś w końcu wyjdzie z ukrycia.
-
- Rozgrzewający Się
Jedziesz autonogiem czy komunikacją miejską?
Jak coś - andreas-fr@o2.pl. Sobota ok.
Jak coś - andreas-fr@o2.pl. Sobota ok.
- Novik-HKP
- Wyga
- Życiówka na 10k: 40:50
- Życiówka w maratonie: 3:35:44
Ja biegam z Bukowego. Teraz rzadziej do lasu, bo zbyt szybko ciemno się robi - no chyba, że w łykendy. Popołudniami kręcę kółka wokół osiedla...
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Novik-HKP][img]http://runmania.com/f/eedb0a08f3de36b5b0de12b431b6b631.gif[/img][/url]
Kiedyś trzeba zacząć...
Kiedyś trzeba zacząć...
- byk68
- Dyskutant
jak coś to zamierzam pobiegaćkwitka pisze:Szczecin, okolice Gumieniec ? Weekendy, 1h- 1,5 biegu? Do towarzystwa i motywacji .
we wtorek
generalnie wokół jeziorka
około godzinki albo około 10 kółek
na pewno po południu
ale jeszcze nie wiem o której
tak więc do zobaczenia ???
p.s. a partner do motywacji niezwykle potrzebny jest
tym bardziej w tym okresie kiedy nie chce się ruszyć na bieganie
- byk68
- Dyskutant
Dzięki Svolken !!!Svolken pisze:poszukaj w googlach TT Szczecin
Jak czasami wpadam do Szczecina do śmigam w stronę Arkonki, więc może w grudniu się odezwę dla towarzystwa.
Widzę, że TT Szczecin jest dobrą krajową marką i jeszcze lepszym produktem promocyjnym naszego miasteczka
- byk68
- Dyskutant